Iščite po spletni strani
Blog
11.03.2021.

PREIZKUSILI SMO NIKE ZOOM SUPERREP 2, HIIT TRENING SUPERGO

HIIT (visoko intenzivni trening) še nikoli ni bil bolj priljubljen. Skrivnost ni le v intervalih, ki ne trajajo dolgo in zahtevajo popolno eksplozivnost, temveč tudi v dejstvu, da tovrstna vadba na dolgi rok daje neverjetne rezultate.

Povpraševanje po HIIT vrsti treninga je v zadnjih mesecih vztrajno naraščalo, eksplodiralo pa je med lockdownom (verjamemo, da so vaši sosedje že vajeni hrupa, ki prihaja iz vašega stanovanja). Posledica? Oblikovalci blagovne znamke Nike so pripravili nov model superg za HIIT trening - Air Zoom SuperRep 2. In še dobra novica, priložnost smo jih imeli preizkusiti in tukaj so naši vtisi.

 

Zakaj je Nike Air Zoom SuperRep 2 idealen za treninge HIIT?

Druga različica superge SuperRep, ki je na voljo le v moških velikostih, je med oboževalci fitnesa izstopala zaradi dveh izboljšanih zmogljivosti, ki omogočata še boljše prileganje: popolnoma prilagodljiv jezik v burrito slogu in prostornejši sprednji del.

Nastavljivi jezik omogoča popoln oprijem stopal, kar poveča udobje, saj superg praktično ne čutite na stopalih. Prostornejši sprednji del pušča dovolj prostora za vaše stopalo med hitrimi in nenadnimi spremembami gibanja, ki so značilne za HIIT trening.

Superge Nike Air Zoom SuperRep 2 so primer izvrstnega modela, ki je zasnovan tako, da sledi sodobnim trendom v svetu fitnesa in športa. So najpomembnejša opora športnikom pri gibanju, zato je bila originalna tehnologija SuperRep, ki jo spredaj mojstrsko dopolnjujejo enote Zoom Air, tokrat nadgrajena. In sicer tako, da omogoča nemotene skoke, stranske gibe in fleksibilnost med vsakim treningom – na primer pri »ubijalski« vaji »burpee break«, ki je za mnoge najljubša.

Udobje, vzdržljivost in prilagodljivost niso edine prednosti, ki jih prinaša ta model. Popolna podpora in stabilnost sta enako pomembni – še posebej pri visokointenzivnih treningih, katerih vaje pogosto zahtevajo hitre in ostre skoke.

Zračna enota Massive Zoom ščiti vaša stopala pri vsakem stiku s podlago. Prinaša tudi največji povratek energije, kar zagotavlja brezhibno eksplozivnost.

Novi široki podplat SuperRep, bočne ojačitve in plošča, ki se razteza po celotni dolžini podplata, zagotavljajo popolno stabilnost ob vsaki spremembi smeri.

Prilagodljivost pri izvajanju vaj s podporo na tleh omogoča globoki urezi na podplatu, ki se nahaja točno pod prsti. Zaradi te majhne, ​​a zelo pomembne podrobnosti vam bodo te superge omogočale vaje, kot so deska, »burpee« ali »mountain climber« brez prekinitev.

Čeprav lahko ljubitelji minimalizma na prvi pogled zavrnejo obsežen dizajn tega modela, (še posebej zato, ker govorimo o moški supergi), ne dvomimo, da bodo presenečeni nad njegovo futuristično estetiko in dejstvom, da je v živo videti veliko bolje kot na fotografijah. V naši ponudbi so trenutno na voljo spodnji Nike Air Zoom Superrep 2 modeli.

Modele Nike Air Zoom SuperRep lahko najdete v naših trgovinah ali jih naročite preko spleta.

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.