Iščite po spletni strani

Nič ni nemogoče, če si to želite in se dovolj potrudite! Vsak dan trenirajte v adidasovih nogometnih čevljih, oblačilih in opremi.

Kliknite na ponudbo in izberite svoje modele.

ZAČELA SE JE NOVA ERA DESIGNA TEKAŠKE OBUTVE

.Predstavljamo adidas 4DFWD tekaške modele, ki temeljijo na podatkih, zbranih v več kot 17 letih. S 4D-vmesnim podplatom te superge prenesejo vso energijo na spredji del, medtem ko Primeknit + zgornji del v popolni sestavi z vmesnim podplatom zagotavlja še večjo podporo stopalu. Priporočilo je, da izberete model, ki je pol velikosti manj od običajnega modela adidasa, ki ga nosite.

ADIDAS ULTRABOOST

Oblikovani z mislijo na oceane, vključno z zunanjim podplatom iz surove gume in
zgornjim delom iz preje, v kateri je 50 % plastike, odstranjene iz oceanov v sklopu projekta parley.

Ali veste, da 90 % žensk nosi napačno velikost nedrčka? Čeprav smo različne, si prav vsaka od nas si zasluži pravo podporo. Izberite idealni športni nedrček in uživajte v treningu.

ADIDAS TERREX

Adidas TERREX kolekcija je, ko govorimo o vseh športih na prostem, predvsem pohodništvu, sinonim za stabilnost, vodoodpornost in maksimalno podporo.

ŠPORTNE KATEGORIJE

ADIDAS PAKET ZA ŽENSKE

Če vam je pomembne izgled ob vaši vadbi ali pa vam oprema daje najboljšo podporo pri treningu je adidas Trening kolekcija pravi izbor za vas. 

Udobni, funkcionalni in moderni adidas ženski artikli so idealni za kombiniranje ob športnih in vsakodnevnih priložnostih.
 

IZPOSTAVLJAMO ZA VAS