Iščite po spletni strani

Načini dostave

Redna dostava

V primeru nejasnosti pri potrditvi naročila nam prosimo pišite na online@sportvision-slovenija.com. V roku 48h lahko pričakujete odgovor na vaše vprašanje preko e-sporočila ali klica na telefon.

Prosimo vas za razumevanje med akcijskimi obdobji. Zaradi velikega števila naročil in posledično večjega števila vprašanj obstaja možnost zamude.

Da bi vam zagotovili kar se da hitro dostavo, se lahko vaše naročilo v primeru večjega števila artiklov, izvede iz več lokacij. Pri temu načinu dostave vi nimate nobenih dodatnih stroškov. Rok dobave je med 2-7 delovnih dni. Zaradi povečanega obsega naročil Vas obveščamo, da je v prazničnih dneh podaljšan čas dostave tudi do 10 dni. Pri oddaji naročil namenjenih za obdarovanja ne pozabite upoštevati daljši čas dostave! Nakup omogočamo vsem prebivalcem evropske unije z opombo, da je dostava trenutno možna le na podorčju države Slovenije.

Vaša naročila večinoma dostavljamo preko Pošte Slovenije.

Med prevzemom paketa vas prosimo, da preverite embalažo za poškodbe, ki bi morda lahko povzročile sledi na artiklu. V tem primeru paket zavrnite in nas o tem obvestite. 

Če vas dostavna služba ne bo uspela najti na navedenem naslovu, vam bodo pustili obvestilo o možnosti prevzema. Če paketa ne boste prevzeli, bo le ta vrnjen k nam.

Dostava je brezplačna za vse nakupe.

 

Dostava Click & Collect 
Click & Collect vam omogoča, da naročene izdelke, ki ste jih kupili v naši spletni trgovini, prevzamete v katerikoli naši trgovini.
Če želite svoje naročilo prevzeti v naši trgovini Sport Vision, morate izdelke kupiti na naši spletni strani tike.si.
1 . Izberite Način dostave “Click & Collect” in izberite poslovalnico po svoji izbiri.
2 . Izberite način plačila s kreditno kartico.
3 . Potrdite naročilo.
4 . Po uspešno ustvarjenem spletnem naročilu in plačilu s kartico boste dobili potrdilo o statusu vašega naročila in uspešni rezervaciji sredstev na vaši kartici. 

 

Čas dostave

Po tem ko dobimo obvestilo o vašem ustvarjenem spletnem naročilu, gre vaše naročilo v status obdelave, kjer najprej preverimo, ali so vsi vaši naročeni izdelki na zalogi. Po uspešni obdelavi vašega naročila boste na e-mail prejeli obvestilo o statusu naročila.

Če vaše naročilo vsebuje več kot en izdelek, se lahko zgodi, da celotno naročilo prispe v več pošiljkah. Ko bodo vse vaše pošiljke prispele v izbrano poslovalnico in bo vaše naročilo pripravljeno na prevzem, vam bomo na vaš e-mail poslali obvestilo, da lahko svoje izdelke prevzamete.

 

Prevzem pošiljke

Ko vaša pošiljka prispe v izbrano poslovalnico, vas bomo o tem obvestili preko elektronske pošte. V kolikor pričakujete več pošiljk, vas bomo preko elektronske pošte obvestili, ko prispejo VSE pošiljke.

V e-mailu boste dobili tudi varnostno kodo, ki jo je ob prevzemu potrebno pokazati prodajalcu v izbrani poslovalnici. Na vaš e-mail naslov boste skupaj z varnostno kodo prejeli tudi rok za prevzem svojih naročenih izdelkov.

Rok za prevzem naročila je deset dni od dneva, ko smo vam poslali e-mail obvestilo, da lahko svoje naročene izdelke prevzamete v poslovalnici.


OPOZORILO: S potrdilom naročila in s klikom na gumb POTRDI NAROČILO se strinjate s pogoji dostave.