Iščite po spletni strani
Nike Ultimate Repel
Nike Ultimate Repel
Nike Ultimate Repel
Nike Ultimate Repel
Nike Ultimate Repel
Nike Ultimate Repel
Šifra izdelka: FD2844-010
Nike

Nike Ultimate Repel

Šifra izdelka: FD2844-010
Nike Therma-FIT Ultimate Repel PufferJakna s kapuco za otroke, velika številkaKo se zunaj shladi, lahko naredite veliko stvari, da se ogrejete: pijete vročo čokolado, naredite 50 poskokov ... ali pa preprosto oblečete to udobno in prostorno jakno? (Predlagamo, da poskusite vse 3!) Jakna je popolna za plastenje, napolnjena je z izolacijo, ki pomaga preprečiti mraz in ohranjati toploto. Bonus: Njeno blago odbija lahko dež, da ostanete suhi v nepričakovanih plohah.Pripravljeni na dežVodoodporna obdelava pomaga, da ostanete suhi v mokrem vremenu.Tehnologija Stay-WarmTehnologija Nike Therma-FIT pomaga uravnavati naravno toploto vašega telesa, da vas ohranja tople v hladnih vremenskih razmerah. Puh, napolnjen s Thermore® Ecodown® Fiber Genius, posnema videz, izgled in občutek puhaste izolacije, vendar je narejen iz 100-odstotnih recikliranih vlaken.Žepi FlyEaseNaša hitra in enostavna funkcija FlyEase otroke pooblasti, da to storijo sami, tako da se lahko osredotočijo na tisto, kar je najpomembnejše: igranje. Žepi so obloženi s raztegljivo mrežasto tkanino, da je vse urejeno in varno, brez uporabe zadrge ali zaponk.Zasnovana za vsako obliko in velikost, ta nov in izboljšan kroj je za vse otroke.Na notranji oznaki lahko napišete svoje ime. Na voljo je dodaten prostor, tako da lahko jakno podarite nekomu drugemu, ko boste prerasli velikost.Prilagodite prileganje, da ohranite toploto, s pomočjo vrvice. Več podrobnosti Sestava jakne/polnila: 100% poliester. Podloga: 100% najlon.Zanka za obešanje na notranji straniNotranji žepiPralno v strojuUvoženo100% POLIESTER.
74,99 EUR
74,99 EUR
52,50 EUR
Prihranek: 22,49 EUR
Obvesti me o popustih
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS 7-8l.
  • S 9-10l.
  • M 11-12l.
  • L 12-13l.
  • XL 14-15l.
Izberite količino: 1 KOS
2
1
Potrebno je izbrati želeno velikost
Shranite na seznam želja

V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete v roku 14 dni.

Brezplačna dostava za vsa naročila. 

Shranite na seznam želja
Lastnosti Vrednost
Kategorija BREZROKAVNIKI
Group OBLAČILA
SPOL DEČKI
NAMEN LIFESTYLE
BLAGOVNA ZNAMKA Nike
STAROST NAJSTNIKI

Nike Therma-FIT Ultimate Repel Puffer
Jakna s kapuco za otroke, velika številka
Ko se zunaj shladi, lahko naredite veliko stvari, da se ogrejete: pijete vročo čokolado, naredite 50 poskokov ... ali pa preprosto oblečete to udobno in prostorno jakno? (Predlagamo, da poskusite vse 3!) Jakna je popolna za plastenje, napolnjena je z izolacijo, ki pomaga preprečiti mraz in ohranjati toploto. Bonus: Njeno blago odbija lahko dež, da ostanete suhi v nepričakovanih plohah.

Pripravljeni na dež
Vodoodporna obdelava pomaga, da ostanete suhi v mokrem vremenu.
Tehnologija Stay-Warm
Tehnologija Nike Therma-FIT pomaga uravnavati naravno toploto vašega telesa, da vas ohranja tople v hladnih vremenskih razmerah. Puh, napolnjen s Thermore® Ecodown® Fiber Genius, posnema videz, izgled in občutek puhaste izolacije, vendar je narejen iz 100-odstotnih recikliranih vlaken.
Žepi FlyEase
Naša hitra in enostavna funkcija FlyEase otroke pooblasti, da to storijo sami, tako da se lahko osredotočijo na tisto, kar je najpomembnejše: igranje. Žepi so obloženi s raztegljivo mrežasto tkanino, da je vse urejeno in varno, brez uporabe zadrge ali zaponk.
Zasnovana za vsako obliko in velikost, ta nov in izboljšan kroj je za vse otroke.
Na notranji oznaki lahko napišete svoje ime. Na voljo je dodaten prostor, tako da lahko jakno podarite nekomu drugemu, ko boste prerasli velikost.
Prilagodite prileganje, da ohranite toploto, s pomočjo vrvice.
Več podrobnosti

  • Sestava jakne/polnila: 100% poliester. Podloga: 100% najlon.

  • Zanka za obešanje na notranji strani

  • Notranji žepi

  • Pralno v stroju

  • Uvoženo

100% POLIESTER

Trenutno ni komentarjev

Podobni izdelki

Sačuvano u omiljne
BARVE NA VOLJO:3
BREZROKAVNIKI FD2844-555
44,99 EUR
Prihranek 40%
74,99 EUR
Dodaj v košarico
Nike Ultimate Repel
BREZROKAVNIKI
Nike Ultimate Repel