Minimalni znesek naročila 20 EUR.

Naročite pred 12.12. in jih prejmite pravočasno.

Ob prvem nakupu – v trgovini ali na spletu!

Pokličete nas lahko vsak delavnik od 8h-16h.

Iščite po spletni strani
VADBA DOMA: 30-minutna vadba, ki pokuri vse odvečne kalorije
VADBA DOMA: 30-minutna vadba, ki pokuri vse odvečne kalorije
Trening
05.01.2021.
Trening

VADBA DOMA: 30-minutna vadba, ki pokuri vse odvečne kalorije

05.01.2021.

Kdor reče, da med prazniki ni jedel preveč, laže. Seveda obstajajo izjeme, a jih je le nekaj! Da se v svojem telesu ne bi počutili slabo in da bi se čim prej vrnili v formo, ki ste jo imeli pred prazniki, vam priporočamo, da začnete še danes porabljati zaužijene kalorije. Začetek ne bo lahek, vendar smo prepričani, da se boste v trenutku, ko bo za vami prvi trening, počutili veliko bolje.

V tem duhu smo danes za vas pripravili pravo fitnes poslastico - 30-minutni HIIT trening, ki ga lahko izvajate doma. Med tem treningom boste pokurili sladkarije, francosko solato in vse druge pregrehe, ki ste jih uživali v prazničnih dneh.

Vadba vključuje tri sklope vaj, ki trajajo različne časovne enote: najprej se lotimo temeljitega ogrevanja za trening, drugi sklop vključuje vaje HIIT za celo telo, medtem ko je v tretjem delu poudarek na zgornjem delu telesa (vendar to ne pomeni, da bodo vaše druge mišice zanemarjene!).

Ne bomo vas več držali v negotovosti – gre za 30-minutno vadbo HIIT za celo telo. Naj vas ne zavede dejstvo, da vaje prikazuje svetovno znana fitnes vplivnica Pamela Reif – vadba je namenjena tako moškim kot ženskam.

 

Prvi sklop – ZABAVNO OGREVANJE CELEGA TELESA

Ob ritmih komada Funny boste dodobra ogreli celotno telo, se pri tem potili in dodobra razgibali. Počepi in poskoki v deski v kombinaciji z raztezanjem naredijo ta 4-minutni ogrevalni del bolj zapleten, kot se zdi na začetku.

 

Drugi sklop – 15-MINUTNI HIIT TRENING CELEGA TELESA

Zdaj, ko ste ogreti in dobro razpoloženi ob zvokih dobre glasbe, je čas, da pokurite kalorije - veliko kalorij! Drugi niz traja le 15 minut, čeprav se vam bo zdelo, da traja celo večnost. Glede na svojo težo, višino in obliko telesa boste v povprečju porabili od 80 do 150 kcal. Ne potrebujete nobene posebne opreme – samo telovadno podlogo, udobna oblačila in obutev za trening.

Med vadbo ne delajte odmorov (no, če začutite potrebo, si seveda lahko vzamete kratek oddih). Naslednjih 15 minut boste preživeli v znamenju izpadnih korakov, vojaških poskokov, počepov, skokov iz počepa, različic deske in številnih drugih visoke-intenzivnostnih vaj. Ste pripravljeni? Pa začnimo!

 

Tretji sklop – 10-MINUTNI TRENING ZGORNJEGA DELA TELESA

Vadba, ki sledi, traja 10 minut. Poudarek je na zgornjem delu telesa, natančneje na mišicah ramen, prsnega koša in hrbta. Izvaja se tudi brez odmorov in vključuje različne variacije sklec, desk in drugih različic znanih vaj, zahvaljujoč katerim boste oblikovali mišice zgornjega dela telesa.

 

Kdo bi si mislil, da je lahko 30 minut tako intenzivnih, kajne? Na našem blogu poiščite tudi druge ideje za domačo vadbo, popolno opremo za trening, ki vam bo v dodatno motivacijo za redno fizično aktivnost, pa si naročite preko spleta.

 

Ekipa Sport Vision

 

Podobni članki

23.
Oct.
Trening
Fleksibilnost je prav tako pomembna kot vaša moč. Če želite kar najbolje izkoristiti celoten obseg gibanja in optimalno uporabiti svoje telo, pos...
18.
Oct.
Trening
V današnjem času, ko hitrost predstavlja način življenja, ni nenavadno, da mnogi iščejo hitro in enostavno pot do mišičnega telesa. Ste ...
19.
Jun.
Trening
Medtem ko imajo telovadnice svoje prednosti, nas poletni sončni žarki kličejo, da preživimo več časa zunaj. Izkoristite vsak trenutek za gibanje v naravi, ak...
29.
Nov.
Trening
Odločili ste se, da aktivirate svoje telo in začnete trenirati. Pakirate oblačila za trening ter posežete po najudobnejši bombažni majici iz svoje gar...
23.
Oct.
Trening
Moške pajkice v svetu urbanega športa počasi prevzemajo primat in postajajo glavna izbira pri moških. Čeprav jih marsikdo ignorira, so m...
07.
Mar.
Trening
Kako se močne ženske spopadajo z vsakodnevnimi izzivi in kaj tisto kar jih žene, si preberite v spodnjih zapisih.
06.
Dec.
Trening
Zakaj je okrevanje mišic po treningu enako pomembno kot sam trening?
22.
Oct.
Trening
Kaj nam prinese boljše rezultate – tek ali vadba s kolebnico? Odgovor ti zaupamo v nadaljevanju.
06.
Sep.
Trening
Razkrivamo, zakaj dnevne kardio vadbe ne prinašajo želenih rezultatov in kako narediti dober načrt vadbe.  
28.
Apr.
Trening
Že 15 minut treninga je dovolj, da prebudite svoj center. Predstavljamo vam nekaj vaj pilatesa, ki vam obljubljajo močan in popolno oblikovan trebušče...