Iščite po spletni strani
Nike W AIR WINFLO 10
Nike W AIR WINFLO 10
Nike W AIR WINFLO 10
Nike W AIR WINFLO 10
Nike W AIR WINFLO 10
Nike W AIR WINFLO 10
Nike W AIR WINFLO 10
Nike W AIR WINFLO 10
Nike W AIR WINFLO 10
Nike W AIR WINFLO 10
Šifra izdelka: DV4023-010
Nike

Nike W AIR WINFLO 10

Šifra izdelka: DV4023-010
Za uravnotežen tek, ki pomaga začeti z vašim tekom, je Winflo 10 odličen, ne glede na to, ali ste navajeni na svoje tedenske teke, začetnik, ki upa, da bo spremenil zanimanje v rutino, ali pa se pridružujete prijatelju za spontani vikend tek. Nevtralen podporni čevelj s prožnim Nike Air in več prostora v prednjem delu stopala vodi do udobnega, poskočnega občutka. Je pripravljen za vaš tek, kadarkoli vas cesta kliče. Značilnosti izdelka: Bolj kot je čevelj podporen, več stabilnosti lahko ponudi vašemu naravnemu koraku. Kombinacija prilagojene podpore in namerno postavljene blazine vam pomaga čutiti varnost pri vsakem koraku. Winflo 10 ima nevtralno podporo. Nudi vam ravnotežje, ne glede na to, ali tečete na peto ali sprednji del stopala. Primeren je tako za dolge kot kratke teke. Več kot imate blazine pod nogami, mehkejše in udobnejše bo vaše tekaško doživetje. Blazinjenje pomaga ublažiti udarec, ko se vaša stopala dotaknejo tal. Popolna dolžina Nike Air blazinjenja vam daje mehak, udoben občutek za vaše kilometre. Bolj kot je čevelj odziven, več energije lahko dobite nazaj pri vsakem koraku. Ne glede na to, ali želite teči malo hitreje ali z malo manj truda, odzivni čevlji pomagajo dati vašemu koraku nekoliko več vzmeti, da izkoristite več iz vašega teka. Mehka pena v vmesnem podplatu deluje skupaj z Nike Air blazinjenjem, da vam daje poskočen, vzmeten občutek. Preoblikovana škatla za prste zagotavlja boljše prileganje za vse tipe stopal v primerjavi z Winflo 9. Poleg tega smo povečali udobje in prileganje ovratnika z oblazinjenjem tam, kjer je najbolj potrebno. Inženirsko mrežasto tkivo—močnejše in bolj fleksibilno kot običajno mrežasto tkivo—izboljšuje občutek v roki in udobje, hkrati pa ohranja lahko, zračno občutenje. Prekrivki na prstih dodajo plast trpežnosti. Jezik je povezan z notranjo podlogo zgornjega dela za varno prileganje. Podnaslovi značilnosti izdelka: Podpora: Nevtralna. Blazinjenje: Srednje. Odzivnost: Srednje. Kaj je novega pri Winflo 10? Podrobnosti izdelka: Teža: 242 g (velikost za ženske 8). Padec od pete do prstov: 10 mm..

Izbrani artikli z dodatnim 10% popustom. Koda SV10 se samodejno vnese v košarici.

V okviru projekta EcoVision za vas izbiramo okolju prijazne modele priznanih blagovnih znamk iz recikliranih, veganskih, biorazgradljivih in drugih materialov, ki prispevajo k varovanju in ohranjanju okolja.

109,99 EUR
110,00 EUR
88,00 EUR
Prihranek: 22,00 EUR
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:
87,99 EUR
Obvesti me o popustih
Vodič po velikostih
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 5 35.5 22
  • 5.5 36 22.5
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
  • 10 42 27
Izberite količino: 1 Par
2
1
Potrebno je izbrati želeno velikost
Shranite na seznam želja

V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete v roku 14 dni.

Brezplačna dostava za vsa naročila. 

Shranite na seznam želja
Lastnosti Vrednost
Kategorija SUPERGE
Group OBUTEV
SPOL ŽENSKO
NAMEN TEK
BLAGOVNA ZNAMKA Nike
STAROST ODRASLI
Material/Tehnologija Eko
Za uravnotežen tek, ki pomaga začeti z vašim tekom, je Winflo 10 odličen, ne glede na to, ali ste navajeni na svoje tedenske teke, začetnik, ki upa, da bo spremenil zanimanje v rutino, ali pa se pridružujete prijatelju za spontani vikend tek. Nevtralen podporni čevelj s prožnim Nike Air in več prostora v prednjem delu stopala vodi do udobnega, poskočnega občutka. Je pripravljen za vaš tek, kadarkoli vas cesta kliče.

Značilnosti izdelka:
Bolj kot je čevelj podporen, več stabilnosti lahko ponudi vašemu naravnemu koraku. Kombinacija prilagojene podpore in namerno postavljene blazine vam pomaga čutiti varnost pri vsakem koraku. Winflo 10 ima nevtralno podporo. Nudi vam ravnotežje, ne glede na to, ali tečete na peto ali sprednji del stopala. Primeren je tako za dolge kot kratke teke.

Več kot imate blazine pod nogami, mehkejše in udobnejše bo vaše tekaško doživetje. Blazinjenje pomaga ublažiti udarec, ko se vaša stopala dotaknejo tal. Popolna dolžina Nike Air blazinjenja vam daje mehak, udoben občutek za vaše kilometre.

Bolj kot je čevelj odziven, več energije lahko dobite nazaj pri vsakem koraku. Ne glede na to, ali želite teči malo hitreje ali z malo manj truda, odzivni čevlji pomagajo dati vašemu koraku nekoliko več vzmeti, da izkoristite več iz vašega teka. Mehka pena v vmesnem podplatu deluje skupaj z Nike Air blazinjenjem, da vam daje poskočen, vzmeten občutek.

Preoblikovana škatla za prste zagotavlja boljše prileganje za vse tipe stopal v primerjavi z Winflo 9. Poleg tega smo povečali udobje in prileganje ovratnika z oblazinjenjem tam, kjer je najbolj potrebno.

Inženirsko mrežasto tkivo—močnejše in bolj fleksibilno kot običajno mrežasto tkivo—izboljšuje občutek v roki in udobje, hkrati pa ohranja lahko, zračno občutenje.

Prekrivki na prstih dodajo plast trpežnosti.

Jezik je povezan z notranjo podlogo zgornjega dela za varno prileganje.

Podnaslovi značilnosti izdelka:
Podpora: Nevtralna.
Blazinjenje: Srednje.
Odzivnost: Srednje.
Kaj je novega pri Winflo 10?

Podrobnosti izdelka:
Teža: 242 g (velikost za ženske 8).
Padec od pete do prstov: 10 mm.
Trenutno ni komentarjev

Podobni izdelki

Sačuvano u omiljne
BARVE NA VOLJO:3
SUPERGE FB2208-101
51,99 EUR
Prihranek 20%
64,99 EUR
Dodaj v košarico
Sačuvano u omiljne
BARVE NA VOLJO:3
SUPERGE FB2208-100
51,99 EUR
Prihranek 20%
64,99 EUR
Dodaj v košarico
Nike W AIR WINFLO 10
SUPERGE
Nike W AIR WINFLO 10