Iščite po spletni strani
NADALJUJEMO S SKRBJO ZA VARNOST IN NAŠE ZDRAVJE
NADALJUJEMO S SKRBJO ZA VARNOST IN NAŠE ZDRAVJE
Novice
19.05.2020.
Novice

NADALJUJEMO S SKRBJO ZA VARNOST IN NAŠE ZDRAVJE

19.05.2020.

Zelo pomembno je, zdaj bolj kot kadar koli prej, še naprej skrbeti za varnost in zdravje!

 

Preteklo obdobje je bilo za vsakogar prava življenjska lekcija! Pandemija je zajela ves svet in nam pokazala, da nismo tako močni. Pokazala nam je tudi, da je ne glede na okoliščine izredno pomembno biti previden, skrbeti zase in ljudi okoli nas ter varovati svoje zdravje.

Upamo, da so bili naši nasveti za to, da ostanete zdravi in ​​fit v udobju svojega doma koristni in, da ste svoj prosti čas v zadnjem mesecu in pol izkoristili za spoznavanje sebe, ga posvetili svojim hobijem, se naučili kakšne nove spretnosti in uživali v vsaki dejavnosti z otroci. Za mnoge od vas je bil to pravi duševni in fizični zlom medtem, ko so drugi komaj čakali, da se stvari vrnejo v normalno stanje.

Čeprav so previdnostni ukrepi blažji kot prej, vas vseeno pozivamo, da še naprej skrbite zase in za druge, saj je ta trenutek neizmernega pomena.

Ohranjajte 2 metra razdalje med vami in drugo osebo, nosite zaščitno masko (ali katerokoli drugo zaščito nosnega in ustnega dela) in po možnosti tudi rokavice ter si pravilno umivajte roke. To je edini način, da ostanemo zdravi in ​​varni.

Vse te ukrepe smo sprejeli tudi v naših trgovinah, da bi ohranili zdravje vseh kupcev in zaposlenih v trgovini. In tega se držimo!

Z vami bomo še naprej delili vse nasvete za zdravo in aktivno življenje, skrbeli za varnost in vas redno opozarjali na to, kako pomembno je biti odgovoren in se podpirati.

Zdaj, ko se stvari počasi vračajo v normalno stanje ne zamudite priložnosti, da v svojo dnevno rutino vključite vsaj eno dejavnost, ki ste jo izvajali v karanteni, še posebej, če vas je izpopolnila. Posvetite se temu kar imate radi in kar je še pomembneje, ljudem, ki jih imate radi! Vsak dan bi moral biti priložnost za novo zmago, mi pa bomo še naprej vaš najboljši spremljevalec pri zmagah, ki jih bomo dosegli na športnih igriščih.

Ne pozabite - PODPORA JE POMEMBNA!

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

19.
Sep.
Novice
Odločili smo se, da od sedaj častimo poštnino pri vseh nakupih. Preberite več!
19.
May.
Novice
V današnjem blog zapisu preberite zakaj bo poslovalnica v Sport Vision vredna vašega obiska.
04.
May.
Novice
Si organizirana in energična oseba, ki obožuje šport in išče nove priložnosti? Nadaljuj z branjem in postani del naše eki...
05.
Apr.
Novice
Ljubitelji športa in športne mode, ne spreglejte! 6. aprila ob 19. uri svoja vrata v prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na...
16.
Nov.
Novice
PRE:OBLIKOVAN. RE:SETIRAN. PRE:ROJEN. MONT. Odkrijte vse o naši novi znamki v ponudbi.
15.
Nov.
Novice
Letos je Črni petek ali bolj poznan izraz Black Friday, v Sport Vision nekoliko drugačen. Še preden ti razkrijemo, kaj je »drugačno,« za k...
12.
Oct.
Novice
Za vas smo preizkusili WAVE SKY 5, model, ki ga uvrščamo med najkvalitetnejše blažene nevtralne tekaške copate. Želeli smo izvedeti kaj ...
30.
Sep.
Novice
MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO TO JESEN ZAGOTOVO NOSILI Jesen počasi trka na naša vrata.  Videli smo poletne trende in se počasi po...
10.
Sep.
Novice
Samo v Sport Vision poslovalnicah lahko izkoristiš popust ''2=20, 3=30''. Preberi kaj to pomeni!
10.
Aug.
Novice
Predstavljamo vam vrhunske izdelke iz naše ponudbe, ki so trenutno znižani. Hitro jih pospravite v svojo nakupovalno košarico!