Iščite po spletni strani

Trening

Trening
Deska (ali angleško „plank“) je ena najboljših vaj za celo telo. Oglejte si dinamične vaje deske, ki jih lahko izvajate doma.
17.
Dec
Trening
Če ste, tako kot večina ljudi, oseba, ki med pripravami na morje razmišlja o vadbi, ste zagotovo prebrali tudi naš predlog fitnes trendov, ki bi jih morali preskusiti pred poletjem. Verjamemo, da so vam pomagali doseči rezultate.
27.
Sep
Trening
Razkrivamo vam 5 vaj, ki vključujejo različne skupine mišic in jih defenitivno morate vključiti v svoj domači trening.
13.
Mar
Trening
Razkrivamo, zakaj dnevne kardio vadbe ne prinašajo želenih rezultatov in kako narediti dober načrt vadbe.  
06.
Sep
Trening
Ena od tematik, o katerih se pogosto razpravlja v fitnes industriji, je kardio vadba za izgubo maščobe. Je kardio trening res potreben za izgubo maščobe ali za hitrejšo izgubo teže? Nadaljujte z branjem. 
28.
Mar
Trening
Da bi vaš športni nedrček ostal v dobrem stanju, je pomembno, da se pri izbiri modela pravilno odločite in upoštevate določene smernice za vzdrževanje.
13.
Dec
Trening
Zakaj je okrevanje mišic po treningu enako pomembno kot sam trening?
06.
Dec
Trening
Predstavljamo vam vse nove trende, ki so očarali ljubitelje fitnesa po celem svetu. Dobra novice je, da te vadbe lahko izvajate tudi doma!
22.
Jun
Trening
TikTok vadbe so absolutni hit letošnjega poletja. Dobra novica pa je, da jih lahko izvajate tako doma kot na prostem!
13.
Jul
Trening
Odločili ste se, da aktivirate svoje telo in začnete trenirati. Pakirate oblačila za trening ter posežete po najudobnejši bombažni majici iz svoje garderobe. Predstavljamo vam pet razlogov, zakaj bombažna majica nikakor ni dobra izbira za nobeno vrsto športne rekreacije.
29.
Nov
Trening
Že 15 minut treninga je dovolj, da prebudite svoj center. Predstavljamo vam nekaj vaj pilatesa, ki vam obljubljajo močan in popolno oblikovan trebušček.
28.
Apr
Trening
Medtem ko imajo telovadnice svoje prednosti, nas poletni sončni žarki kličejo, da preživimo več časa zunaj. Izkoristite vsak trenutek za gibanje v naravi, aktivirajte svoje telo in osvežite svoj um.
19.
Jun
Trening
Fleksibilnost je prav tako pomembna kot vaša moč. Če želite kar najbolje izkoristiti celoten obseg gibanja in optimalno uporabiti svoje telo, poskusite naslednjih nekaj korakov za boljšo mobilnost, ki jih najdete v tem članku.
23.
Oct
Trening
Če vam zmanjševanje maščobnih oblog na trebuhu povzroča sive lase, si preberite spodnje nasvete.
22.
Jan
Trening
Moške pajkice v svetu urbanega športa počasi prevzemajo primat in postajajo glavna izbira pri moških. Čeprav jih marsikdo ignorira, so moške pajkice eden najbolj praktičnih kosov oblačil, ko gre za trening.
23.
Oct
Trening
Kako se močne ženske spopadajo z vsakodnevnimi izzivi in kaj tisto kar jih žene, si preberite v spodnjih zapisih.
07.
Mar
Trening
Te dni nam vadba v zaprtih prostorih ni na voljo, kar pa še ne pomeni, da ne moremo telovaditi doma. Danes vam priporočamo tale 10-minutni trening, s katerim boste »zbudili« vaše telo.
19.
Mar
Trening
Čas je, da pokurite vse kalorije, ki ste jih pridelali v prazničnih dneh! Predstavljamo vam 30-minutni HIIT trening za celo telo.
05.
Jan
Trening
Kaj nam prinese boljše rezultate – tek ali vadba s kolebnico? Odgovor ti zaupamo v nadaljevanju.
22.
Oct
Trening
Naj udobje vašega doma nudi tudi domači fitnes. Vzemite si le 10 minut na dan, da zbudite in aktivirate svoje telo, pa naj bo to delovni ali dopustniški dan. Ste v dilemi?
23.
Mar