Iščite po spletni strani

Blog

Blog

03.
Jan
2023
Blog
Verjetno ni boljšega trenutka za zastavljanje novih načrtov in ciljev, ki jih želimo doseči, kot je novo leto. Kot nekakšen nov začetek nas spodbuja, da opustimo slabo in vzpostavimo nove navade. Med zastavljenimi cilji so pogosto tudi športne zaobljube. Nekdo želi shujšati, nekdo si želi pridobiti kondicijo, novo rutino in življenjski slog, nekdo pa se preprosto želi bolje počutiti tako fizično kot psihično.
27.
Dec
2022
Blog
Narava ponuja veliko več od aktivnosti na prostem. Povezava z naravo, svež zrak, dih jemajoče gorske pokrajine – gibanje na prostem je eden najboljših načinov za razbremenitev in pobeg od vsakdana. Odkrivanje novih poti, osvajanje nedosegljivih vrhov in premikanje meja nas iz dneva v dan dela močnejše in bolj pripravljene na izzive. Obstaja veliko razlogov, zakaj bi morali stopiti iz cone udobja, zakaj torej ne bi izkoristili mrzlega vremena in se podali na razburljive dogodivščine na prostem?
21.
Dec
2022
Blog
Ko gre za aktivnosti na prostem, je zadnja stvar, ki si jo želite, biti zunaj pri temperaturah pod ničlo v mrzlih in mokrih oblačilih.
19.
Dec
2022
Blog
Praznična evforija pogosto pomeni nakupovanje daril v zadnjem trenutku. Včasih zaradi pomanjkanja časa, drugič zaradi pomanjkanja idej, s čim obdariti najdražje. Čas je za spremembo. Pravočasno kupiti idealna darila in uživati ​​v izbiri brez hitenja v zadnjem trenutku – tudi to je mogoče! Verjemite nam na besedo.
05.
Dec
2022
Blog
Priljubljene dejavnosti na prostem resnično upravičujejo navdušenje. Poleg fizične aktivnosti prinašajo številne prednosti - zmanjševanje stresa, duševni počitek, spoznavanje narave in uživanje v njej, odkrivanje novih stvari, spoznavanje novih ljudi ... To je popolnoma nov svet, ki bo popolnoma obogatil vaše življenje.
06.
Dec
2022
Blog
Seznam razlogov, zakaj se podati na avanturo, imenovano pohodništvo, je neskončen. 
29.
Nov
2022
Blog
Neukročena narava in udobje se zdita popolnoma nezdružljiva, a Kander je to dvoje združil. Ta znamka je že dolgo nazaj postala sinonim za edinstveno športno izkušnjo na prostem v mrzlih zimskih mesecih. Kljubuje mrazu, megli, mokrim in spolzkim stezam, divjim in nedostopnim terenom in je vodilna na svetovnem trgu, ko gre za linijo športa na prostem. Silhueta znamke se zgleduje po neukročenih švicarskih ledenikih, zato je ime dobila po strmem ledeniku Kanderfirn, ki se nahaja v Bernskih Alpah, južno od Kanderstega.
29.
Nov
2022
Blog
Odločili ste se, da aktivirate svoje telo in začnete trenirati. Pakirate oblačila za trening ter posežete po najudobnejši bombažni majici iz svoje garderobe. Predstavljamo vam pet razlogov, zakaj bombažna majica nikakor ni dobra izbira za nobeno vrsto športne rekreacije.
23.
Oct
2022
Blog
Moške pajkice v svetu urbanega športa počasi prevzemajo primat in postajajo glavna izbira pri moških. Čeprav jih marsikdo ignorira, so moške pajkice eden najbolj praktičnih kosov oblačil, ko gre za trening.
15.
Sep
2022
Blog
Kdo pravi, da tek ne more biti užitek?
15.
Aug
2022
Blog
Preprost in trpežen nahrbtnik zasnovan za vsakodnevno uporabo, izdelan po trajnostnih načelih, ki izpolnjuje obljubo podjetja Fjällräven, da izdelki prehajajo iz generacije v generacijo.  
13.
Jul
2022
Blog
Če je vadba sestavi del vaše rutine, potem verjamemo, da boste tudi to poletje izkoristili vse prednosti bivanja na prostem. 
19.
May
2022
Blog
V današnjem blog zapisu preberite zakaj bo poslovalnica v Sport Vision vredna vašega obiska.
20.
May
2022
Blog
Adidas je v Katarju lansiral uradno žogo svetovnega pokala, za katero trdi, da je najhitrejša v zgodovini tekmovanja. Kaj je novega in drugačnega v njeni zasnovi, razkrivamo v nadaljevanju.
15.
May
2022
Blog
Tudi to pomlad smo prisluhnili vašim potrebam in svetovnim trendom ter za vas pripravili mešanico udobja, modernega dizajna, intenzivnih barv in kakovosti.
04.
May
2022
Blog
Priprave na maraton začnejo vsaj mesec dni pred in dobro izdelan načrt aktivnosti vam lahko olajša tek na daljše proge. Preberite nasvete, ki bodo pomagali pri osvajanju cilja.
04.
May
2022
Blog
V kolikor imate v načrtu preteči maraton in še nimate primernih superg, si oglejte naša priporočila.
14.
Apr
2022
Blog
Prišla je pomlad, barve so bolj intenzivne, zrak diši po novih začetkih, rokavi so se skrajšali, sončna očala niso več v torbi in vsak korak je postal lažji in vznemirljivejši. In modeli Converse so tu, da povzdignejo ta korak na novo raven – tako dobesedno kot figurativno.  
05.
Apr
2022
Blog
Ljubitelji športa in športne mode, ne spreglejte! 6. aprila ob 19. uri svoja vrata v prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na Rudniku odpira nov, večji in boljši Sport Vision! Pričakujemo vas z vrhunsko ponudbo tekaških, trail, trening, nogometnih, košarkarskih, pohodnih modelov superg in superg za prosti čas ter tekstila svetovnih znamk primernega za vse omenjene priložnosti. Obiščite novi Sport Vision med 6. in 9. aprilom ter izkoristite otvoritvene ugodnosti. 
07.
Mar
2022
Blog
Kako se močne ženske spopadajo z vsakodnevnimi izzivi in kaj tisto kar jih žene, si preberite v spodnjih zapisih.