Iščite po spletni strani
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
Šifra izdelka: DR2665-006
Nike

Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4

Šifra izdelka: DR2665-006
Z oblazinjenjem, ki je namenjeno gladkemu teku, predstavlja Nike InfinityRN 4 popolnoma nov pristop k priljubljenemu modelu. Izdelan je iz povsem nove pene Nike ReactX, ki vam zagotavlja 13% več povratne energije v primerjavi z peno Nike React, kar vam pomaga ostati sveži in živahni. Peno ReactX je Nike združil z najboljšim Nike Running Flyknit materialom do sedaj, tako da se lahko pri vsakem koraku počutite samozavestno s podporo in zračnostjo zgornjega dela. To je vrsta čevlja, ki podpira vsak vaš korak z eleganco. Funkcije izdelka:Ta različica modela Nike InfinityRN 4 še vedno zagotavlja mehak in gladek tek, z novo peno ReactX, ki nudi več podpore. Preoblikovan zgornji del Flyknit in širši predel prstov pomagata, da se vaše stopalo počuti stabilno in varno.Več oblazinjenja, ki ga imate pod stopalom, mehkejše in udobnejše je lahko vaše tekaško izkustvo. Oblazinjenje pomaga omiliti udarce, ko se vaša stopala dotikajo tal. Pena ReactX vam daje neverjetno gladk občutek, ki vam pomaga premikati svoje meje.Večja podpora čevlja pomeni več stabilnosti za vaš naravni korak. Kombinacija usklajene podpore in namerno postavljeno oblazinjenje vam pomaga, da se počutite varno pri vsakem koraku. Ukrivljen zunanji podplat pomaga vašemu stopalu, da se gladko nihanje od pete do prstov skozi vaš korak do dotika tal. To naredi vsak korak bolj naraven in dodaja učinkovitost vašemu teku, pomagajoč vam, da porabite manj energije, ko dosežete svoj korak. Večja odzivnost čevlja pomeni več povratne energije, ki jo lahko dobite nazaj z vsakim korakom. Če želite teči malo hitreje ali z malo manj napora, vam odzivni čevlji pomagajo, da dobite malo več vzmeti v korak, da izvlečete več iz svojega teka. Pena ReactX vam daje +13% povratne energije v primerjavi s peno React, kar vam pomaga ostati sveži in živahni med tekom.Vodoodbojna podloga na prstih pomaga, da ostanejo suhi, ko se vreme obrne.Podplat Waffle zagotavlja trpežen oprijem.Jezik Flyknit je nastavljiv in mehak.Pena v ovratniku je mehka in podporna na dotik.Povečana količina gume na zunanjem podplatu zagotavlja oprijem in trpežnost.Kaj je novega pri modelu Nike InfinityRN 4?.Oblazinjenje: Super visoko.Podpora: Visoka.Odzivnost: Zmerna.Zadržana zračnost.Podrobnosti izdelka:Teža: 353 g (velikost moškega čevlja 10).Padec od pete do prstov: 9 mm..

Izbrani artikli z dodatnim 10% popustom. Koda SV10 se samodejno vnese v košarici.

169,99 EUR
169,99 EUR
135,99 EUR
Prihranek: 34,00 EUR
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:
135,99 EUR
Obvesti me o popustih
Vodič po velikostih
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 7.5 40.5 25.5
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
Izberite količino: 1 Par
2
1
Potrebno je izbrati želeno velikost
Shranite na seznam želja

V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete v roku 14 dni.

Brezplačna dostava za vsa naročila. 

Shranite na seznam želja
Lastnosti Vrednost
Kategorija SUPERGE
Group OBUTEV
SPOL MOŠKO
NAMEN TEK
BLAGOVNA ZNAMKA Nike
STAROST ODRASLI
Material/Tehnologija Eko
Z oblazinjenjem, ki je namenjeno gladkemu teku, predstavlja Nike InfinityRN 4 popolnoma nov pristop k priljubljenemu modelu. Izdelan je iz povsem nove pene Nike ReactX, ki vam zagotavlja 13% več povratne energije v primerjavi z peno Nike React, kar vam pomaga ostati sveži in živahni. Peno ReactX je Nike združil z najboljšim Nike Running Flyknit materialom do sedaj, tako da se lahko pri vsakem koraku počutite samozavestno s podporo in zračnostjo zgornjega dela. To je vrsta čevlja, ki podpira vsak vaš korak z eleganco.
Funkcije izdelka:
Ta različica modela Nike InfinityRN 4 še vedno zagotavlja mehak in gladek tek, z novo peno ReactX, ki nudi več podpore. Preoblikovan zgornji del Flyknit in širši predel prstov pomagata, da se vaše stopalo počuti stabilno in varno.
Več oblazinjenja, ki ga imate pod stopalom, mehkejše in udobnejše je lahko vaše tekaško izkustvo. Oblazinjenje pomaga omiliti udarce, ko se vaša stopala dotikajo tal. Pena ReactX vam daje neverjetno gladk občutek, ki vam pomaga premikati svoje meje.
Večja podpora čevlja pomeni več stabilnosti za vaš naravni korak. Kombinacija usklajene podpore in namerno postavljeno oblazinjenje vam pomaga, da se počutite varno pri vsakem koraku. Ukrivljen zunanji podplat pomaga vašemu stopalu, da se gladko nihanje od pete do prstov skozi vaš korak do dotika tal. To naredi vsak korak bolj naraven in dodaja učinkovitost vašemu teku, pomagajoč vam, da porabite manj energije, ko dosežete svoj korak.
Večja odzivnost čevlja pomeni več povratne energije, ki jo lahko dobite nazaj z vsakim korakom. Če želite teči malo hitreje ali z malo manj napora, vam odzivni čevlji pomagajo, da dobite malo več vzmeti v korak, da izvlečete več iz svojega teka. Pena ReactX vam daje +13% povratne energije v primerjavi s peno React, kar vam pomaga ostati sveži in živahni med tekom.
Vodoodbojna podloga na prstih pomaga, da ostanejo suhi, ko se vreme obrne.
Podplat Waffle zagotavlja trpežen oprijem.
Jezik Flyknit je nastavljiv in mehak.
Pena v ovratniku je mehka in podporna na dotik.
Povečana količina gume na zunanjem podplatu zagotavlja oprijem in trpežnost.
Kaj je novega pri modelu Nike InfinityRN 4?.
Oblazinjenje: Super visoko.
Podpora: Visoka.
Odzivnost: Zmerna.
Zadržana zračnost.
Podrobnosti izdelka:
Teža: 353 g (velikost moškega čevlja 10).
Padec od pete do prstov: 9 mm.
Trenutno ni komentarjev

Podobni izdelki

Sačuvano u omiljne
BARVE NA VOLJO:1
SUPERGE FB1309-006
127,99 EUR
Prihranek 20%
159,99 EUR
Dodaj v košarico
Sačuvano u omiljne
BARVE NA VOLJO:4
SUPERGE DV4022-003
88,00 EUR
Prihranek 20%
110,00 EUR
Dodaj v košarico
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4
SUPERGE
Nike NIKE REACTX INFINITY RUN 4