Iščite po spletni strani

PRAVICA DO VRAČILA

POSTOPEK VRAČILA BLAGA V ZAKONSKEM ROKU

Spoštovani kupci. Obveščamo vas, da se nakup preko naše spletne strani https://www.sportvision.si smatra kot internetna prodaja, to je prodaja na daljavo in velja Zakon o varstvu potrošnikov.

Kupec ima pravico da odstopi od pogodbe brez navedbe razlogov, zaradi katerih se pogodbi odpove. V 14 dneh od dneva izročitve naročila, mora kupec prodajalca o odstopu obvestiti in artikel vrniti nazaj.

V primeru odpovedi pogodbe je kupec upravičen do vračila kupnine. Artikel, ki ga vračate mora biti: nenošen, nepoškodovan, v originalni embalaži, z originalnimi etiketami in priloženim računom.

Po prejemu artikla se ugotovi, ali je artikel nenošen in nepoškodovan. Kupec je odgovoren za napako ali poškodbo artikla, ki je posledica neustreznega ravnanja z artiklom. Če se ugotovi, da je napaka ali poškodba artikla povzročena po krivdi kupca, ali pa da je vrnjen artikel nošen, bo artikel vrnjen kupcu nazaj na njegove stroške.

V kolikor boste želeli vračilo kupnine, vam bomo najkasneje v 10 delovnih dneh, na vaš račun nakazali znesek kupnine, ki smo vam ga zaračunali na računu za vrnjen artikel. V primeru vračila celotnega naročila, vam vrnemo tudi strošek poštnine, v kolikor je bila le-ta zaračunana.

Stroške vračila blaga krije kupec, razen v primerih, ko stranka prejme poškodovan ali napačen artikel.

Menjave artikla žal niso mogoče!

Obrazec za preklic pogodbe lahko prenesete tukaj.