Iščite po spletni strani

Življenjski slog

Življenjski slog
Če še niste našli svoje idealne zimske jakne, je zdaj zadnji čas, da to storite. Ste ljubitelji modernega športnega sloga in sta za vas pri izbiri jakne najpomembnejša udobje in funkcionalnost? Nadaljujte z branjem ...
08.
Nov
Življenjski slog
Se počutite utrujeni, ste brez volje in nimate dovolj energije za vse vaše dnevne aktivnosti? Utrujenost je lahko alarm za slabokrvnost, hormonsko neravnovesje ali drugo zdravstveno težavo, vendar pa je ponavadi najpogostejši razlog posledica nezdravih navad, ki se lahko hitro popravijo.
02.
Nov
Življenjski slog
Bliža se mednarodni dan žena in ob tej priložnosti smo vam pripravili nabor idej za izvirna darila za 8. marec.
02.
Mar
Življenjski slog
Ali posegate po hrani, ko se želite spopasti s slabim razpoloženjem, stresnimi situacijami na delovnem mestu ali v šoli? Če je odgovor pritrdilen, ste na pravem mestu.
18.
Oct
Življenjski slog
Rek Po jutru se dan pozna ni nastal kar tako. Ne glede na to, ali ste zgodnja ptica ali ne, prvih nekaj stvari, ki jih naredite takoj po tem ko vstanete, ima velik vpliv na preostanek dneva.
08.
Sep
Življenjski slog
Zakaj ne bi za januarske kombinacije športnih in vsakodnevnih oblačil izbrali bogatih barv?
18.
Jan
Življenjski slog
Izgorelost pri vadbi je stanje fizične, duševne in čustvene izčrpanosti, ki jo povzroča pretiran in intenziven trening. Kar največkrat zaznavamo kot predanost in vztrajnost, se lahko hitro prevesi v preobremenitev.
08.
Sep
Življenjski slog
Če je vadba sestavi del vaše rutine, potem verjamemo, da boste tudi to poletje izkoristili vse prednosti bivanja na prostem. 
13.
Jul
Življenjski slog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in bolečino v vratnem delu hrbtenice.
09.
May
Življenjski slog
Novoletne zaobljube ste sprejeli, a jih še niste začeli uresničevati? Ne čakajte na pravi trenutek, začnite zdaj! 
17.
Jan
Življenjski slog
“Zdravje je najpomembnejše” je stavek, ki smo ga v zadnjem letu poslušali kar naprej. Da pa bi zdravlje lahko dosegli, moramo znati poskrbeti zase. Pripravili smo vam nekaj predlogov.
13.
Apr
Življenjski slog
Ste že sprejeli zaobljube za leto 2021? Ob koncu tega leta, polnega izzivov, vas vabimo, da še naprej skrbite zase in za druge ter v novem letu najdete še več časa za šport in zdrav življenjski slog.
31.
Dec
Življenjski slog
Izberite ene od teh kopalk in poskrbite, da boste to poletje na plaži ali ob bazenu izgledale ženstveno in elegantno.
13.
Jul
Življenjski slog
Novi trendi so že nekaj časa na sceni, eden izmed njih pa so zagotovo brezrokavniki, ki že nekaj let nazaj suvereno držijo svoje mesto v trend kombinacijah.
03.
Dec
Življenjski slog
Praznična evforija pogosto pomeni nakupovanje daril v zadnjem trenutku. Včasih zaradi pomanjkanja časa, drugič zaradi pomanjkanja idej, s čim obdariti najdražje. Čas je za spremembo. Pravočasno kupiti idealna darila in uživati ​​v izbiri brez hitenja v zadnjem trenutku – tudi to je mogoče! Verjemite nam na besedo.
19.
Dec
Življenjski slog
Ko nekoga poznate, zanj ni težko najti idealnega darila. Ko želite darilu dodati motivacijsko sporočilo, mora nositi simbolični pomen. Pripravili smo vam nekaj idej za obdarovanje športnih navdušencev.
15.
Dec
Življenjski slog
Za samozavesten nastop in navezovanje prijateljstev je zelo pomembno, da se šolarji v svoji koži počutijo dobro. K temu pripomorejo kakovostna, udobna in trendi oblačila, obutev in, seveda, šolska torba. Preverite nekaj naših predlogov!
01.
Sep
Življenjski slog
Joga in meditacija vam z redno in vztrajno prakso lahko pomagata doseči popolno ravnovesje in odpraviti napetosti iz telesa. Zakaj ne bi začeli danes?
04.
Jun
Življenjski slog
Predstavljamo vam naš izbor meseca marca - supergi Nike Air Max Amixa in Nike Air Max Excee.
17.
Mar
Življenjski slog
Preverite posebne ugodnosti oblačil, obutev in dodatkov za povratek v šolo v stilu.
23.
Aug