Iščite po spletni strani

Življenjski slog

Življenjski slog
Verjetno ni boljšega trenutka za zastavljanje novih načrtov in ciljev, ki jih želimo doseči, kot je novo leto. Kot nekakšen nov začetek nas spodbuja, da opustimo slabo in vzpostavimo nove navade. Med zastavljenimi cilji so pogosto tudi športne zaobljube. Nekdo želi shujšati, nekdo si želi pridobiti kondicijo, novo rutino in življenjski slog, nekdo pa se preprosto želi bolje počutiti tako fizično kot psihično.
03.
Jan
Življenjski slog
Delimo nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali vrnitev v običajno delovno rutino in vadbo.
29.
Sep
Življenjski slog
Prišla je pomlad, barve so bolj intenzivne, zrak diši po novih začetkih, rokavi so se skrajšali, sončna očala niso več v torbi in vsak korak je postal lažji in vznemirljivejši. In modeli Converse so tu, da povzdignejo ta korak na novo raven – tako dobesedno kot figurativno.  
14.
Apr
Življenjski slog
POPESTRITE SI SLABO VREME Z NAKUPOVANJEM
19.
Nov
Življenjski slog
Ko se odpravljamo na nove avanture, se srečamo z najpogostejšo dilemo - kaj obleči za popolno potovalno izkušnjo? Kot popotniki moramo biti pripravljeni na vse izzive, s katerimi se lahko srečamo; nepričakovane zamude, potencialno dolge vrste na mejah ali ure sedenja v klimatiziranem prostoru na letališču.
21.
Jul
Življenjski slog
Vsaka aktivna minuta šteje! Pridružite se #HOMETEAMHERO izzivu.
02.
Jun
Življenjski slog
Trendi se spreminjajo, a superge Air Max ostajajo naše najljubše ne glede na sezono. To so modeli, ki si jih želimo zdaj!
12.
Jul
Življenjski slog
Če se sprašujete, katere jakne so absolutni trend te jeseni in zime, vam odgovorimo, da pravilni odgovor ne obstaja. Tako radi nosimo tako kratke kot dolge modele v svetlih in ognjevitih barvah. Tu je le nekaj naših najljubših.
08.
Dec
Življenjski slog
Nova poletna kolekcija s sodobnim dizajnom in vsakdanjim slogom izžareva veselje do življenja, ki je vedno v trendu.
06.
Jul
Življenjski slog
Sončenje na ležalniku z najljubšim koktajlom, neutrudno plavanje ali odbojka na mivki? Izbira je vaša, kopalke iz naše najnovejše kolekcije pa bodo kot veter v vaš hrbet.
11.
Jul
Življenjski slog
Z ustreznim načrtom in nekaj koristnimi nasveti lahko prve dneve šolskega leta naredite zabavne in razburljive brez nepotrebnega stresa in hitenja.
14.
Sep
Življenjski slog
Vstop v novo leto predstavlja pravi čas, da si postavite cilje in sprejmete zaobljube, ki vas bodo motivirale za izboljšanje športnih sposobnosti.
11.
Jan
Življenjski slog
Če imate kakovosten šolski nahrbtnik, ga boste uporabljali leto za letom, dokler ga ne boste prerasli in ga posredovali mlajšemu učencu.
14.
Sep
Življenjski slog
Sprejmite sebe in svoje telo, ne glede na to, koliko kilogramov imate. Zveni znano? Lažje reči kot storiti, kajne?
07.
Jul
Življenjski slog
Skoraj noben drug praznik ne prinese toliko napetosti pri izbiri daril kot valentinovo. Novo leto je minilo, božič je minil in večina dobrih idej se je izpela. Poleg tega zdaj izberemo darilo za tisto posebno osebo, tisto, ki jo resnično želimo osrečiti, pokazati, koliko nam je mar, pa tudi, kako dobro jo poznamo.
13.
Feb
Življenjski slog
Živeti zdrav življenjski slog je lahko težavno, še posebej zdaj v tem času, ko smo omejeni s prostorom, navadami itd. Na sebe in svoje telo je enostavno pozabiti, zato smo pripravili nekaj preprostih nasvetov za pomoč, da ohranjate zdrav življenjski slog in varčujete z energijo medtem, ko ste več doma.
05.
May
Življenjski slog
Hladnejši dnevi so tu. Že imate svojo toplo zimsko jakno? Začetek decembra in nižje temperature napovedujejo skorajšnji prihod zime. Toplejše zimske jakne so del vsakodnevnih kombinacij - bodisi za vsakdanje in poslovne obleke, sprostitev, treninge ali pohodništvo. V prejšnjih blog objavah smo vam predstavili modele svetovnih blagovnih znamk, ki smo jih nosili v jeseni, zdaj pa je čas, da vam predstavimo NEW IN modele moških in ženskih jaken, ki so v naši trenutni ponudbi.  
22.
Dec
Življenjski slog
Absolutni favorit junija je naša otroška kolekcija. Predstavljamo vam outfite za novo generacijo urbanih otrok.
17.
Jun
Življenjski slog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May