Iščite po spletni strani

Dostava

V primeru nejasnosti pri potrditvi naročila nam prosimo pišite na online@sportvision-slovenija.com. V roku 48h lahko pričakujete odgovor na vaše vprašanje preko e-sporočila ali klica na telefon.

Prosimo vas za razumevanje med akcijskimi obdobji. Zaradi velikega števila naročil in posledično večjega števila vprašanj obstaja možnost zamude.

Rok dostave

V nekaj minutah, po potrditvi vašega naročila, boste na vaš e-mail dobili naše obvestilo o sprejetju naročila, s čimer boste dobili potrditev, da je bilo naročilo pravilno oddano ter z naše strani registrirano. Vsa naročila, ki jih opravite, so shranjena v bazi podatkov in vam jih na vašo zahtevo kadarkoli posredujemo.

Naročen izdelek vam dostavimo v 3- 7 delovnih dneh. 

V kolikor vaše naročilo vsebuje več artiklov, se lahko zgodi da naročilo dobite v več pošiljkah.

Prevzem pošiljke                                              

Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije. Za prevzem blaga ni nujno, da ste doma, ko vam bo poštar dostavil blago. V kolikor vas v trenutku dostave ne bo doma, vam bo v vašem nabiralniku pustil obvestilo o prispeli pošiljki, blago pa bo dostavil vam najbližji enoti Pošte, kjer ga boste lahko dvignili z osebno izkaznico ali drugim osebnim dokumentom v treh dneh. Cena se tudi v primeru, ko boste blago dvigovali na Pošti ne spremeni.

Cena dostave

Da bi vam zagotovili kar se da hitro dostavo, se lahko vaše naročilo v primeru večjega števila artiklov izvede z več lokacij. Pri takšnem načinu dostave za vas ne pride do dodatnih stroškov. Dostava je brezplačna v primeru, ko vaše naročilo doseže oziroma preseže 100 EUR. V primeru nižje vrednosti naročila (do vključno 99,99 EUR) strošek dostave znaša 4,99 EUR in se ne spremeni tudi v primeru večjega števila naročil, ki so odpremljena z več lokacij. 

OPOMBA:

S potrditvijo naročila se strinjate s pogoji dostave.

Pomembno! V času razprodaj, popustov, akcij zaradi velikega obiska trgovin ne jamčimo za izpolnitev naročil. Če vašega naročila ne bo mogoče izvršiti vas bomo obvestili po e-pošti ali telefonu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.