Iščite po spletni strani
Blog
14.04.2022.

Pomlad na visoki nogi!

Prišla je pomlad, barve so bolj intenzivne, zrak diši po novih začetkih, rokavi so se skrajšali, sončna očala niso več v torbi in vsak korak je postal lažji in vznemirljivejši.

In modeli Converse so tu, da povzdignejo ta korak na novo raven – tako dobesedno kot figurativno.

Nove klasike so tu. Izdelane iz vrhunskih materialov, ki ste jih vajeni iz kuhinje Converse, z detajli, ki jih obožujete, in v barvah, ki jih lahko enostavno kombinirate s katero koli spomladansko kombinacijo oblačil - belo in črno.

Dva nova modela sta na voljo v dveh različicah – plitvi in globoki, ker vemo, da se najdejo tisti, ki si tudi v najbolj vročih dneh želijo globoke superge in njihov “edgy” videz.

Prvi med enakimi so platnene platforme Chuck Taylor All Star v črni in beli različici. Tokrat na dvojnem podplatu, ki vas bo dvignil v nepredstavljive višine, z izvezenim žigom All Star na jeziku in gumijasto ojačitvijo na prstih. Za dodatno udobje vsebujejo tudi EVA blazinice.

A tu so tudi visoke platnene Chuck Taylor All Star s platformo, tudi v beli in črni barvi. S klasičnimi elementi, ki jih pričakujete od modela Chuck Taylor, kot sta zvezda na artiklu in All Star "ploščica" na peti. Tudi one imajo  EVA blazinice, saj morajo biti koraki v njih lahki in udobni.

Kaj je tisto, zaradi česar sta oba modela posebna?
- Udobna platforma
- Platno vrhunske kakovosti
- Podrobnosti, zaradi katerih je model Chuck Taylor prepoznaven
- Vezalke, ki omogočajo boljši oprijem
- EVA tehnologija

To pomlad se dvignite na nove višine in se odpravite na sprehod z novo dozo samozavesti in lahkotnosti.


Ekipa Sport Vision


 

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...