Iščite po spletni strani
Blog
08.10.2020.

ABSOLUTNI TRENDI SEZONE: Najljubša jesenska oblačila

Nismo bili pripravljeni na tako hitro temperaturno spremembo, a to vsekakor ne pomeni, da nismo bili pripravljeni na jesensko garderobo. Naša nova kolekcija je bila že nekaj časa dopolnjena z absolutnimi trendi v tej sezoni, danes pa vam razkrivamo naše najljubše kose oblačil za prihajajoče oktobrske dni.

Pulover kot obvezni element vsake jesenske kombinacije

Moramo priznati, da smo puloverje vedno nosili zaradi njihovega udobja, mehkobe in topline, ki nam jo zagotavljajo, ko se začnejo jesenski dnevi. Kaže pa, da se puloverji bolj kot kadar koli prej nosijo kot modni dodatek vsake jesenske kombinacije, zato ni dvoma, da jih lahko štejemo za nujen kos tudi to jesen. Ne izbirajte jih samo za treninge, ampak tudi za vsakodnevne kombinacije, da si boste z njimi "obarvali" hladne dni ali jih preprosto polepšali.

Superge za trening - ker je čas, da se vrnete k športu

Čas je, da se vrnete k športnim aktivnostim in rednim treningom. V enem od prejšnjih blogov smo vas opozorili na treninge preko YouTuba, ki jih lahko izvajate doma. Če pa imate raje telovadnico, morate vsekakor najti ustrezne superge za vadbo. Naš popolni favorit je tokrat moški model Under Armour TriBase Reign 2, ki z neverjetnim udobjem in odlično stabilnostjo športnim navdušencem nudi popolno podporo tudi med najtežjimi treningi.

Pajkice ali trenirka - udobje je nujno

Skupina oblačil, ki se je znašla v naših garderobah in postala del vsakdanje obleke, vsaj pri ženskah, vključuje pajkice in trenirke. Njihov nov-stari namen, pa tudi spremembe modnih trendov, so prepoznali oblikovalci priznanih blagovnih znamk, zato so za to jesen pripravili več kot privlačne modele - v učinkovitih barvah in z opaznimi potiski. Ne glede na to, ali jih izberete za vadbo ali vsakodnevno kombiniranje - udobje je na prvem mestu. Ne pozabite na to.

 

Superge kot modni dodatek

Ne glede na to, ali ste ljubitelj športnih oblačil ali imate raje bolj elegantne vsakdanje kombinacije, smo prepričani, da superg ne boste izločili iz svojih zbirk. Postali so modni dodatek, vreden absolutne pozornosti, zato izbira popolnega modela za vsakodnevno kombinacijo garderobe ni več tako enostavna. Naš najljubši model za oktobrske dni so ženske Nike Air Max Excee, katerih pastelni toni se popolnoma prilegajo vsaki jesenski kombinaciji.

Izberite svojo Nike ali adidas otroško jesensko kombinacijo

Otroške Nike in adidas kombinacije so ravno tako na seznamu absolutnih zmagovalcev te jeseni. Dobra novica je, da so izbrani otroški Nike in adidas artikli do konca oktobra znižani do -50% - tako v poslovalnicah kot preko spleta. Preverite ponudbo.Uživajte v jesenskih dneh - izkoristite jih na pravi način in v pravi garderobi!

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...