Iščite po spletni strani
Nike AIR WINFLO 10
Nike AIR WINFLO 10
Nike AIR WINFLO 10
Nike AIR WINFLO 10
Nike AIR WINFLO 10
Nike AIR WINFLO 10
Nike AIR WINFLO 10
Nike AIR WINFLO 10
Nike AIR WINFLO 10
Nike AIR WINFLO 10
Šifra izdelka: DV4022-103
Nike

Nike AIR WINFLO 10

Šifra izdelka: DV4022-103
Za uravnoteženo vožnjo, ki pomaga začeti z vašim tekom, je Winflo 10 odličen, ne glede na to, ali ste navajeni teči svoje tedenske kilometre, začetnik, ki upa, da bo radovednost spremenil v rutino, ali pa se samo pridružujete prijatelju za spontan vikend tek. Nevtralen tekaški čevelj s prožnim Nike Air oblazinjenjem in več prostora v predelu prstov vodi do udobnega, poskočnega občutka. Je narejen za vaš tek, kadarkoli vas cesta kliče.Značilnosti izdelka:Bolj kot je čevelj podporen, več stabilnosti lahko ponudi vašemu naravnemu koraku. Kombinacija usmerjene podpore in namerno postavljene blazine vam pomaga čutiti varnost pri vsakem koraku. Winflo 10 ima nevtralno podporo. Nudi vam ravnotežje, ne glede na to, ali ste tekač na peto ali prednji del stopala. Primeren je tako za dolge kot kratke teke.Več kot imate oblazinjenja pod nogami, mehkejše in udobnejše je lahko vaše tekaško izkustvo. Blazinjenje pomaga ublažiti udarce, ko se vaša stopala dotikajo tal. Popolna dolžina Nike Air blazinjenja vam daje mehak, udoben občutek za vaše kilometre.Bolj kot je čevelj odziven, več energije lahko dobite nazaj pri vsakem koraku. Ne glede na to, ali želite teči malo hitreje ali z malo manj napora, odzivni čevlji pomagajo dati vašemu koraku nekoliko več vzmeti, da dobite več iz vašega teka. Mehka pena v vmesnem podplatu deluje skupaj z Nike Air blazinjenjem, da vam da poskočen, vzmeten občutek.Preoblikovana škatla za prste zagotavlja boljše prileganje za vse tipe stopal v primerjavi z Winflo 9. Poleg tega smo povečali udobje in prileganje ovratnika z oblazinjenjem tam, kjer je to najbolj pomembno.Inženirsko mrežasto tkivo—močnejše in bolj fleksibilno kot običajno mrežasto tkivo—izboljšuje občutek v roki in udobje, hkrati pa ohranja lahko, zračno občutenje.Prekrivki na prstih dodajo plast trpežnosti.Jezik je povezan z notranjo podlogo zgornjega dela za varno prileganje.Podnaslovi značilnosti izdelka:Podpora: Nevtralna.Blazinjenje: Srednje.Odzivnost: Srednje.Kaj je novega pri Winflo 10?Podrobnosti izdelka:Teža: 296 g (moška velikost 10).Padec pete do prstov: 10 mm..

Izbrani artikli z dodatnim 10% popustom. Koda SV10 se samodejno vnese v košarici.

Ste pripravljeni na pomlad? Ne glede na to, ali iščete copate za tek, trening, košarko ali nogomet ali pa iščete model za vsakodnevno nošenje, ste na pravem mestu! Oglejte si najnovejše ponudbe Nike, adidas, Reebok, New Balance, Under Armour, Champion, Ellesse in drugih.

109,99 EUR
110,00 EUR
88,00 EUR
Prihranek: 22,00 EUR
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:
87,99 EUR
Obvesti me o popustih
Vodič po velikostih
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
  • 13 47.5 31
  • 14 48.5 32
  • 15 49.5 33
Izberite količino: 1 Par
2
1
Potrebno je izbrati želeno velikost
Shranite na seznam želja

V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete v roku 14 dni.

Brezplačna dostava za vsa naročila. 

Shranite na seznam želja
Lastnosti Vrednost
Kategorija SUPERGE
Group OBUTEV
SPOL MOŠKO
NAMEN TEK
BLAGOVNA ZNAMKA Nike
STAROST ODRASLI
Material/Tehnologija Eko
Za uravnoteženo vožnjo, ki pomaga začeti z vašim tekom, je Winflo 10 odličen, ne glede na to, ali ste navajeni teči svoje tedenske kilometre, začetnik, ki upa, da bo radovednost spremenil v rutino, ali pa se samo pridružujete prijatelju za spontan vikend tek. Nevtralen tekaški čevelj s prožnim Nike Air oblazinjenjem in več prostora v predelu prstov vodi do udobnega, poskočnega občutka. Je narejen za vaš tek, kadarkoli vas cesta kliče.

Značilnosti izdelka:
Bolj kot je čevelj podporen, več stabilnosti lahko ponudi vašemu naravnemu koraku. Kombinacija usmerjene podpore in namerno postavljene blazine vam pomaga čutiti varnost pri vsakem koraku. Winflo 10 ima nevtralno podporo. Nudi vam ravnotežje, ne glede na to, ali ste tekač na peto ali prednji del stopala. Primeren je tako za dolge kot kratke teke.

Več kot imate oblazinjenja pod nogami, mehkejše in udobnejše je lahko vaše tekaško izkustvo. Blazinjenje pomaga ublažiti udarce, ko se vaša stopala dotikajo tal. Popolna dolžina Nike Air blazinjenja vam daje mehak, udoben občutek za vaše kilometre.

Bolj kot je čevelj odziven, več energije lahko dobite nazaj pri vsakem koraku. Ne glede na to, ali želite teči malo hitreje ali z malo manj napora, odzivni čevlji pomagajo dati vašemu koraku nekoliko več vzmeti, da dobite več iz vašega teka. Mehka pena v vmesnem podplatu deluje skupaj z Nike Air blazinjenjem, da vam da poskočen, vzmeten občutek.

Preoblikovana škatla za prste zagotavlja boljše prileganje za vse tipe stopal v primerjavi z Winflo 9. Poleg tega smo povečali udobje in prileganje ovratnika z oblazinjenjem tam, kjer je to najbolj pomembno.

Inženirsko mrežasto tkivo—močnejše in bolj fleksibilno kot običajno mrežasto tkivo—izboljšuje občutek v roki in udobje, hkrati pa ohranja lahko, zračno občutenje.

Prekrivki na prstih dodajo plast trpežnosti.

Jezik je povezan z notranjo podlogo zgornjega dela za varno prileganje.

Podnaslovi značilnosti izdelka:
Podpora: Nevtralna.
Blazinjenje: Srednje.
Odzivnost: Srednje.
Kaj je novega pri Winflo 10?

Podrobnosti izdelka:
Teža: 296 g (moška velikost 10).
Padec pete do prstov: 10 mm.
Trenutno ni komentarjev

Podobni izdelki

Sačuvano u omiljne
BARVE NA VOLJO:1
SUPERGE FB1309-006
127,99 EUR
Prihranek 20%
159,99 EUR
Dodaj v košarico
Sačuvano u omiljne
BARVE NA VOLJO:4
SUPERGE DV4022-003
88,00 EUR
Prihranek 20%
110,00 EUR
Dodaj v košarico
Nike AIR WINFLO 10
SUPERGE
Nike AIR WINFLO 10