Iščite po spletni strani
Blog
19.04.2021.

SPOZNAJTE NEPOGREŠLJIVE SUPERGE TE SEZONE

Občutek udobja nikoli ne gre iz mode, zato se investicija v dober par superg vedno poplača neštetokrat – še posebej odkar so superge postale pomemben del vsakodnevne garderobe. Že dolgo časa niso več namenjene le atletom. Trdimo lahko, da superge predstavljajo duh časa, v katerem živimo.

Tudi to pomlad so superge ostale eden pomembnih trendov. Danes vam predstavljamo nekaj nepogrešljivih modelov iz sveta superg.

NEPREMAGLJIVI TREND IN LJUBLJENČKI VSAKOGAR – BELE SUPERGE

Večina nas v garderobni omari hrani vsaj en par belih superg, ki jih lahko kombiniramo s čisto vsem – in običajno so ravno te naše najljubše. Enostavne, klasične in vsestranske – z belimi supergami ne morejo tekmovati nobene druge. Možnosti za kombiniranje belih superg so neskončne – ne glede na to, ali jih nosite z obleko, jeansom ali cvetlično mini oblekico. In če ste zagovornik „manj je več“ mode, prav zares potrebujete le en par belih superg, ki bo kralj med vašimi supergami.

MOČNE BARVE SUPERG – HIT LETOŠNJE POMLADI

Mnogi so pri izbiri superg previdni in si težko privoščijo izstopiti iz svoje cone udobja. Niso dovolj pogumni, da bi izbrali izstopajoče, živahne superge. Takšne superge običajno izbirajo kvečjemu za tek ali trening. Po najnovejših trendih pa se živahne superge močnih barv vse pogosteje pojavljajo tudi kot dodatek vsakodnevnih kombinacij oblačil in jim s tem dajejo popolnoma drugačno noto. V tem se skriva razlog, zakaj takšne modele vse pogosteje videvamo tudi v uličnih različicah sloga. Seveda jih nismo spustili niti v svoji novi kolekciji.

URBANE-RETRO KOMBINACIJE, KI JIH OBOŽUJEMO NA SUPERGAH

Retro modi sledimo tako pri izbiri oblačil, kot tudi dodatkov in superg. Kombinacija futurističnega dizajna, „ubitih“ barv, močnih linij, retro silhuet in vpadljivih elementov na supergah nas očara znova in znova. Takšnih superg ni težko kombinirati, vsaki kombinaciji pa pridihnejo totalno urbane vibracije. Tudi to pomlad nadaljujemo s tem trendom in uživamo v izboru superg iz nove kolekcije svetovno-priznanih blagovnih znamk.

VELIKI POVRATEK POPULARNIH „CHUCK-SOV“

Ta sezona bo ostala v spominu kot tista, v kateri so se vrnili popularni „Chuck-si“. Converse kolekija je to pomlad obogatena s supergami s kul vzorci, kot tudi z usnjenimi modeli.

ULTIMATIVNI TREND – NAJUDOBNEJŠE SUPERGE ZA NAJMLAJŠE

Ko govorimo o kolekciji za najmlajše, so si dizajnerji vseh blagovnih znamk enotni v mnenju, da mora biti glavno vodilo vedno udobje. Barve in detajli so prilagojeni najmlajšim, pri čemer sta najpogostejši barvi rožnata in modra, na njih se pogosto pojavljajo risani junaki, obvezno pa se zapenjajo „na ježka“. Poleg tega postaja vse bolj in bolj popularen trend ujemajočih oblačil družinskih članov. V novi otroški kolekciji lahko najdete modele superg, ki so zelo podobne tistim, za odrasle – in starši se za te modele pogosto odločajo.

Če ste ljubitelji superg in uživate v kombiniranju oblačil s supergami, vas vabimo, da preizkusite modele iz nove kolekcije, ki jih najdete v vseh Sport Vision poslovalnicah po Sloveniji ali pa jih naročite preko spleta.
 

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.