Iščite po spletni strani
PRIPOROČAMO: Idealne jakne za zimo
PRIPOROČAMO: Idealne jakne za zimo
Življenjski slog
08.12.2020.
Življenjski slog

PRIPOROČAMO: Idealne jakne za zimo

08.12.2020.

Ne glede na model ali znamko jakne, ki si jo ogledujete, se ji po vsej verjetnosti preprosto ne morete upreti - tako lahko na kratko opišemo naše občutke, ko govorimo o jaknah, ki jih ponujamo. In sploh nismo pristranski. ;) 

Kot vedno smo tudi letos pozorni na vsako podrobnost, šiv, dolžino in obliko. Izbiramo tako dolge in kratke jakne v svetlih in ognjevitih barvah (in potisk je nepogrešljiv!), upoštevamo pa tudi aktivnosti, ki so jim jakne namenjene. Ti modeli so naše priporočilo in absolutni zmagovalci letošnje jeseni in zime.

So tople, udobne, enostavne za kombiniranje in, kar je najpomembneje, izpolnjujejo merila tako profesionalnih športnikov kot ljubiteljev športnega sloga in zimskih aktivnosti.

Helly Hansen parka za moške - kot nalašč za hladne dni

Kdor je pozimi vsaj enkrat oblekel parko, ve, katera je pravilna odločitev za hladne dni. Visok ovratnik, dolg kroj z zadrgo in kapuco so razlogi, da parke nosimo tako jeseni kot pozimi.

Naša izbira za to sezono je moška Helly Hansen parka v olivno zelenih tonih, ker je fenomenalno krojena, podložena in izgleda vrhunsko. Skromno je reči, da jo obožujemo.

North Face 1996 Retro Nuptse - za urbane in sodobne ženske

Rumeni toni na zimskih oblačilih - ooooh da, tisočkrat da! Zato smo na to žensko jakno the North Face Retro s prevladujočim rumenim odtenkom praktično "prilepljeni". Izgleda fenomenalno, zato predlagamo, da jo izberete za popolni zaključek svojega mestnega videza v tej sezoni. Odlično se vam bo prilegala!


Puhovka Icepeak - udobna in topla puhovka za dekleta

Nekaj tako posebnega je na puhovkah, ni res? Še posebej, če njihov dizajn dopolni diskretna, a hkrati učinkovita barvna pravljica, ki se preliva od močne vijolične v predelu ramen do dekliške roza v predelu pasu. Naša najljubša dekliška zimska jakna te sezone je Icepeak Downlook Kiana model v dekliških roza odtenkih s kontrastnimi rumenimi detajli, ki zagotavlja primerno zaščito pred mrazom, poleg tega pa je s polno zadrgo in toplo prekrivno kapuco takooo udobna


Ženska zimska parka Helly Hansen – za tople in udobne zimske sprehode

Ko ženska izbira bundo za najhladnejše dni v letu … kaj mislite,  zmaga jakna ali parka? Brez dvoma: parka! Ker je daljša od jakne, pokrije večjo površino telesa in zagotavlja toploto, tudi ko si ob hladnih večerih ogledujete lučke in takrat, ko ste na prostem dalj časa. Prav zato je naša izbira te zime ženska Helly Hansen parka. Priznamo, tudi zato, ker boste v njej izgledali fantastično! S svojim teliranim čistim dizajnom, snemljivim krznom na snemljivi in nastavljivi kapuci in žepi, ki se zaprejo z zadrgo, bo poskrbela, da boste v njej izgledali privlačno in elegantno, tudi ko bodo temperature padle pod ničlo. Zunanji material parke je vodoodporen, kvalitetna YKK zadrga pa omogoče dvosmerno zapenjanje.

Moška smučarska jakna Ellesse Emanuel - za prave ljubitelje snežnih dogodivščin

Smučarska kolekcija Ellesse je v krogu ljubiteljev snežnih dogodivščin dobro poznana, model Ellesse Emanuel pa smo izbrali za najljubšega v tej sezoni - moška smučarska jakna, ki bo vaš popoln zaveznik pri vseh smučarskih avanturah. Čeprav še vedno ne vemo, kakšno bo to sezono stanje zaradi trenutne epidemiološke situacije in ali bodo smučarski centri odprti, menimo, da je ta smučarska jakna Ellesse odlična naložba tudi za naslednje zimske sezone, zato zagotovo nakupa zagotovo ne boste obžalovali.

  

Glamurozna zaščita pred mrazom - ženska smučarska jakna Colmar

Ženska smučarska jakna Colmar, zasnovana za neusmiljeno gorsko vreme, je idealna za vse dame, ki obožujejo smučanje in zime preživijo v gorah. Poleg lahke in tople obloge Thermore® EVOdown® je narejena tudi iz trpežnega in prožnega recikliranega poliestrskega materiala z raztegljivo podlogo, ki vam omogoča prosto gibanje. Je zelo zračna, vodoodporna, vsebuje pa tudi nastavljivo kapuco z umetnim krznom in visokim ovratnikom, zato lahko rečemo, da je kot nalašč ustvarjena za strma gorska pobočja.


