Iščite po spletni strani
Blog
11.02.2021.

RAZKRIVAMO TRENDE POMLADI 2021

Zadnjih nekaj bolj spomladansko obarvanih dni zime nas je navdihnilo, da vam letos malo prej razkrijemo trende za pomlad 2021. Priznane svetovne znamke so, kot vedno, spet pripravile vrhunske dizajne in jih nadgradile s številnimi novostmi za pomladno sezono. Nekateri izstopajo z močnimi barvami, drugi z nežnimi, oboji pa s kroji, ki poudarijo najlepše pri vsaki postavi. V naši novi kolekciji ponujamo oblačila, namenjena različnim športnim disciplinam, ki zagotavljajo največjo funkcionalnost, mobilnost in udobje ne glede na šport, ki ga izberete.

Ste pripravljeni spoznati trende, ki bodo zaznamovali pomlad 2021?

 

Udarne barve so absolutni trend te pomladi

Dodajte malo barve, je nasvet, ki ste ga že uporabili – in ga lahko brez pomisleka uporabite tudi to pomlad. Vpadljive barve so absolutni trend, pa naj gre za moško, žensko ali otroško garderobo ali obutev. Če kupujete superge, lahko izberete enobarvni model - ali pa se letos za spremembo odločite za bolj drzno kombinacijo barv, ki bodo poudarile vašo neustrašno naravo. Enak učinek lahko dosežete z barvitim kapucarjem ali hlačami, ki bodo na pravi način poudarile vaš stil.

Ta pomlad bo v znamenju kompletov

Lani smo prisilno ustavili svoj hiter življenjski stil in se zaljubili v udobne ujemajoče se komplete. Ta trend se tudi to pomlad ne bo spremenil in ustrezni kompleti se bodo nosili tako doma in kot na ulici. To pa ne velja samo za oblačila, ampak tudi za kombinacije oblek s supergami in dodatki.


 

Nežne barve so spet "in"

Od trenutka, ko je trend nežnih barv osvojil svetovno modno sceno, je postal neizogiben v skoraj vseh kolekcijah znanih blagovnih znamk. Letos spomladi bomo to zaznali na oblačilih, supergah in dodatkih. Tu je nekaj modelov, ki so pritegnili našo pozornost.


 

Kot ste že vajeni, vas bomo vsak mesec še naprej obveščali o novostih, ki jih ponujamo. V prihajajočem obdobju boste našli bogat nabor odličnih modelov, namenjenih tako športnim kot vsakdanjim aktivnostim, ki jih lahko najdete v naših trgovinah in na spletu.

Bodite pogumni in si v prvih lepih dneh drznite preizkusiti vse trende, ki bodo zaznamovali sezono, ki je pred nami. Uživajte v njih in jih uporabljajte na pravi način - za aktivnosti na prostem ali vadbo doma.
 

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.