Iščite po spletni strani

SPOZNAJTE PROGRAM SPORT&BONUS

Sport&Bonus je program zvestobe, pri katerem si višino popusta ustvarjate sami! Omogoča vam, da si s seštevanjem vrednosti vaših nakupov povečate višino popusta ob vsakem naslednjem nakupu. Seštevajo se tako vrednosti vaših nakupov v trgovinah Sport Vision kot tudi preko spleta. Program vam poleg tega omogoča nakup izdelkov, ki so dodatno znižani samo za člane Sport&Bonus, na voljo pa so vam tudi številne druge ugodnosti.

Kartica je brezplačna. Pridobite jo lahko hitro in enostavno - v vseh naših poslovalnicah. Lahko pa registracijo v miru opravite doma, preko spleta, in kartico prevzamete ob naslednjem obisku vaše najbližje Sport Vision poslovalnice.

Registracijo lahko opravite TUKAJ.

 KAJ PRIDOBITE S KARTICO SPORT&BONUS? 

- Ob včlanitvi v program Sport&Bonus in prevzemu kartice v trgovini, dobite 5% popust dobrodošlice, ki ga lahko izkoristite ob vašem naslednjem Sport Vision nakupu – v trgovini ali preko spleta.

- Popust pri vsakem naslednjem nakupu. Pri vsakem naslednjem nakupu pokažite svojo SPORT&BONUS kartico. S tem lahko unovčite že pridobljeni popust, hkrati pa si povečate skupno vrednost vaših nakupov in s tem možnost še višjega popusta pri vsakem naslednjem nakupu. (Popusti se povišujejo skladno z lestvico popustov - spodaj). Več kot kupujete – večji popust pridobivate.

LESTVICA POPUSTOV

5% - skupna vrednost nakupov od 99,00 EUR do 499,00 EUR

7% - skupna vrednost nakupov od 500,00 EUR do 999,00 EUR

10% - skupna vrednost nakupov nad 1.000,00 EUR 

Pravila programa si lahko preberete TUKAJ.

PONUDBA VELJA NA VSE IZDELKE V PONUDBI, OB UPORABI KARTICE ZVESTOBE SPORT&BONUS, TUDI TISTE ŽE ZNIŽANE!

Preveri celotno ponudbo s klikom na spodnjo sliko znižano s SPORT&BONUS.

 

KJE VPIŠEM ŠTEVILKO SVOJE SPORT&BONUS KARTICE ZA UPOŠTEVANJE POPUSTA?

Številko svoje kartice vpišete ob zaključku nakupa - v košarici. Ob koncu vpisa številke, ne pozabite na gumb POTRDI. V kolikor tega koraka ne boste naredili, se vam popust ne bo upošteval. 

KJE SE IZPIŠE POPUST, KI GA PRIDOBIM Z SPORT&BONUS KARTICO?

Višina popusta se izpiše takoj, ko potrdite svojo SPORT&BONUS kartico in sicer v košarici, zraven izdelka.V kolikor potrebujete pomoč pri kreiranju ali nakupu z vašo SPORT&BONUS kartico, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.