Iščite po spletni strani
Blog
30.08.2021.

ADIDAS 4DFWD: NOVO OBDOBJE TEKAŠKEGA DIZAJNA SE JE ZAČELO

Vsak novi tekaški korak je lažji od tistega prejšnjega. In vsak je nova zmaga! To je vodilo oblikovalce znamke adidas, da so ustvarili supergo za tek, ki je zasnovana na osnovi podatkov, ki so jih zbirali 17 let. Govorimo o modelu adidas 4DFWD, ki so od zdaj dostopne v Sport Vision poslovalnicah in na spletu.

Z 4D odtisom natisnjenim na 3D tiskalniku ta model superge energijo prenaša v sprednji del in ustvarja občutek, kot da drsite po podlagi. To ne pomeni, da je superga nestabilna, ravno nasprotno! Imeli boste občutek, da ste v njej lahki kot pero.

adidas Primekit+ zgornji del je popolno povezan s podplatom, kar daje podplatu podporo za še mehkejše srečanje s podlogo. Tkanino sestavlja posebni material Primeblue, ki je sinonim za najvišjo kakovost. Podplat iz gume je oblikovan tako, da sodeluje v harmoniji z vsemi ostalimi elementi in zagotavlja brezhiben oprijem.

Ta model je ustvarjen iz Primegreen serije recikliranih materialov visoke kakovosti. Kar 50% zgornjega dela sestavljajo samo reciklirani materiali.

Z obzirom na veliko raztegljivost zgornjega dela vam svetujemo, da se odločite za model, ki je pol številke manjši v primerjavi na običajno adidas številko, ki jo nosite.

Adidas 4DFWD superge za tek so v naši ponudbi dostopne v eni barvni kombinaciji – Core Black/Carbon.

Najdite jih v Sport Vision poslovalnici v Hali 12 ali si jih naročite preko spleta.

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...