Iščite po spletni strani
Blog
28.09.2020.

NAZAJ K TRENINGU

Najbolj priljubljeni treningi vaših najljubših Youtube influencerjev

Poletnih počitnic je konec in spet ste v normalnih okoliščinah, vendar se ne morete vrniti na trening? Vso opremo in glasbo za trening imate pripravljeno, vendar ne trenirate. Da bi vas spodbudili, da začnete in se vrnete v svojo običajno fitnes rutino, smo pripravili seznam najbolj priljubljenih vadb na YouTubu, ki jih lahko izvajate doma in v telovadnici, da vam počasi, a zanesljivo pomagajo, da spet oblikujete svoje telo.

Na našem seznamu boste našli vse vrste vadb, ki jih potrebujete, da se spet spravite v formo: od joge do hip-hop kardio-treninga. Gre za videoposnetke z milijoni ogledov, ki so jih pripravili nekateri trenutno najbolj priljubljeni Youtube influencerji na svetu, kar pove dovolj o njihovi učinkovitosti. 3, 2, 1 - čas je za vadbo!

Vadite jogo z Adriene: 20-minutni trening za začetnike

Jogistka Adriane Mishler je odlična izbira za vse jogijske začetnike, pa tudi za tiste, ki že dolgo niste vadili joge. Dokaz za to je ta 20-minutni video, ki ima skoraj 30 milijonov ogledov, in je primeren za čiste začetnike kot tudi tiste, ki se z jogo srečujete dalj časa. Uživali boste!

Hip-hop vadba ali kako porabiti kalorije v 30 minutah

Ne glede na to, ali ste se že preizkusili v hip-hopu s pomočjo YouTuba ali ste novinec pri treningih te oblike, ne želite zamuditi hip-hop vadbe Taata Keair LaShae. S tem videoposnetkom je doslej zaplesalo že 19,6 milijona ljudi, zato je nedvomno eden najboljših načinov, kako pokuriti vse kalorije.

Billie Eilish "Bad Guy" vadba za celo telo z MadFit

Fitnes YouTuberka Maddie Lymburner si popolnoma zasluži pozornost, ki jo ima zaradi te zelo zabavne koreografije, ki sledi utripom Bad Guya Billie Eilish. Z 10,4 milijona ogledov je to eden najbolj gledanih fitnes videov, za katerega potrebujete malo moči, medtem ko boste pozitivno energijo začutili že v prvih sekundah posnetka.

Jutranja joga za celo telo in gibčnost skozi ves dan

Ali veste, da je dovolj, da si vzamete samo 10 minut zjutraj, da se ves dan počutite dobro? Dokaz za to je današnja jutranja vadba joge (v preteklosti smo že priporočili jutranjo vadbo za moč celega telesa), ki odpravlja mišično napetost, vas sprošča in poskrbi, da se počutite neverjetno ves dan.

Tone It Up za popolnoma oblikovano telo

Brisače in steklenico z vodo imejte nekje na dosegu roke, saj je vadba Karene Dawn in Katrine Scott pravi "morilec" telesne maščobe. Omenjeni inštruktorici sta ustanoviteljici koncepta Tone It Up, zato ne preseneča, da ima ta videoposnetek 3,4 milijona ogledov na YouTubu in celo vojsko zvestih sledilcev.

Če iščete treninge, osredotočene na določene mišične skupine, ne spreglejte YouTubovega kanala Pamele Reif, zelo koristne vaje pa najdete tudi na našem YouTube kanalu, kjer lahko trenirate s Saro.

Ekipa Sport Vision

 

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.