Iščite po spletni strani

Novosti

Novosti
Jesen je prišla prehitro, vsaj kar se tiče temperatur. Kljub temu smo v nov letni čas vstopili popolnoma pripravljeni, saj smo novo kolekcijo že zdavnaj dopolnili z absolutnimi trendi v prihajajoči sezoni.
08.
Oct
Novosti
Sport Vision in adidas predstavljata UCL Pro Ball Istanbul - uradno žogo za izločilne boje finalov lige prvakov 2022/23 UEFA, žogo, ki praznuje kulturo in nogometno zgodovino kulturnega mesta.
04.
Apr
Novosti
Odlične novice, ki so v začetku leta prišle na dan na ustvarjalni delavnici blagovne znamke ASICS, so razkrile inovativno in tehnološko najbolj napredno ASICS supergo do danes. Gel-nimbus 25 je najnovejša različica modela Gel-Nimbus, ki je na preizkusu udobja zavzel naslov absolutnega  zmagovalca. Po več kot letu dni raziskav, razvoja in testiranja so na svetovni trg končno prispele najbolj udobne tekaške superge, ki so osvojile tekače po vsem svetu,  zdaj pa so na voljo tako v trgovinah Sport Vision, kot tudi na spletu.
27.
Mar
Novosti
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
31.
Mar
Novosti
adidas predstavlja novega člana svoje najbolj znane franšize tekaških superg - Ultraboost Light. S stalnim ciljem, da svojo inovativnost dvignejo na višjo raven, oblikujejo popolno supergo za vse tekače in prejmejo pozitivne povratne informacije potrošnikov, so pri novem adidasovem modelu Ultraboost Light uporabili revolucionarni novi material – Light BOOST!
03.
Apr
Novosti
Iz sezone v sezono ste vajeni, da vam predstavljamo novosti, ki so na voljo v naših trgovinah. In oktobra vam z veseljem predstavljamo blagovno znamko The North Face.
12.
Oct
Novosti
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?
16.
Mar
Novosti
Pomlad je pravi čas za avanture na prostem - narava se prebuja in vabi k raziskovanju. To sezono s ponosom predstavljamo najnovejšo blagovno outdoor znamko v ponudbi. Preberite več o modelih Columbia #MadeForOutside, ki so prispeli na naše spletne poličke.
25.
May
Novosti
Tudi to pomlad smo prisluhnili vašim potrebam in svetovnim trendom ter za vas pripravili mešanico udobja, modernega dizajna, intenzivnih barv in kakovosti.
15.
May
Novosti
New Balance FuelCell Rebel v2 tekaške superge bodo poskrbele, da bo vsak vaš trening najboljši do tistega trenutka. Samo preberite si več o njihovih lastnostih!
19.
Apr
Novosti
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
29.
Mar
Novosti
Iščete stabilnost, maksimalno udobje in mobilnost med vsakim visoko intenzivnim intervalnim treningom (HIIT)? Priporočamo superge Nike Air Zoom SuperRep 2.
11.
Mar
Novosti
Kdo pravi, da tek ne more biti užitek?
15.
Sep
Novosti
Obveščamo vas, da s ponedeljkom, 18. maja 2020, za vas odpiramo vrata 9 Sport Vision poslovalnic po celi Sloveniji!
15.
May