Minimalni znesek naročila 20 EUR.

Naročite pred 12.12. in jih prejmite pravočasno.

Ob prvem nakupu – v trgovini ali na spletu!

Pokličete nas lahko vsak delavnik od 8h-16h.

Iščite po spletni strani

Blog

Gibanje na prostem
Zakaj ne bi še danes zgrabili nahrbtnika in se odpravili na pustolovščino na prostem? Strinjali se boste, da je tudi jesensko-zimska sezona čudovita za raziskovanje in osvajanje novih poti.
24.
Nov
Tek
Pronacija stopal je neupravičeno zapostavljena tema, tako med rekreativnimi športniki kot med ljudmi, ki se s športnimi aktivnostmi ukvarjajo spontano in občasno. Skupaj bodimo pozorni na ta pomemben biomehanski pojav in bolje spoznajmo svoje telo.
10.
Nov
Življenjski slog
Če še niste našli svoje idealne zimske jakne, je zdaj zadnji čas, da to storite. Ste ljubitelji modernega športnega sloga in sta za vas pri izbiri jakne najpomembnejša udobje in funkcionalnost? Nadaljujte z branjem ...
08.
Nov
Gibanje na prostem
Vsaka pohodniška avantura je pot v neznano - nepredvidljiva, polna izzivov in predvsem zabavna dejavnost. Preverite novo kolekcijo znamke Jack Wolfskin, ki vas bo podpirala pri vaših outdoor avanturah!
08.
Nov
Trening
Fleksibilnost je prav tako pomembna kot vaša moč. Če želite kar najbolje izkoristiti celoten obseg gibanja in optimalno uporabiti svoje telo, poskusite naslednjih nekaj korakov za boljšo mobilnost, ki jih najdete v tem članku.
23.
Oct
Trening
V današnjem času, ko hitrost predstavlja način življenja, ni nenavadno, da mnogi iščejo hitro in enostavno pot do mišičnega telesa. Ste že poskusili različne vaje in začutili povečanje moči, a ste kmalu izgubili motivacijo, ker niste opazili, da se vaše mišice povečujejo?
18.
Oct
Življenjski slog
Ali posegate po hrani, ko se želite spopasti s slabim razpoloženjem, stresnimi situacijami na delovnem mestu ali v šoli? Če je odgovor pritrdilen, ste na pravem mestu.
18.
Oct
Tek
Da bi našli odgovore in vam pomagali najti popoln čas za tek, smo raziskali prednosti in slabosti teka zjutraj, podnevi in zvečer.
03.
Oct
Življenjski slog
Delimo nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali vrnitev v običajno delovno rutino in vadbo.
29.
Sep
Gibanje na prostem
V tem vodiču za izbiro prave obutve za šport na prostem primerjamo prednosti dveh vrst obutve za takšne priložnosti.
29.
Sep
Življenjski slog
Če imate kakovosten šolski nahrbtnik, ga boste uporabljali leto za letom, dokler ga ne boste prerasli in ga posredovali mlajšemu učencu.
14.
Sep
Življenjski slog
Z ustreznim načrtom in nekaj koristnimi nasveti lahko prve dneve šolskega leta naredite zabavne in razburljive brez nepotrebnega stresa in hitenja.
14.
Sep
Življenjski slog
Izgorelost pri vadbi je stanje fizične, duševne in čustvene izčrpanosti, ki jo povzroča pretiran in intenziven trening. Kar največkrat zaznavamo kot predanost in vztrajnost, se lahko hitro prevesi v preobremenitev.
08.
Sep
Življenjski slog
Rek Po jutru se dan pozna ni nastal kar tako. Ne glede na to, ali ste zgodnja ptica ali ne, prvih nekaj stvari, ki jih naredite takoj po tem ko vstanete, ima velik vpliv na preostanek dneva.
08.
Sep
Življenjski slog
Ko se odpravljamo na nove avanture, se srečamo z najpogostejšo dilemo - kaj obleči za popolno potovalno izkušnjo? Kot popotniki moramo biti pripravljeni na vse izzive, s katerimi se lahko srečamo; nepričakovane zamude, potencialno dolge vrste na mejah ali ure sedenja v klimatiziranem prostoru na letališču.
21.
Jul
Gibanje na prostem
Narava je divja in nepredvidljiva, zato morate na kampiranje vzeti vse, kar vam bo olajšalo bivanje na prostem, ga naredilo prijetnega in seveda zabavnega.
19.
Jul
Tek
Če je tek vaša redna dejavnost, potem je za vas pravilna hidracija res pomembna. Kdaj, koliko in kakšno tekočino piti?
12.
Jul
Življenjski slog
Sončenje na ležalniku z najljubšim koktajlom, neutrudno plavanje ali odbojka na mivki? Izbira je vaša, kopalke iz naše najnovejše kolekcije pa bodo kot veter v vaš hrbet.
11.
Jul
Življenjski slog
Nova poletna kolekcija s sodobnim dizajnom in vsakdanjim slogom izžareva veselje do življenja, ki je vedno v trendu.
06.
Jul
Trening
Medtem ko imajo telovadnice svoje prednosti, nas poletni sončni žarki kličejo, da preživimo več časa zunaj. Izkoristite vsak trenutek za gibanje v naravi, aktivirajte svoje telo in osvežite svoj um.
19.
Jun
Tek
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših športov na prostem.
01.
Jun
Gibanje na prostem
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May
Življenjski slog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in bolečino v vratnem delu hrbtenice.
09.
May
Življenjski slog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May