Zimska jakna Nike za fante

V zadnjem času so fantovske jakne oblikovane tako, da poleg topline in udobja, ki bi jih morale zagotoviti, tudi izgledajo zelo privlačno. V tej sezoni je našo pozornost pritegnil model Nike bunde za fante, saj ga krasijo vpadljive barve, udoben dizajn, hkrati pa fante, ki se zanj odločijo, odlično zaščiti pred mrazom.

Ženska tekaška jakna Under Armor UA Launch 3.0 Storm

Pozno jesenski in zimski dnevi so lahko zaradi mraza in vetra zelo neprijetni, še posebej, če radi redno tečete v naravi. Zato je naše priporočilo za zimsko žensko jakno Under Armour UA Launch 3.0 Storm, ki je nepremočljiva, zato idealna za dež in sneg, tehnologija UA Storm pa vsebuje potrebno zračnost in raztegljiv material, ki sledi vsakemu vašemu gibu. Zahvaljujoč temu boste osredotočeni le na tek in maksimalno zaščiteni pred vsemi zunanjimi dejavniki.

Nike Sportswear Down-Fill Windrunner - za moške, ki udobje vedno postavijo na prvo mesto

Moška jakna z retro dizajnom in moderno barvno kombinacijo, na katero ujamete vsak pogled mimoidočih, nosi ime Nike Sportswear Down-Fill Windrunner. Naš najljubši model in predlog za to sezono: ta jakna je namreč napolnjena z lahkim perjem, ki ji omogoča, da zadrži toploto, brez občutka dodatne teže, tkanina Nike Shield pa je odporna na veter in vodo, zato zagotavlja popolno udobje ne glede na vremenske razmere.

Ženska parka Nike Down – čisto oboževanje od prvega trenutka dalje

Ljubezen na prvi pogled v primeru ženske parke Nike Down bi lahko opisali le kot oboževanje od prvega skupnega trenutka dalje. Z visokim ovratnikom, kapuco in privlačnim dizajnom z razporkom na spodnjih stranskih delih, je odlična izbira za vsakdanji videz, pa tudi za vaše športne zimske podvige. Dame v naši ekipi so vanjo zaljubljene in prepričani smo, da se bo to zgodilo tudi vam.

Vse modele jaken in park, ki jih priporočamo za zimsko sezono, naročite preko spleta v spletni trgovini Sport Vision.

 

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

11.
Jan.
Življenjski slog
Vstop v novo leto predstavlja pravi čas, da si postavite cilje in sprejmete zaobljube, ki vas bodo motivirale za izboljšanje športnih sposobnos...
15.
Dec.
Življenjski slog
Ko nekoga poznate, zanj ni težko najti idealnega darila. Ko želite darilu dodati motivacijsko sporočilo, mora nositi simbolični pomen. Pripravili smo va...
08.
Nov.
Življenjski slog
Če še niste našli svoje idealne zimske jakne, je zdaj zadnji čas, da to storite. Ste ljubitelji modernega športnega sloga in sta za vas ...
18.
Oct.
Življenjski slog
Ali posegate po hrani, ko se želite spopasti s slabim razpoloženjem, stresnimi situacijami na delovnem mestu ali v šoli? Če je odgovor pritrdilen, ste...
29.
Sep.
Življenjski slog
Delimo nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali vrnitev v običajno delovno rutino in vadbo.
14.
Sep.
Življenjski slog
Z ustreznim načrtom in nekaj koristnimi nasveti lahko prve dneve šolskega leta naredite zabavne in razburljive brez nepotrebnega stresa in hitenja.
14.
Sep.
Življenjski slog
Če imate kakovosten šolski nahrbtnik, ga boste uporabljali leto za letom, dokler ga ne boste prerasli in ga posredovali mlajšemu učencu.
08.
Sep.
Življenjski slog
Rek Po jutru se dan pozna ni nastal kar tako. Ne glede na to, ali ste zgodnja ptica ali ne, prvih nekaj stvari, ki jih naredite takoj po tem ko vstanete, ima&nb...
08.
Sep.
Življenjski slog
Izgorelost pri vadbi je stanje fizične, duševne in čustvene izčrpanosti, ki jo povzroča pretiran in intenziven trening. Kar največkrat zaznavamo ...
21.
Jul.
Življenjski slog
Ko se odpravljamo na nove avanture, se srečamo z najpogostejšo dilemo - kaj obleči za popolno potovalno izkušnjo? Kot popotniki moramo biti p...