Iščite po spletni strani
Nike W NK TRAIL REPEL JKT
Šifra izdelka: FN6853-104
Nike

Nike W NK TRAIL REPEL JKT

Šifra izdelka: FN6853-104
Udari po gozdnih tleh, ko se prepletaš skozi zahteven teren, in se počuti povezanega s svojo okolico tudi v spreminjajočih se razmerah s to ultra-lahko jakno Repel. Oblikovana z mislijo na trajnost, nevtralni toni praznujejo naravo, medtem ko vodoodporen zaključek pomaga, da ostaneš suh. Ko se nebo razjasni, jakno zloži v enega od treh z zadrgo zaprtih žepov in jo s priloženim karabinom pritrdi na svoj nahrbtnik, da lahko nadaljuješ svoje potovanje.Lastnosti izdelka:Potrebuješ odstraniti plast? Jakno zloži v velik z zadrgo zaprt žep in jo s priloženim karabinom pritrdi na svoj nahrbtnik.Dva večja žepa hranita tvoje večje predmete blizu, medtem ko manjši žep shrani tvoje ključe in kartice. Vsi žepi so zaprti z zadrgo in iz mrežastega materiala za dodatno varnost in lahkotno shranjevanje.Podrobnosti izdelka:100% najlon.Pranje v pralnem stroju.Uvoženo..
109,99 EUR
110,00 EUR
88,00 EUR
Prihranek: 22,00 EUR
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:
87,99 EUR
Obvesti me o popustih
Vodič po velikostih
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
Izberite količino: 1 KOS
2
1
Potrebno je izbrati želeno velikost
Shranite na seznam želja

V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete v roku 14 dni.

Brezplačna dostava za vsa naročila. 

Shranite na seznam želja
Lastnosti Vrednost
Kategorija JAKNE
Group OBLAČILA
SPOL ŽENSKO
NAMEN TEK
BLAGOVNA ZNAMKA Nike
STAROST ODRASLI
Udari po gozdnih tleh, ko se prepletaš skozi zahteven teren, in se počuti povezanega s svojo okolico tudi v spreminjajočih se razmerah s to ultra-lahko jakno Repel. Oblikovana z mislijo na trajnost, nevtralni toni praznujejo naravo, medtem ko vodoodporen zaključek pomaga, da ostaneš suh. Ko se nebo razjasni, jakno zloži v enega od treh z zadrgo zaprtih žepov in jo s priloženim karabinom pritrdi na svoj nahrbtnik, da lahko nadaljuješ svoje potovanje.

Lastnosti izdelka:

Potrebuješ odstraniti plast? Jakno zloži v velik z zadrgo zaprt žep in jo s priloženim karabinom pritrdi na svoj nahrbtnik.
Dva večja žepa hranita tvoje večje predmete blizu, medtem ko manjši žep shrani tvoje ključe in kartice. Vsi žepi so zaprti z zadrgo in iz mrežastega materiala za dodatno varnost in lahkotno shranjevanje.
Podrobnosti izdelka:

100% najlon.
Pranje v pralnem stroju.
Uvoženo.
Trenutno ni komentarjev
Nike W NK TRAIL REPEL JKT
JAKNE
Nike W NK TRAIL REPEL JKT