Iščite po spletni strani
Blog
17.03.2020.

Naš izbor meseca: Supergi Nike Air Max Amixa & Excee

Marec je mesec Nike Air Max superg. Brez dvoma gre za najbolj priljubljeno silhueto, ki je kdaj ugledala luč dneva. Radi jih imamo zato, ker so udobne, popolnoma urbane in ker se odlično prilegajo vsaki obleki. Nova sezona je prinesla več zanimivih podrobnosti iz družine Air Max, zato vam danes predstavljamo naš najljubši izbor marca - superge Nike Air Max Amixa in Nike Air Max Excee.

Nike Air Max Amixa - ženska silhueta, ki jo boste preprosto oboževali

Čeprav resnično zveni kot kliše, je spomladanska sezona rezervirana za superge v svetlih barvah. Kar se tiče ženskih silhuet, iz sezone v sezono vodijo bele v kombinaciji s pasteli, čeprav so v zadnjih nekaj letih svetlejši barvni modeli privlačnejši. Tokrat smo izbrali nevtralne odtenke in zato je med izbranimi v tem mesecu tudi Nike Air Max Amixa v nežno roza barvi.

Dizajn navdihuje model Nike Air Max Dia - predvsem zaradi udobja, ki ga nudi svojim uporabnicam. Zahvaljujoč izredno lahki, mehki peni, ki prihaja od omenjenega modela, so Nike Air Max Amixa neverjetno udobne, a hkrati tudi stabilne superge, ki bodo z vsako potezo poskrbele za maksimalno oblazinjenje. Posebej teksturiran zgornji del in dizajn, ki se popolnoma prilagaja stopalu, sta popolna kombinacija, ki se ji ne boste mogli upreti in h kateri se boste znova in znova vračali.

Naročite jih po spletu.

Nike Air Max Excee - urbana silhueta z razločljivo barvo

Ste vedeli, da beseda Excee v latinščini pomeni 90? Ni presenetljivo, da se je oblikovalska ekipa znamke Nike ob 30. rojstnem dnevu legendarne silhuete Air Max 90 odločila, da v čast ikonični supergi svetu superg ponudi še en tako privlačen dizajn - Nike Air Max Excee.

Po navdihu estetike iz 90-ih je model "Hyper Blue", ki je v našem izboru meseca, kombinacija gladkega semiša in mrežastega zgornjega dela, medtem ko Air Max enota na peti dodaja učinkovit videz, hkrati pa zagotavlja maksimalno udobje.

Dizajn, ki spominja na ikonična 90-ta, pa ni edino, kar te superge loči od množice ostalih. Loči jih tudi fenomenalna mešanica vpadljivih barv, ki izstopajo na beli podlagi.

Ta silhueta je na voljo v odraslih in otroških velikostih.

Vsi modeli Nike Air Max Excee so na voljo na spletu.

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...