Iščite po spletni strani

Osnovni podatki

SPORT VISION trgovina d.o.o.
Hrvaška ulica 18
1000 Ljubljana
Tel. 01 256 17 14

Identifikacijski podatki

Matična številka: 5326605000
Davčna številka: SI68697856
Transkacijski račun: IBAN SI56 0201 0001 0236 085

O nas

Sport Vision je vodilno podjetje na področju maloprodaje športne opreme v balkanski regiji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 in posluje v maloprodajni in veleprodajni mreži trgovin v športni industriji. Danes Sport Vision zaposluje več kot 4250 ljudi in posluje že v 10 državah - Srbija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Slovenija, Črna Gora, Severna Makedonija, Albanija, Romunija, Bolgarija, Grčija - s sedežem podjetja v Beogradu.

Naš uspeh je zasnovan na profesionalnosti, zanesljivosti in inovacijah, katere vrednotimo in jih želimo ponuditi našim kupcem, partnerjem in zaposlenim.

Naše znamke in koncepti

Kot vodilni v maloprodajni verigi regije, imamo staretško partnerstvo s priznanimi znamkami Nike, adidas, Reebok, New Balance, The North Face, Helly Hansen, Under Armour, Converse, Colmar, Timberland... Poleg tega ima Sport Vision svoj sektor licenc z licenčnimi pogodbami in distribucijskim pravicami za Champion, Umbro, Lotto, Ellesse in številne druge blagovne znamke.

Sport Vision je del multibrand koncepta, ki v okviru maloprodajne verige vključije tudi; koncept Buzz Sneaker Station - edinstveno destinacijo za vse navdušence nad supergami ter koncept Tike - ki ponuja omejeno serijo superg.

Zanesljivost

Sport Vision je sodobno podjetje, ki ga odlikujejo fleksibilnost, strokovnost in dinamična razvojna strategija. Že od dneva ustanovitve se je na trg pozicioniral s svetovno priznanimi znamkami in na to tudi hitro uveljavil.

Zaradi hitrega odziva na potrebe trga in profesionalnega odnosa s strankami in partnerji je Sport Vision podjetje vredno zaupanja. Cilji podjetja so ohraniti vodilni položaj na trgu, vedno biti navdihnjeni in skozi edinstveno nakupovalno izkušnjo in oblikovanjem izdelkov, ki izboljšajo življenski stil, ostati aktivno povezani s kupci, strankami in partnerji.

Doprinos družbi

Družbeno sodelovanje in odgovornost sta glavni značilnosti podjetne kulture. Sport Vision aktivno vlaga v razvoj športa in mlade talentirane športnike. Podjetje Sport Vision deluje na etični in trajnosteni način ter se spoprijema z družbenimi in okoljskimi dejavniki. Razume pomen odgovornosti, ki jo ima do skupnosti in se po svojih najboljših močeh trudi pustiti pozitiven vpliv.