Osnovni podatki

SPORT VISION trgovina d.o.o.

Hrvaška ulica 18

1000 Ljubljana

Tel. 018280658

 

Identifikacijski podatki

Matična številka: 5326605000

Davčna številka: SI68697856

Transkacijski račun: IBAN SI56 0201 0001 0236 085

 

Podjetje Sport Vision je vodilno v prodaji športne obutve, oblačil in dodatkov na področju balkanske regije. Z različnimi športnimi koncepti posluje že v 13 državah – Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, Severni Makedoniji, Hrvaški, Sloveniji, Albaniji, Bolgariji, Češki, Slovaški, Madžarski in Romuniji. Posluje z maloprodajno mrežo trgovin kot tudi s spletno prodajo.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v Bijelini s svojim sedežem pa posluje iz Beograda.

Sport Vision je zastopnik priznanih športnih znamk Ellesse, Umbro, New Balance, North Face in mnogih drugih. Prav tako pa je partner svetovno vodilnih športnih znamk Nike, adidas, Reebok, Under Armour, katerih artikli se lahko najdejo v vseh maloprodajnih lokacijah podjetja.

V podjetju Sport Vision je zaposleno več kot 4500 ljudi in številka se dnevno povečuje.

Poslovanje podjetja Sport Vison je usmerjeno prispevanju družbi in okolici z razvojem in implementiranjem odgovorne poslovne prakse, ki obenem zagotavlja in ustvarja finančni uspeh.

Podjetje označuje fleksibilnost, profesionalnost in dinamična strategija razvoja in je od svojega osnovanja, tržno usmerjena s prepoznavnimi znamkami. Hitro prilagajanje zahtevam trga s profesionalnim odnosom do potrošnikov in partnerjev, je Sport Vision zaupanja vredno podjetje, ki aktivno vlaga v razvoj športa in mlade športnike.