Iščite po spletni strani
Blog
17.06.2020.

TOP IZBOR JUNIJA: OUTFITI ZA URBANE OTROKE

Junij je poseben mesec zaradi več razlogov – res, da je vreme razgibano, ampak je toplo, dnevi so dolgi in noči prijetne, zato izkoristimo vsako priložnost, da zapustimo dom. Tako je tudi z mlajšimi generacijami, ki so imele letos malo daljše poletne počitnice – zdaj pa imajo končno priložnost za različne aktivnosti na prostem. Poleg superg v barvah poletja, ki bodo zagotovo njihovi zavezniki med različnimi aktivnostmi, bi vam radi predstavili otroške outfite, ki so absolutni zmagovalci tega junija. Oglejte si, kaj smo tokrat izbrali za mestne otroke.


Za igro košarke – Nike outfit za fante

Dokumentarec Zadnji ples (The Last Dance) je otroke vrnil na igrišča takoj po odpravi karantene in jih navdušil, da so na lastni koži preizkusili vsak trik, ki ga je naredil Jordan in je bil v filmu veličastno prikazan. Naš predlog otroškega Nike outfita za fante se tokrat dotika kombinacije majice s kratkimi rokavi in trenirke z logotipom Jordan. Dobra novice je, da to košarkarsko opravo otroci lahko nosijo tudi za vsakdan, ker je res kul

Pravzaprav tako kul, da smo vam pripravili še eno fantovsko Jordan kombinacijo! ;) 


Nike outfit za urbane punce – mile plesalke

Če se vaša hči ukvarja s plesom, je ta Nike outfit za punce kot nalašč zanjo. Outfit najbolje pristoji milim mladim damam. Pajkice nežne roza barve in privlačnega modrega detajla najlepše dopolnjujejo Nike Air Max Excee superge, ki veljajo za enega najbolj priljubljenih modelov v naši ponudbi.

Ta kombinacija pa ni odlična izbira samo za na plesni pod, ampak tudi za vsakdanje sproščeno nošenje, saj punce v njej resnično uživajo.

 

Za maksimalno svobodo ob vsakem gibu - adidas ponudba za otroke

Adidas ponudba za otroke izstopa po tem, da najmlajšim športnim navdušencem omogoča svobodo in udobje pri vsakem njihovem gibu. Otroci se v adidas oblačilih počutijo sproščene, starši pa jih izbiramo zaradi njihove kvalitete - barve in materiali se ohranjajo tudi po številnih pranjih in sušenjih. Preverite adidas outfit, ki smo ga sestavili za vaše otroke! 


Nova otroška kolekcija

V naše trgovine in spletno trgovino so prišli številni novi dizajni blagovnih znamk Nike, adidas in ostalih. Oglejte si vse novosti, ki so vam na voljo in svojim otrokom priskrbite obutev in oblačila, za katere veste, da jih bojo z veseljem nosili čez celo poletje in morda še dlje.

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...