Minimalni znesek naročila 20 EUR.

Naročite pred 12.12. in jih prejmite pravočasno.

Ob prvem nakupu – v trgovini ali na spletu!

Pokličete nas lahko vsak delavnik od 8h-16h.

Iščite po spletni strani
TEKAŠKA OBLAČILA, KI JIH MORATE IMETI
TEKAŠKA OBLAČILA, KI JIH MORATE IMETI
Tek
24.05.2021.
Tek

TEKAŠKA OBLAČILA, KI JIH MORATE IMETI

24.05.2021.

S poletjem prihaja čas maratonov in veseli smo, da se bodo letos večinoma odvijali kljub pandemiji. Tekaške priprave že potekajo, zato počasi vsi pridobivamo potrebno kondicijo. Ker pa je tek v visokih temperaturah posebej zahteven, je priporočljivo tekaška oblačila izbrati premišljeno.

Tekaški modeli, ki smo jih danes izbrali za vas, so odlična izbira za poletne maratone, kot tudi za vse potrebne treninge in priprave. To so modeli, na katere bi morali biti posebej pozorni.

Nike Breathe Run - majica za navdušene tekače

Tekmovalci, ki dajo od sebe 150 odstotkov moči in energije na vsaki tekmi ali treningu, bi morali vsekakor izbrati tekaško majico Nike Dri-FIT Miler, ki je primerna za tek v toplih pomladnih in poletnih dneh. Ta model s kratkimi rokavi, namenjen moškim, je izdelan iz izredno lahkega materiala, ki zagotavlja potrebno udobje in svobodo gibanja. Slavna Dri-FIT tehnologija je vtkana v material z namenom, da majica med tekom ostane suha.

adidas Own the Run Celebration - za ekološko ozaveščene tekače

Reciklirani materiali se vse pogosteje uporabljajo v proizvodnji tekaških superg, oblačil in opreme. To velja tudi za to žensko tekaško majico, ki jo simbolično imenujejo adidas Own the Run Celebration Top. Brez rokavov s širokimi naramnicami zagotavlja maksimalno udobje med vsako zmagovalno tekmo. Aeroready tehnologija omogoča hitro sušenje materiala, zaradi česar je majica idealna za poletne tekme in treninge.

Uživajte v udobju in podpori modela, zasnovanega za dolgotrajne treninge, polmaratone in maratone.

Under Armour Launch 2v1 moške kratke hlače - vse, kar potrebujete za dobre rezultate

Under Armour oblačila so med tekači najljubša ravno zato, ker naj bi vsaka podrobnost v njihovi zasnovi prispevala k doseganju vrhunskih rezultatov. Zato so Under Armour UA Launch moške kratke hlače 7'' Short naša današnja izbira.

Gre za model, ki vsebuje izjemno lahko, raztegljivo tkanino, ta pa vam zagotavlja popolno svobodo gibanja brez kakršnih koli omejitev. Mrežaste stranske plošče so nameščene zagotavljanju dodatnega prezračevanja, raztegljiva struktura pa omogoča gibanje v kateri koli smeri. K temu dodajte še kompresijo znotraj in hitro sušečo tkanino in brez dvoma boste razumeli, zakaj bi morali izbrati te kratke hlače za vse svoje tekaške dogodivščine v toplih dneh.

Ženske tekaške kratke hlače Nike Tempo Luxe Icon Clash

Ženske tekaške kratke hlače Nike Tempo Luxe Icon Clash ne izstopajo le zaradi barve in materiala z nežnim živalskim potiskom, temveč tudi zaradi dvoslojne strukture, ki zagotavlja udobje in neverjeten občutek svobode.

Stranski in zadnji žepi, elastičen pas in tkanina Nike Flex vam omogočajo, da od sebe daste svoj maksimum, medtem ko Dri-FIT tehnologija prispeva k hitrejšemu sušenju materiala. Tudi ta model, tako kot vse prejšnje, lahko naročite v naši spletni trgovini.

Celoten asortiman omenjenih priznanih blagovnih znamk je na voljo v naših trgovinah in v naši spletni trgovini.

Se vidimo na tekaški progi!

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

10.
Nov.
Tek
Pronacija stopal je neupravičeno zapostavljena tema, tako med rekreativnimi športniki kot med ljudmi, ki se s športnimi aktivnostmi ukvarjajo s...
03.
Oct.
Tek
Da bi našli odgovore in vam pomagali najti popoln čas za tek, smo raziskali prednosti in slabosti teka zjutraj, podnevi in zvečer.
12.
Jul.
Tek
Če je tek vaša redna dejavnost, potem je za vas pravilna hidracija res pomembna. Kdaj, koliko in kakšno tekočino piti?
01.
Jun.
Tek
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
25.
Apr.
Tek
Ohranjanje psihične stabilnosti ne bo pomagalo le, da ostanete varni in zdravi, temveč bo dolgoročno olajšalo tudi vaš tek. V nadaljevanju pred...
25.
Apr.
Tek
S primernim načrtom treninga in dobro motivacijo lahko vsak preteče cilj in uspešno prečka ciljno črto. Tukaj vas bomo peljali skozi najpomembnej&scar...
04.
May.
Tek
V kolikor imate v načrtu preteči maraton in še nimate primernih superg, si oglejte naša priporočila.
04.
May.
Tek
Priprave na maraton začnejo vsaj mesec dni pred in dobro izdelan načrt aktivnosti vam lahko olajša tek na daljše proge. Preberit...
30.
Aug.
Tek
Predstavljamo supergo, v kateri boste imeli občutek, da ste lahki kot pero. Omogoča najmehkejše srečanje s podlogo in zagotavlja brezhiben oprijem.&nb...
08.
Jun.
Tek
Blagovna znamka ASICS je ena tistih, na katere smo v svoji ponudbi najbolj ponosni.