Iščite po spletni strani
5 najbolj vročih modelov Hoka obutve ta hip
5 najbolj vročih modelov Hoka obutve ta hip
Gibanje na prostem
04.03.2024.
Gibanje na prostem

5 najbolj vročih modelov Hoka obutve ta hip

04.03.2024.

Hoka One One je blagovna znamka, ki je v zadnjih letih prevzela svet tekaške obutve. Z njihovimi inovativnimi dizajni, vrhunskim udobjem in tehnološko naprednimi materiali so postali prva izbira med tekači, kot tudi med ljubitelji gibanja v naravi in vsakodnevnega udobja. Zagotovo vas zanima, s čim si je Hoka utrla pot med množice? Nadaljujte z branjem in odkrijte značilnosti petih najbolj vročih modelov Hoka obutve, s katerimi ta blagovna znamka navdušuje svet.

  1. Clifton – svetovna zvezda trdih podlag

Clifton je model, ki blesti med tekom in hojo na trdih podlagah. Ta nevtralna superga je na račun izjemnega udobja, zračnosti in lahkotnosti najbolj prodajana v svetovnem merilu. Po njej posegajo tako tekači kot tudi ljubitelji hoje in vsakodnevne uporabe.

 

  1. Challenger – vsestranska superga, ki premaga vsak izziv

Challenger je superga, zasnovana za vse terene razen visokogorja. S čepi iz trše gume omogoča udobno in varno uporabo tako na asfaltu kot tudi v naravi. Ta vsestranski in udoben model je primeren tako za hojo, tek kot tudi za lažje pohodništvo.

 

  1. Arahi – stabilnost na vsakem koraku

Če potrebujete stabilen copat zaradi nizkega stopalnega loka, izberite model Arahi. Namenjen je trdim podlagam kot so asfalt, lep makadam, atletska steza in telovadnica. S svojo gostejšo peno pod stopalnim lokom pomaga ohranjati pravilno pozicijo stopala in preprečuje njegovo zvračanje.

  1. Bondi – maksimalno udobje v dolgih dneh

Podobno kot Clifton vam tudi model Bondi ponuja maksimalno blaženje na trdih podlagah. Izredno udoben copat s širšo platformo spodaj zagotavlja odlično stabilnost. Priporočljiv je tudi za ljudi s kakšnim kilogramom več ali s težavami v gležnjih in kolenih. Odlično se obnese pri teku in hoji, kot tudi pri celodnevni uporabi.

  1. Speedgoat – sopotnik ljubiteljev gibanja izven urejenih poti

Speedgoat je nepogrešljiv za ljubitelje trail teka. Zagotavlja odlično blaženje in izjemen oprijem, za kar poskrbi Vibram Megagrip - guma, ki je vrhunska za aktivnosti zunaj utrjenih poti. Primeren je za trail tek, kot tudi za lažje pohodništvo, ni pa primeren za visokogorje.

Hoka je sicer znana po svojih tekaških supergah, a se vse bolj uveljavlja tudi kot obutev za celodnevno uporabo. Njihova zanesljivost, udobje in vrhunska kakovost jih postavljajo na vrh med tekaškimi znamkami ne samo v tem trenutku, temveč že zadnjih nekaj let. 

Po svoj par izbranega Hoka modela zavijte v svojo najbližjo trgovino Sport Vision, ali pa ga naročite v naši spletni trgovini.

Ekipa Sport Vision

 

 

Podobni članki

14.
Dec.
Gibanje na prostem
Vaše avanture na prostem niso več omejene z nepredvidljivimi vremenskimi razmerami. Ponosno vam predstavljamo vrsto inovativnih tehnologij, ki so tu, ...
24.
Nov.
Gibanje na prostem
Zakaj ne bi še danes zgrabili nahrbtnika in se odpravili na pustolovščino na prostem? Strinjali se boste, da je tudi jesensko-zimska sezona čud...
08.
Nov.
Gibanje na prostem
Vsaka pohodniška avantura je pot v neznano - nepredvidljiva, polna izzivov in predvsem zabavna dejavnost. Preverite novo kolekcijo znamke Jack Wolfskin, ...
29.
Sep.
Gibanje na prostem
V tem vodiču za izbiro prave obutve za šport na prostem primerjamo prednosti dveh vrst obutve za takšne priložnosti.
19.
Jul.
Gibanje na prostem
Narava je divja in nepredvidljiva, zato morate na kampiranje vzeti vse, kar vam bo olajšalo bivanje na prostem, ga naredilo prijetnega in seveda zabavneg...
09.
May.
Gibanje na prostem
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
27.
Dec.
Gibanje na prostem
Narava ponuja veliko več od aktivnosti na prostem. Povezava z naravo, svež zrak, dih jemajoče gorske pokrajine – gibanje na prostem je eden najbolj&sca...
21.
Dec.
Gibanje na prostem
Ko gre za aktivnosti na prostem, je zadnja stvar, ki si jo želite, biti zunaj pri temperaturah pod ničlo v mrzlih in mokrih oblačilih.
06.
Dec.
Gibanje na prostem
Seznam razlogov, zakaj se podati na avanturo, imenovano pohodništvo, je neskončen. 
05.
Dec.
Gibanje na prostem
Priljubljene dejavnosti na prostem resnično upravičujejo navdušenje. Poleg fizične aktivnosti prinašajo številne prednosti - zmanj&scaro...