Iščite po spletni strani
adidas je predstavil nov model legendarne kopačke
adidas je predstavil nov model legendarne kopačke
Nogomet
23.02.2022.
Nogomet

adidas je predstavil nov model legendarne kopačke

23.02.2022.

Z novim letom je priljubljena športna znamka lansirala nov model svoje legendarne adidas Predator Edge kopačke katere pristop do zasnove je v skladu s športnimi zahtevami.


Predator linija v tej sezoni predstavlja ZONE SKIN, inovacijo, ki olajša gibanje med igro. Rebrasta guma na zgornjem delu omogoča lažjo manipulacijo žoge in omogoča igralcem prednost in samozavest, da igro potiskajo naprej. Ta visoko precizna inovacija je bila ustvarjena z namenom, da bi poudarila veščine in lepote nogometa.  Dopolnjujejo jo številne nove funkcije, ki omogočajo maksimalno udobje in gibanje ter vsestranski nadzor igre.

Novi FACET FRAME na podplatu kopačke zagotavlja stabilnost gibanja na terenu. Okvir kopačke na sprednji strani zagotavlja razporeditev teže igralca in izboljša prenos moči pri udarcu žoge.»Od leta 1994, skozi našo PREDATOR zasnovo pomikamo meje inovacij, pri tem pa zagotavljamo, da so adidas kopačke vrhunec sodobne tehnologije. Toda PREDATOR je več od običajne kopačke. PREDATOR je sinonim za kultne nogometne trenutke, ki ga nosijo in nosili ga bodo velikani igre in nova generacija igralcev, ki dokazujejo, da ni nič nemogoče, tako na igrišču kot tudi izven igrišča." je povedal Artur Markowski, adidas Football Product Manager.PREDATOR dediščina se nadaljuje z novo generacijo igralcev, ki bodo v športu pustili svoj pečat. PREDATOR EDGEbodo na globalnom nivoju nosili tudi najbolj znani nogometaši in nogometašice na svetu, vključno z Wendie Renard, Christiane Endler, Abby Dahlkemper in Toni Duggan, ki rušijo vse stereotipe za napredovanje svoje igre na igrišču. Prav to je naloga znamke adidasa - da ustvari boljšo prihodnost z fokusom na tri področja: trajnost, verodostojnost in pripadnost, kar pomeni tudi vključevanje žensk v šport. Zato je adidas pogodbo z UEFO razširil na ženski EURO in Ligo prvakov.

Novi adidas kopačke so na voljo v trgovinah Sport Vision, kot tudi na spletu.

 

Podobni članki

20.
May.
Nogomet
Adidas je v Katarju lansiral uradno žogo svetovnega pokala, za katero trdi, da je najhitrejša v zgodovini tekmovanja. Kaj je novega in drugačnega v nj...
14.
Jun.
Nogomet
V čem se bo letošnje evropsko nogometno prvenstvo razlikovalo od prejšnjih? O tem in drugih zanimivostih v današnjem blogu.
01.
Dec.
Nogomet
Prejšnji teden je ves svet športa razžalostila novica, da je umrla ena najbolj občudovanih oseb vseh časov, argentinski nogometaš Diego ...