Iščite po spletni strani
Blog
01.07.2020.

Začetek tekaške revolucije! Hoka One One predstavlja Clifton Edge

Nikar ne spreglejte: Boste ravno vi eden od prvih nekaj tekačev v Sloveniji v povsem novem Hokinem modelu Clifton Edge? Preberite si skrivnost te novosti, ki napoveduje tekaško revolucijo in je v Sloveniji trenutno na voljo v izredno omejeni količini

Inovativna superga Clifton Edge je bila ustvarjena za tekače z enim samim namenom: obvarovati vaše sklepe pred tekaškimi udarci in dvigniti vašo tekaško izkušnjo na povsem novo, nebeško raven!


Ženski v supergah Hoka One One Clifton Edge
Izrazita podaljšana peta vam bo pomagala, da boste podlogo začutili dosti prej kot v drugih supergah. S tlemi boste vzpostavili prvi stik preden boste na nogo prenesli vso težo. To vam bo pomagalo, da boste v vsak korak vstopili nežno in s še večjim občutkom, kar bo obvarovalo vaše sklepe pred močnimi tresljaji.

Poudarjena peta tekaške superge Hoka One One Clifton Edge
Poleg razpoznavne pete čevlju daje kvaliteto tehnologija podplata Launch iz izjemno lahke pene. V supergah boste imeli občutek, da nežno stopate po oblakih. Še več, zaradi izjemne lahkotnosti superg boste tekli, kot da letite!

Tekači v  tekaških supergah Hoka One One Clifton Edge
Tudi vi spadate med tiste tekače, ki jim je skrb za varen sestop na prvem mestu in zato raje izbirate mehkejše tekaške terene? Bi želeli trenirati pogosteje, pa so površine v okolici vašega doma večinoma asfaltne? Potem se zdi, da ste prav vi Hoko navdihnili za razvoj naprednega modela Clifton Edge! Čevelj je bil kot premium različica Hokinega najbolj prodajanega modela Clifton dizajniran z namenom, da k teku spodbudi tudi tiste, ki so se mu zaradi skrbi za svoje sklepe dolgo izogibali in niso tekli – ali pa vsaj ne po asfaltu.

tekači na stopnicah v tekaških supergah Hoka One One Clifton Edge

tekači v tekaških supergah Hoka One One Clifton Edge tečejo po asfaltu
Po pregledu fotografij ste ugotovili pravilno: to je superga za drzne! Tako ženske kot moški jo ponosno nosijo v istih barvnih kombinacijah, saj verjamejo, da je življenje prekratko za izbor dolgočasnih enobarvnih predvidljivih modelov. Se strinjate?

ženska v tehaških supergah Hoka One One Clifton Edge

moški v tehaških supergah Hoka One One Clifton Edge

moški v tehaških supergah Hoka One One Clifton Edge
Potem si drznite odločiti za najboljše za vas: v spletni trgovini Sport Vision izberite popolno mehkobo in udobje! Poglejte pa si tudi ostalo ponudbo znamke Hoka One One.

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...