Iščite po spletni strani
Nike W NIKE VOMERO 17
Nike W NIKE VOMERO 17
Nike W NIKE VOMERO 17
Nike W NIKE VOMERO 17
Nike W NIKE VOMERO 17
Nike W NIKE VOMERO 17
Nike W NIKE VOMERO 17
Nike W NIKE VOMERO 17
Nike W NIKE VOMERO 17
Nike W NIKE VOMERO 17
Nike W NIKE VOMERO 17
Nike W NIKE VOMERO 17
Šifra izdelka: FB8502-010
Nike

Nike W NIKE VOMERO 17

Šifra izdelka: FB8502-010
Z vzmetenim in mehkim tekom, ki vsako miljo napolni z energijo, vas Vomero 17 popelje v vaše tekaško veselje. Njegova zložena pena zagotavlja vrhunsko odzivnost, ki vam pomaga stopiti v višjo prestavo, ko ste pripravljeni za dodaten zagon. In s celovitimi izboljšavami, ki prinašajo novo raven lahkega udobja in zračnosti, slog tega čevlja in plišasti občutek pomagata, da izgledate dobro in se počutite samozavestno pri vsakem koraku.Značilnosti izdelka:Več oblazinjenja pod nogami pomeni mehkejši in udobnejši tekaški izkustvo. Oblazinjenje pomaga ublažiti udarec, ko se vaša stopala dotaknejo tal. Napolnjeno z našimi vrhunskimi penami ZoomX in Cushlon, Vomero 17 zagotavlja udobje pod nogami za uravnotežen, mehak korak. Na podlagi povratnih informacij tekačev smo tudi odstranili enoto Zoom Air v prednjem delu iz prejšnje različice, da bi poenostavili vmesni podplat za bolj plišasti občutek.Bolj ko je čevelj odziven, več energije lahko dobite nazaj z vsakim korakom. Ne glede na to, ali želite teči malo hitreje ali z malo manj napora, odzivni čevlji pomagajo dati vašemu koraku nekoliko več vzmeti, da dobite več iz vašega teka. V Vomeru 17, našem čevlju z največjo vzmetjo, vaša noga počiva na kupu pene ZoomX, najlažje in pene z najvišjim vračanjem energije pri Nike teku, na vrhu in mehke pene na dnu za energičen, a gladek tek.Bolj ko je čevelj podporen, več stabilnosti lahko ponudi vašemu naravnemu koraku. Kombinacija usmerjene podpore in namerno postavljene blazine vam pomaga čutiti varnost pri vsakem koraku. Vomero 17 ima nevtralno podporo. Daje vam ravnotežje, ne glede na to, ali ste tekač na peto ali na prednji del stopala. Primeren je tako za dolge kot kratke teke, zagotavlja gladk prehod od pete do prstov, ki pomaga dopolnjevati vaš naravni korak.Ta čevelj se ponaša z vrhunskim udobjem, ki vas postavi v križarjenje za kratke do dolge razdalje. Inženirsko mrežasto tkivo omogoča lažji in bolj zračen zgornji del v primerjavi s prejšnjimi Vomeri. Plišasti vložek nudi udobje ob vstopu, in mehak ovratnik nežno objame vašo peto, ko je čas za tek. Oblazinjen jezik in mehke, raztegljive vezalke zaključujejo izjemno udobno celotno izkušnjo.Visoko-abrazijska guma z čepi na zunanji podplatu vam nudi trpežen oprijem.Fleksibilen zunanji podplat pomaga izboljšati vaš prehod od pete do prst.Podnaslovi značilnosti izdelka:Oblazinjenje: Izjemno visoko.Odzivnost: Izjemno visoka.Podpora: Nevtralna.Prileganje in občutek.Kaj je novega pri Vomero 17?Podrobnosti izdelka:Teža: 8,5 oz/243,3 g (ženska velikost 8)Padec pete do prstov: 10 mm.Ni namenjen uporabi kot osebna zaščitna oprema (PPE)..

Izbrani artikli z dodatnim 10% popustom. Koda SV10 se samodejno vnese v košarici.

159,99 EUR
159,99 EUR
127,99 EUR
Prihranek: 32,00 EUR
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:
127,99 EUR
Obvesti me o popustih
Vodič po velikostih
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 5 35.5 22
  • 5.5 36 22.5
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
  • 10 42 27
Izberite količino: 1 Par
2
1
Potrebno je izbrati želeno velikost
Shranite na seznam želja

V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete v roku 14 dni.

