Iščite po spletni strani
Blog
15.05.2022.

PREDSTAVLJAMO POMLADNE NOVOSTI

Sončni dnevi, toplejše vreme in vonj po pomladi – nas preprosto navdihujejo za gibanje in spremembe. Zbujamo se iz »zimskega spanca« in že načrtujmo nove zdrave navade ter razmišljamo o prvem treningu.

Z uvedbo telesnih aktivnosti v naš vsakdanjik, pa naj gre za fitnes ali hojo, nam je na prvem mestu zagotovo kakovostna športna oprema. V letošnji sezoni, pri oblikovanju športne opreme, najnovejši trendi narekujejo kombinacijo svetlih barv in vpadljive teksture, ki prinašajo poseben pomladni pridih in nas pripravljajo na prihajajoče poletje.

Iz naše ponudbe, s ponosom izpostavljamo več novosti, ki so nas osvojile na prvi pogled.

Nike color block oprema za trening

Kdo pravi, da oprema za trening ne more biti hkrati udobna in urbano oblikovana? Nekaj sezon nazaj, je bil color blocking eden najbolj privlačnih trendov, ki so mu sledile tudi številne športne znamke.

Z drzno kombinacijo dveh intenzivnih barvnih odtenkov boste dosegli WOW učinek, ki pa vas bo tudi motiviral na enako intenziven trening. Z visoko zmogljivo športno opremo Nike, zagotovo ne morete ostati neopaženi. Opremi za trening, v svetlih odteknih, se težko upre tudi moška ekipa – ki pa se vse pogosteje za takšne kose tudi odločajo.

Oglejte si najnovejšo kolekcijo Nike v trgovinah Sport Vision in na spletu.

Tekaške superge v roza odtenkih – dame so rekle JA

Sezona teka je v teku. Profesionalni tekači se potegujejo za najpomembnejše regijske tekme, rekreativni tekači pa so se odločili, da se na stezo vrnejo s prihodom nekoliko toplejšega vremena.

Pomlad je za dame še posebej motivator za ukvarjanje s športom, uvajanje treninga ali kakršnekoli telesne aktivnosti v vsakodnevno rutino. Ne glede na to, ali se odločite za tek, hojo ali hitro hojo – v naši novi kolekciji boste našli pester izbor tekaških superg vaših najljubših blagovnih znamk.

Modeli iz naše nove kolekcije so udobni in izdelani s sodobnimi tehnologijami, ki izboljšujejo varnost na stezi ter so poleg tega tudi urbano oblikovani. Ne glede na to, ali vam so vam všeč klasični modeli ali drzne kombinacije – prepričani smo, da boste našli pravi model za vas.

Nike pulover in kratke hlače - zmagovalna kombinacija športnega sloga za moške

Znano je, da ima moška ekipa pri izbiri oblačilnih kombinacij raje udobje – pa naj gre za druženje s prijatelji v najljubši kavarni ali sprehodu. V letošnji sezoni je Nike ostal zvest svoji inovativni smeri oblikovanja oblačil v učinkovitih barvah in vzorcih. Vsi ljubitelji te znamke boste na naših policah našli atraktivno moško kolekcijo Nike, ki vas tudi v tej sezoni ne bo pustila ravnodušne.

Vrhunski hit pomladno-poletne sezone - bele superge

Če nas vprašate, kateri par superg je MUST HAVE v vaši trgovini z supergami – je to zagotovo par belih superg. Ta klasika s svojo preprostostjo nudi vsakemu slogu posebno svežino in se zlahka prilega različnim modnim kombinacijam. Zato so bele superge absolutni hit vsako sezono – in ne glede na aktualne trende – nikoli ne gredo iz mode. Tako kot v prejšnjih sezonah lahko tudi v naših trgovinah pomerite vse bele modele superg različnih blagovnih znamk ali jih naročite na spletu.

Osvežite svojo garderobo z učinkovitimi športnimi modeli iz naše ponudbe, ki jih lahko nosite za športno aktivnost ali v prostem času.

Nova kolekcija vas čaka na policah trgovin Sport Vision, kot tudi na spletu.

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.