Iščite po spletni strani

POMOČ PRI SPLETNEM NAKUPU

KAKO KUPITI

Izbor artikla

Na vrhu vsake strani je spustni meni s kategorijami izdelkov. S klikom na želeno kategorijo se odpre nova stran s členi iz izbrane kategorije. Na levi strani so vsi filtri, če kliknete enega ali več filtrov, boste dobili želeni rezultat filtra. Če ne veste, katera kategorija pripada artiklu, ki vas zanima, lahko uporabite iskalno polje na vrhu vsake strani na desni strani. V polje lahko vnesete šifro artikla, naziv artikla, namen (npr. košarka, nogomet itd.), ime kolekcije itd. Če ste izbrali skupino artiklov, ki vas zanimajo, si lahko ogledate več informacij o določenem artiklu, tako da kliknete na fotografijo artikla. Z izbiro želene velikosti in klikom na gumb Nakup, daste artikel v košarico.

Vsebina košarice                                 

Vsebino košarice lahko kadar koli pregledate s klikom na ikono košarice na desni strani strani. V košarico lahko dodajate artikle, dokler ne naročite vsega, kar želite. Postavke, ki ste jih dodali v košarico, lahko odstranite posamezno s klikom na gumb Odstrani iz košarice.

 

Naročanje artiklov iz košarice

Za naročilo artiklov, ki jih vnesete v košarico, morate klikniti na gumb Sprejmem. Po tem boste prejeli potrditveno e-poštno na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi. Če niste registrirani, se morate registrirati ali opraviti nakup brez registracije, tako da izpolnite vse potrebne podatke:

Ime in priimek

E-pošta in kontaktni telefon

Kraj in poštna številka

Ulica in hišna številka

Izbira načina plačila

Izberete lahko:

- plačilo z gotovino ob dostavi (po povzetju)

-plačilo s kreditno kartico (Mastercard ali Visa)

-plačilo po predračunu

Zaključek naročila         

S klikom na gumb Sprejmem boste prejeli obvestilo o uspešno poslanem naročilu. Na naveden e-poštni naslov, vam bomo poslali potrditev naročila, po obdelavi naročila boste prejeli vse nadaljne informacije.

Za dodatna vprašanja nas lahko pokličete telefonsko številko 01/ 423 32 78 ali na 01 423 28 08