Iščite po spletni strani
Blog
06.04.2021.

PREIZKUSILI SMO ADIDAS SUPERNOVA+ TEKAŠKE SUPERGE

Tekači si vedno želijo “več” in “še boljše” – več kilometrov, več energije, več udobja, več samozavesti in več zaupanja v opremo, ki jo nosijo. Če si želite med tekom zaupati, pa seveda morate zaupati tudi svojim tekaškim supergam. V tekoči tekaški sezoni vam adidas predstavlja novo kolekcijo tekaških superg SUPERNOVA+. Preizkusili smo nova modela, v nadaljevanju pa si lahko preberete več o naših vtisih.

Komu so tekaške superge SUPERNOVA+ namenjene?

Ta model superg vsebuje kombinacijo vseh tekaških telnologij, ki jim zaupamo – adidas SUPERNOVA+ superge so ustvarjene na način, da vam dajejo občutek, da v njih sploh ne tečete. Sestavlja jih material, ki vas ne omejuje in vam hkrati daje kar največ udobja.

V trenutku, ko smo obuli nove SUPERNOVA+ tekaške superge, smo se zavedali, da so bile ustvarjene z mislijo na začetnike.

Še posebej izstopa zgornji del superge, ki s pomočjo mrežice zagotavlja oporo in zračnost, kjer ju najbolj potrebujete. Kombinacija Boost in Bounce tehnologije medpodplata predstavlja popolno ravnovesje za maksimalni povratek energije in udobje, zaradi česar vas nič ne bo omejevalo pri linearnih in lateralnih gibih.

Povprečna teža superge za velikost 9 (43 1/3) je 312 g, nagib medpodplata pa odšteje 10 mm (peta 32 mm, sprednji del 22 mm).

Nova kolekija adidas tekaških superg je že na voljo preko spleta. Se vidimo na stezi!

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...