Iščite po spletni strani
Blog
23.08.2021.

NAZAJ V ŠOLO PO UGODNIH CENAH

Še vedno čisto zagotovo ne vemo ali bodo šolarji 1. septembra pozdravljeni v učilnicah ali ne ampak kljub vsemu nas to ni zaustavilo, da ne bi pred začetkom novega šolskega leta zanje izpostavili odlično ponudbo obutve, oblačil in dodatkov znanih blagovnih znamk.

Popusti, ki smo jih pripravili, da staršem olajšamo začetek drugega šolskega leta so naravnost za oceno pet. Naša ponudba superg je bolj raznolika kot kdajkoli prej in ponudba nahrbtnikov prinaša odlične popuste. 

Posebne ugodnosti vas čakajo kadar govorimo o online nakupu! Znižanja tudi do 50% je akcija katera velja na celotno ponudbo obutve, oblačil in dodatkov za otroke.

Ne čakajte na zadnje dni avgusta, da vaše šolarje oblečete od glave do pete. Izkoristite super popuste in nakupujte po ugodnih cenah še danes.

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...