Iščite po spletni strani

Tek

Tek
Jesen je prišla in tek v tem letnem času je za mnoge posebna poslastica. Nižje temperature in svež zrak so za zunanjo rekreacijo idealni pogoji. Če do zdaj še niste tekli, je jesen zagotovo pravi čas za začetek.
27.
Sep
Tek
Tek za mnoge ni najljubša telesna aktivnost, vsekakor pa je med najbolj zdravimi. Koristi teka so številne in nemogoče bi jih bilo v celoti izmeriti.
04.
May
Tek
Predstavljamo supergo, v kateri boste imeli občutek, da ste lahki kot pero. Omogoča najmehkejše srečanje s podlogo in zagotavlja brezhiben oprijem. 
30.
Aug
Tek
Če je tek vaša redna dejavnost, potem je za vas pravilna hidracija res pomembna. Kdaj, koliko in kakšno tekočino piti?
12.
Jul
Tek
Tu je nekaj napak, ki jih večina dela po teku, pa jih ne bi smela. Preberite si, zakaj.
22.
Jun
Tek
Iščete seznam tekaških dogodkov in maratonov v Sloveniji in sosednjih državah? Dobra novica: za vas smo jih zbrali na enem mestu. Pravilo je preprosto: »prijavi se – treniraj – zmagaj«!  ;) In ne pozabite: sodelovati = zmagati  ;)
07.
Feb
Tek
Ohranjanje psihične stabilnosti ne bo pomagalo le, da ostanete varni in zdravi, temveč bo dolgoročno olajšalo tudi vaš tek. V nadaljevanju predlagamo nekaj načinov, kako ostati psihično stabilni med tekom.
25.
Apr
Tek
Čeprav nas pozimi ob pogledu na sneg zunaj zamika, da bi ostali doma pod toplo odejo, s tekaškimi čevlji varno pospravljenimi do pomladi, res ni nujno, da je tako!
22.
Dec
Tek
S primernim načrtom treninga in dobro motivacijo lahko vsak preteče cilj in uspešno prečka ciljno črto. Tukaj vas bomo peljali skozi najpomembnejše korake, da se prelevite od popolnega začetnika do prvaka v polmaratonu. Mogoče celo prvaka v maratonu, zakaj pa ne!?
25.
Apr
Tek
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših športov na prostem.
01.
Jun
Tek
Prispele so nove adidas SUPERNOVA+ tekaške superge! Preizkusili smo jih in danes delimo naše vtise z vami.
06.
Apr
Tek
V kolikor imate v načrtu preteči maraton in še nimate primernih superg, si oglejte naša priporočila.
04.
May
Tek
Priprave na maraton začnejo vsaj mesec dni pred in dobro izdelan načrt aktivnosti vam lahko olajša tek na daljše proge. Preberite nasvete, ki bodo pomagali pri osvajanju cilja.
04.
May
Tek
Pronacija stopal je neupravičeno zapostavljena tema, tako med rekreativnimi športniki kot med ljudmi, ki se s športnimi aktivnostmi ukvarjajo spontano in občasno. Skupaj bodimo pozorni na ta pomemben biomehanski pojav in bolje spoznajmo svoje telo.
10.
Nov
Tek
Dnevi visokih temper se bližajo. S tem pa se bližajo tudi tekaška tekmovanja, ki jim boste s temi oblačili lažje kos. Spodaj so modeli, ki ne smejo zdrveti mimo vas.
24.
May
Tek
V tem blogu vam bomo predstavili izboljšave in prednosti superg Asics GEL-NIMBUS 26 v primerjavi s prejšnjimi modeli, pa tudi, zakaj se boste vanje zaljubili že po prvem koraku. 
04.
Mar
Tek
Iskanje pravega para tekaških superg ni enostavno. Ponudba znanih blagovnih znamk je raznolika, zmogljivost se razlikuje od modela do modela, poleg tega pa obstaja še nekaj pomembnih lastnosti, na katere morate biti pozorni. Vendar je z ustreznimi nasveti to iskanje lahko zelo preprosto.
27.
Oct
Tek
Blagovna znamka ASICS je ena tistih, na katere smo v svoji ponudbi najbolj ponosni.
08.
Jun
Tek
Danes vam predstavljamo Hoka One One tekaško supergo Clifton Edge, s katero boste poleteli!
01.
Jul
Tek
Kdo lahko teče po neurejenih poteh? Odgovor je enostaven in jasen - vsakdo! V tem se skriva razlog, zakaj je med pandemijo tek po neurejenih poteh postal tako popularen.
26.
Mar