Iščite po spletni strani

Blog

Življenjski slog
Za samozavesten nastop in navezovanje prijateljstev je zelo pomembno, da se šolarji v svoji koži počutijo dobro. K temu pripomorejo kakovostna, udobna in trendi oblačila, obutev in, seveda, šolska torba. Preverite nekaj naših predlogov!
01.
Sep
Tek
Danes vam predstavljamo Hoka One One tekaško supergo Clifton Edge, s katero boste poleteli!
01.
Jul
Tek
Tu je nekaj napak, ki jih večina dela po teku, pa jih ne bi smela. Preberite si, zakaj.
22.
Jun
Trening
Predstavljamo vam vse nove trende, ki so očarali ljubitelje fitnesa po celem svetu. Dobra novice je, da te vadbe lahko izvajate tudi doma!
22.
Jun
Življenjski slog
Absolutni favorit junija je naša otroška kolekcija. Predstavljamo vam outfite za novo generacijo urbanih otrok.
17.
Jun
Novice
Kdo pravi, da superge niso primerne za poletje? Te must-have kose bomo nosili za različne aktivnosti, v specifičnih barvnih kombinacijah. Preverite, kakšnih!
17.
Jun
Življenjski slog
Joga in meditacija vam z redno in vztrajno prakso lahko pomagata doseči popolno ravnovesje in odpraviti napetosti iz telesa. Zakaj ne bi začeli danes?
04.
Jun
Življenjski slog
Vsaka aktivna minuta šteje! Pridružite se #HOMETEAMHERO izzivu.
02.
Jun
Novice
Poletje 2020 prinaša popolnoma nove vibracije in trende, brez katerih si ne bi mogli predstavljati nobene vrste športne aktivnosti. To so novosti, ki jim preprosto morate nameniti nekaj pozornosti.
25.
May
Novice
Zelo pomembno je, zdaj bolj kot kadar koli prej, še naprej skrbeti za varnost in zdravje!
19.
May
Novosti
Obveščamo vas, da s ponedeljkom, 18. maja 2020, za vas odpiramo vrata 9 Sport Vision poslovalnic po celi Sloveniji!
15.
May
Košarka
Ljubitelji košarke nestrpno pričakujejo dokumentarno nadaljevanko "The Last Dance - Zadnji ples", ki pripoveduje zgodbo morda največjega igralca vseh časov in ekipe, ki je osvojila pet zaporednih naslovov lige NBA.
15.
May
Življenjski slog
Živeti zdrav življenjski slog je lahko težavno, še posebej zdaj v tem času, ko smo omejeni s prostorom, navadami itd. Na sebe in svoje telo je enostavno pozabiti, zato smo pripravili nekaj preprostih nasvetov za pomoč, da ohranjate zdrav življenjski slog in varčujete z energijo medtem, ko ste več doma.
05.
May
Novice
Mogoče niste rojeni športnik ali športnica in morda ne poznate vseh športnih izrazov, vendar to ni izgovor, da ne bi uživali v športnih dokumentarnih filmih. Blagovna znamka Nike je prav tako začela snemati to obliko video materiala v okviru kampanj Just Do It.
30.
Apr
Trening
Naj udobje vašega doma nudi tudi domači fitnes. Vzemite si le 10 minut na dan, da zbudite in aktivirate svoje telo, pa naj bo to delovni ali dopustniški dan. Ste v dilemi?
23.
Mar
Trening
Te dni nam vadba v zaprtih prostorih ni na voljo, kar pa še ne pomeni, da ne moremo telovaditi doma. Danes vam priporočamo tale 10-minutni trening, s katerim boste »zbudili« vaše telo.
19.
Mar
Življenjski slog
Predstavljamo vam naš izbor meseca marca - supergi Nike Air Max Amixa in Nike Air Max Excee.
17.
Mar
Novice
Zaradi izrednih razmer v državi je tudi v našem poslovanju prišlo do sprememb. Nadaljujte z branjem in ostanite na tekočem.
16.
Mar
Trening
Razkrivamo vam 5 vaj, ki vključujejo različne skupine mišic in jih defenitivno morate vključiti v svoj domači trening.
13.
Mar
Tek
Iščete seznam tekaških dogodkov in maratonov v Sloveniji in sosednjih državah? Dobra novica: za vas smo jih zbrali na enem mestu. Pravilo je preprosto: »prijavi se – treniraj – zmagaj«!  ;) In ne pozabite: sodelovati = zmagati  ;)
07.
Feb
Življenjski slog
POPESTRITE SI SLABO VREME Z NAKUPOVANJEM
19.
Nov
Trening
Veliko lažje je prenehati telovaditi kot se vrniti nazaj v telovadnico, kajne?
27.
Sep
Novice
Industrija obutve je polna zanimivih in nenavadnih zgodb o nastanku posameznih modelov. Upravičeno lahko rečemo, da zgodba Williama Rileyja, ustanovitelja blagovne znamke New Balance, izstopa po svoji netipičnosti. To je človek, ki je navdih za oblikovanje superg našel v gibanju kokoši. Ja, prav ste prebrali!
27.
Sep
Trening
Če ste, tako kot večina ljudi, oseba, ki med pripravami na morje razmišlja o vadbi, ste zagotovo prebrali tudi naš predlog fitnes trendov, ki bi jih morali preskusiti pred poletjem. Verjamemo, da so vam pomagali doseči rezultate.
27.
Sep