Iščite po spletni strani
Blog
13.07.2021.

KOPALKE, KI BI JIH MORALA IMETI VSAKA ŽENSKA

Enodelne kopalke so bile in so še vedno simbol brezčasne klasike, elegance in ženstvenosti. Največje svetovne blagovne znamke so se zato enotno uprle trendom in vsaki modni spremembi, ko govorimo o enodelnih kopalkah, različno pa so razmišljale le, ko govorimo o modelih in krojih. Zmanjšane modele so sčasoma nadomestile z resničnimi športnimi rezi, učinek, ki so ga dosegle, pa je ostal enak.

Čeprav ženske danes poskušajo pokazati malo več kože, in posledično namesto enodelnih modelov kopalk pogosto izberejo bikinke, še vedno velja nenapisano pravilo: vsaka ženska mora imeti v svoji zbirki vsaj ene enodelne kopalke, ki jih z veseljem obleče za na bazen ali plažo.

Tokrat izpostavljamo le tri modele, ki se bodo v vašo poletno kolekcijo vključili tako, kot si želite, in vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušnih.

Klasično, a hkrati neobičajno - Ellesse Ladies, enodelne kopalke za dame

Ko klasika dobi sodobno noto, poudarjeno z efektnimi detajli, se rodijo enodelne kopalke Ellesse Ladies, ki so nas osvojile na prvi pogled. Prečni trakovi na sprednji strani jim kljub klasičnemu kroju dajejo neobičajen videz, zato je ta model ena najbolj udobnih odločitev za poletne aktivnosti.

Speedo kopalke v kontrastnih modro-zelenih tonih

Še en popoln kroj za vaše aktivno poletje se skriva v enodelnih kopalkah Speedo v kontrastnih modrih in zelenih tonih. Ta kos je eden od paradnih konjev med kopalkami v naši ponudbi, zaradi česar je bil neizogiben pri naši izbiri modelov, ki vam jih predlagamo tokrat. Trenutno je na voljo tudi na naši spletni trgovini, zato je to priložnost, da ga vključite med modele v svoji garderobni omari.

Živahne rdeče enodelne kopalke Ellesse

Privlačnost in udobje teh kopalk Ellesse že dve sezoni zapored pritegne pozornost tisoče dam, ki uživajo v vseh aktivnostih v vodi in njeni bližini. S klasičnim krojem spredaj ta model, ko ga pogledamo od zadaj, daje povsem drugačno noto celotnemu kroju. Pas, ki povezuje zgornji in spodnji del, odlično poudari hrbet in dodatno podaljša postavo, zato ni dvoma, da boste v njem videti še bolj ženstveno in elegantno.

Dodaten nasvet: Kako najbolje vzdrževati kopalke

Kopalke, ki jih najdete v naši ponudbi, so narejene iz posebnih materialov, ki se hitro in enostavno sušijo. Udobne so za nošenje, raztegljive in se zelo hitro in brez napora prilagodijo vašemu telesu.

Kombinacija materialov, ki vsebujejo tudi elastin, omogoča zelo enostavno pranje in vzdrževanje kopalk, brez strahu, da se bodo kakor koli poškodovale ali zbledele.

Nekatera najpogostejša vprašanja pri vzdrževanju kopalk so: kdaj jih je treba umiti, na kaj je potrebno paziti, da jih lepo operete in kako jih na koncu posušite? Tu so naši odgovori.

Kdaj so kopalke pripravljene za pranje?

Kopalke morate oprati, preden jih prvič oblečete! Menimo, da tega ni treba poudarjati, vendar še en opomnik ne more škoditi. Čeprav imajo vse kopalke iz naše ponudbe v intimni coni zaščitno folijo, vseeno priporočamo, da jo operete, preden jo prvič oblečete.

Priporočljivo je, da kopalke umijete vsakič, ko ste v morju ali bazenu, kot tudi po preživljanju časa v savni ali wellness centru. Zagotovo so naša skrb predvsem higienski razlogi, pa tudi vlaga, klor in morska sol, ki lahko poškodujejo material.

V mesecih, ko kopalk ne nosite, jih ni treba prati, vsekakor pa je priporočljivo, da to storite znova, preden jih naslednjič oblečete.

Kako prati kopalke?

Pred prvim pranjem kopalk je naš nasvet, da preberete etiketo, na kateri je zapisano, da kopalk ne bi smeli prati v pralnem stroju, temveč le "ročno".

Materiali za kopalke ne prenesejo visokih temperatur, dolgega pranja, več izpiranj in celo obratov in turbulenc, ki se pojavijo v pralnem stroju, kar še lahko škodljivo vpliva na njihov izgled, saj razredči material.

Nekaj vode z le pišcem pralnega praška ali otroškega mila zadostuje za pravilno umivanje kopalk. In ko gre za ohranjanje barve, je naš nasvet, da kopalke obrnete navznoter in jih umijete tako. Na koncu prašek ali otroško milo sperite s curkom mlačno vodo nizke intenzivnosti.

Kako posušiti kopalke?

Po pranju kopalk ne sukajte, pregibajte ali raztezajte, preden jih odcedite. Dovolj je, da z nežnimi stiski iz njih iztisnete odvečno vodo in jo razgrnete na suho. Vendar ne na sonce!

Kopalke je treba sušiti v senci ali v zaprtih prostorih, ker lahko sončna svetloba barve zbledi, tega pa zagotovo ne želite.

In še nasvet: tako kot ste kopalke oprali, jih tudi posušite - obrnjene navznoter.

Položite jih vodoravno in, če ni nujno, ne uporabljajte sponk.

Vse ženske kopalke, o katerih smo govorili v tem blogu, kot tudi dodatne enodelne in bikini modele, si lahko ogledate na tej povezavi ali jih najdete v naših trgovinah.

Naj bo to poletje nepozabno - uživajte v plavanju, odbojki na mivki in vseh aktivnostih, ki vas veselijo in izpopolnijo vaš vsakdan.

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.