Blog

Trening
Si želiš v poletje vstopiti fit? Spoznaj 5 vaj za raven trebuh in treniraj z Nušo Gnezda! 
21.
May
Gibanje na prostem
Pri športih na prostem gre predvsem za sprejemanje izzivov in potiskanje sebe do skrajnih meja. In prav to je bistvo Mammuta kot blagovne znamke! 
17.
May
Trening
Ena od tematik, o katerih se pogosto razpravlja v fitnes industriji, je kardio vadba za izgubo maščobe. Je kardio trening res potreben za izgubo maščobe ali za hitrejšo izgubo teže? Nadaljujte z branjem. 
28.
Mar
Gibanje na prostem
Odkrijte značilnosti petih najbolj vročih modelov Hoka obutve, ki navdušujejo svet športa.
04.
Mar
Tek
V tem blogu vam bomo predstavili izboljšave in prednosti superg Asics GEL-NIMBUS 26 v primerjavi s prejšnjimi modeli, pa tudi, zakaj se boste vanje zaljubili že po prvem koraku. 
04.
Mar
Življenjski slog
Vstop v novo leto predstavlja pravi čas, da si postavite cilje in sprejmete zaobljube, ki vas bodo motivirale za izboljšanje športnih sposobnosti.
11.
Jan
Tek
Čeprav nas pozimi ob pogledu na sneg zunaj zamika, da bi ostali doma pod toplo odejo, s tekaškimi čevlji varno pospravljenimi do pomladi, res ni nujno, da je tako!
22.
Dec
Življenjski slog
Ko nekoga poznate, zanj ni težko najti idealnega darila. Ko želite darilu dodati motivacijsko sporočilo, mora nositi simbolični pomen. Pripravili smo vam nekaj idej za obdarovanje športnih navdušencev.
15.
Dec
Gibanje na prostem
Vaše avanture na prostem niso več omejene z nepredvidljivimi vremenskimi razmerami. Ponosno vam predstavljamo vrsto inovativnih tehnologij, ki so tu, da vaša stopala in kožo zaščitijo pred vlago in drugimi vremenskimi vplivi.
14.
Dec
Trening
Da bi vaš športni nedrček ostal v dobrem stanju, je pomembno, da se pri izbiri modela pravilno odločite in upoštevate določene smernice za vzdrževanje.
13.
Dec
Gibanje na prostem
Zakaj ne bi še danes zgrabili nahrbtnika in se odpravili na pustolovščino na prostem? Strinjali se boste, da je tudi jesensko-zimska sezona čudovita za raziskovanje in osvajanje novih poti.
24.
Nov
Tek
Pronacija stopal je neupravičeno zapostavljena tema, tako med rekreativnimi športniki kot med ljudmi, ki se s športnimi aktivnostmi ukvarjajo spontano in občasno. Skupaj bodimo pozorni na ta pomemben biomehanski pojav in bolje spoznajmo svoje telo.
10.
Nov
Življenjski slog
Če še niste našli svoje idealne zimske jakne, je zdaj zadnji čas, da to storite. Ste ljubitelji modernega športnega sloga in sta za vas pri izbiri jakne najpomembnejša udobje in funkcionalnost? Nadaljujte z branjem ...
08.
Nov
Gibanje na prostem
Vsaka pohodniška avantura je pot v neznano - nepredvidljiva, polna izzivov in predvsem zabavna dejavnost. Preverite novo kolekcijo znamke Jack Wolfskin, ki vas bo podpirala pri vaših outdoor avanturah!
08.
Nov
Trening
Fleksibilnost je prav tako pomembna kot vaša moč. Če želite kar najbolje izkoristiti celoten obseg gibanja in optimalno uporabiti svoje telo, poskusite naslednjih nekaj korakov za boljšo mobilnost, ki jih najdete v tem članku.
23.
Oct
Trening
V današnjem času, ko hitrost predstavlja način življenja, ni nenavadno, da mnogi iščejo hitro in enostavno pot do mišičnega telesa. Ste že poskusili različne vaje in začutili povečanje moči, a ste kmalu izgubili motivacijo, ker niste opazili, da se vaše mišice povečujejo?
18.
Oct
Življenjski slog
Ali posegate po hrani, ko se želite spopasti s slabim razpoloženjem, stresnimi situacijami na delovnem mestu ali v šoli? Če je odgovor pritrdilen, ste na pravem mestu.
18.
Oct
Tek
Da bi našli odgovore in vam pomagali najti popoln čas za tek, smo raziskali prednosti in slabosti teka zjutraj, podnevi in zvečer.
03.
Oct
Življenjski slog
Delimo nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali vrnitev v običajno delovno rutino in vadbo.
29.
Sep
Gibanje na prostem
V tem vodiču za izbiro prave obutve za šport na prostem primerjamo prednosti dveh vrst obutve za takšne priložnosti.
29.
Sep
Življenjski slog
Če imate kakovosten šolski nahrbtnik, ga boste uporabljali leto za letom, dokler ga ne boste prerasli in ga posredovali mlajšemu učencu.
14.
Sep
Življenjski slog
Z ustreznim načrtom in nekaj koristnimi nasveti lahko prve dneve šolskega leta naredite zabavne in razburljive brez nepotrebnega stresa in hitenja.
14.
Sep
Življenjski slog
Izgorelost pri vadbi je stanje fizične, duševne in čustvene izčrpanosti, ki jo povzroča pretiran in intenziven trening. Kar največkrat zaznavamo kot predanost in vztrajnost, se lahko hitro prevesi v preobremenitev.
08.
Sep
Življenjski slog
Rek Po jutru se dan pozna ni nastal kar tako. Ne glede na to, ali ste zgodnja ptica ali ne, prvih nekaj stvari, ki jih naredite takoj po tem ko vstanete, ima velik vpliv na preostanek dneva.
08.
Sep