Brezplačna dostava za vsa naročila. 

Shranite na seznam želja
Lastnosti Vrednost
Kategorija SUPERGE
Group OBUTEV
SPOL ŽENSKO
NAMEN TEK
BLAGOVNA ZNAMKA Nike
STAROST ODRASLI
Material/Tehnologija Eko
Z vzmetenim in mehkim tekom, ki vsako miljo napolni z energijo, vas Vomero 17 popelje v vaše tekaško veselje. Njegova zložena pena zagotavlja vrhunsko odzivnost, ki vam pomaga stopiti v višjo prestavo, ko ste pripravljeni za dodaten zagon. In s celovitimi izboljšavami, ki prinašajo novo raven lahkega udobja in zračnosti, slog tega čevlja in plišasti občutek pomagata, da izgledate dobro in se počutite samozavestno pri vsakem koraku.

Značilnosti izdelka:
Več oblazinjenja pod nogami pomeni mehkejši in udobnejši tekaški izkustvo. Oblazinjenje pomaga ublažiti udarec, ko se vaša stopala dotaknejo tal. Napolnjeno z našimi vrhunskimi penami ZoomX in Cushlon, Vomero 17 zagotavlja udobje pod nogami za uravnotežen, mehak korak. Na podlagi povratnih informacij tekačev smo tudi odstranili enoto Zoom Air v prednjem delu iz prejšnje različice, da bi poenostavili vmesni podplat za bolj plišasti občutek.

Bolj ko je čevelj odziven, več energije lahko dobite nazaj z vsakim korakom. Ne glede na to, ali želite teči malo hitreje ali z malo manj napora, odzivni čevlji pomagajo dati vašemu koraku nekoliko več vzmeti, da dobite več iz vašega teka. V Vomeru 17, našem čevlju z največjo vzmetjo, vaša noga počiva na kupu pene ZoomX, najlažje in pene z najvišjim vračanjem energije pri Nike teku, na vrhu in mehke pene na dnu za energičen, a gladek tek.

Bolj ko je čevelj podporen, več stabilnosti lahko ponudi vašemu naravnemu koraku. Kombinacija usmerjene podpore in namerno postavljene blazine vam pomaga čutiti varnost pri vsakem koraku. Vomero 17 ima nevtralno podporo. Daje vam ravnotežje, ne glede na to, ali ste tekač na peto ali na prednji del stopala. Primeren je tako za dolge kot kratke teke, zagotavlja gladk prehod od pete do prstov, ki pomaga dopolnjevati vaš naravni korak.

Ta čevelj se ponaša z vrhunskim udobjem, ki vas postavi v križarjenje za kratke do dolge razdalje. Inženirsko mrežasto tkivo omogoča lažji in bolj zračen zgornji del v primerjavi s prejšnjimi Vomeri. Plišasti vložek nudi udobje ob vstopu, in mehak ovratnik nežno objame vašo peto, ko je čas za tek. Oblazinjen jezik in mehke, raztegljive vezalke zaključujejo izjemno udobno celotno izkušnjo.

Visoko-abrazijska guma z čepi na zunanji podplatu vam nudi trpežen oprijem.
Fleksibilen zunanji podplat pomaga izboljšati vaš prehod od pete do prst.

Podnaslovi značilnosti izdelka:
Oblazinjenje: Izjemno visoko.
Odzivnost: Izjemno visoka.
Podpora: Nevtralna.
Prileganje in občutek.
Kaj je novega pri Vomero 17?

Podrobnosti izdelka:
Teža: 8,5 oz/243,3 g (ženska velikost 8)
Padec pete do prstov: 10 mm.
Ni namenjen uporabi kot osebna zaščitna oprema (PPE).
Trenutno ni komentarjev

Podobni izdelki

Sačuvano u omiljne
BARVE NA VOLJO:3
SUPERGE FB2208-101
51,99 EUR
Prihranek 20%
64,99 EUR
Dodaj v košarico
Sačuvano u omiljne
BARVE NA VOLJO:3
SUPERGE FB2208-100
51,99 EUR
Prihranek 20%
64,99 EUR
Dodaj v košarico
Nike W NIKE VOMERO 17
SUPERGE
Nike W NIKE VOMERO 17