Izboljšajte svojo izkušnjo na prostem z najsodobnejšimi tehnologijami čevljev in oblačil
Izboljšajte svojo izkušnjo na prostem z najsodobnejšimi tehnologijami čevljev in oblačil
Gibanje na prostem
14.12.2023.
Gibanje na prostem

Izboljšajte svojo izkušnjo na prostem z najsodobnejšimi tehnologijami čevljev in oblačil

14.12.2023.

Vaše avanture na prostem niso več omejene z nepredvidljivimi vremenskimi razmerami. Ponosno vam predstavljamo vrsto inovativnih tehnologij, ki so tu, da vaša stopala in kožo zaščitijo pred vlago in drugimi vremenskimi vplivi. Od posebne kolekcije FLEECE do tehnologije GORE-TEX in vse vmes. Danes vam predstavljamo kolekcije in tehnologije, ki vam zagotavljajo stil in funkcionalnost na vsaki poti, tudi tisti neuhojeni, ki jo utirate sami.

1. Kolekcija FLEECE

Prepustite se razkošnemu udobju naše kolekcije FLEECE, izdelane iz najkakovostnejših materialov. Ti kosi, zasnovani za boj proti zimskim razmeram, so prilagodljivi in ​​imajo tanko plast plišaste pene, ki preprečuje prodor hladnega zraka in ohranja maksimalno telesno toploto.

2. Tehnologija OMNI-HEAT

Doživite novo definicijo regulacije temperature s tehnologijo OMNI-HEAT. Ta tehnologija, zasnovana za največje napore na prostem, zviša vašo telesno temperaturo za 20 %, ne da bi se teža izdelka na ta račun povečala. Učinkovito zadržuje telesno toploto, medtem ko odvaja znoj in odvečno toploto, kar vam zagotavlja udobje med aktivnostmi.

3. Tehnologija OUTDRY®

Tehnologiji OUTDRY® vam omogoča, da uživate na prostem brez strahu pred vdorom vode. Ta patentirani postopek ustvari vodotesno zračno pregrado, ki je neposredno povezana z zunanjim materialom. Nima šivov in onemogoča prodiranje vode. Uživajte v svojih dogodivščinah brez skrbi, da bi se zmočili.

4. Membrana FUTURELIGHT™

Za vrhunsko zračnost in vodoodpornost posezite po membrani FUTURELIGHT™. Posebej zatesnjeni šivi dopolnjujejo to tehnologijo in zagotavljajo, da ostanete suhi in v udobju v različnih vremenskih razmerah.

5. Tehnologija STORM:

Premagajte šibkejše vremenske razmere z našo tehnologijo STORM, ki je prisotna v oblačilih, obutvi ​​in ​​dodatkih. Zaradi te tehnologije so izdelki vodoodbojni in odporni na veter, kar zagotavlja, da lahko uživate na prostem, ne da bi pri tem ogrozili svoj slog ali udobje.

6. Kolekcija adidas RAIN.RDY:

Odkrijte kolekcijo adidas RAIN.RDY. Združuje čevlje in jakne, ki vas ohranjajo suhe tudi v izjemno mokrem vremenu. Vodotesni, odporni na veter in visoko zračni izdelki so zasnovani tako, da izboljšajo vašo vadbeno izkušnjo in vam omogočajo, da se osredotočite na svojo zmogljivost.

7. Zbirka WATERPROOF:

Ostanite suhi in v udobju tudi v mokrih razmerah z našo kolekcijo WATERPROOF. Posebna nepremočljiva membrana zagotavlja zaščito pred vlago, zaradi česar so ti izdelki popolni za težke zimske razmere.

8. Tehnologija GORE-TEX:

Izkusite vrhunsko zaščito s tehnologijo GORE-TEX. Ta revolucionarni material (poznan tudi po krajšem imenu GTX) vas ščiti pred vodo, dežjem, blatom in vetrom ter vašemu telesu omogoča, da sprosti odvečno vlago v obliki vodne pare. Uživajte na prostem brez kompromisov na račun zaščite ali zračnosti.

 

Izboljšajte svojo izkušnjo na prostem z našo vrsto tehnologij, zasnovanih za zaščito pred vremenskimi vplivi. Od udobne kolekcije FLEECE do napredne tehnologije GORE-TEX - naša ponudba združuje stil in funkcionalnost, da udobje in samozavest postaneta sestavni del vsake pustolovščine. Stopite v svet, kjer vremenske razmere ne narekujejo več vaših aktivnosti na prostem.

 

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

17.
May.
Gibanje na prostem
Pri športih na prostem gre predvsem za sprejemanje izzivov in potiskanje sebe do skrajnih meja. In prav to je bistvo Mammuta kot blagovne znamke!&nb...
04.
Mar.
Gibanje na prostem
Odkrijte značilnosti petih najbolj vročih modelov Hoka obutve, ki navdušujejo svet športa.
24.
Nov.
Gibanje na prostem
Zakaj ne bi še danes zgrabili nahrbtnika in se odpravili na pustolovščino na prostem? Strinjali se boste, da je tudi jesensko-zimska sezona čud...
08.
Nov.
Gibanje na prostem
Vsaka pohodniška avantura je pot v neznano - nepredvidljiva, polna izzivov in predvsem zabavna dejavnost. Preverite novo kolekcijo znamke Jack Wolfskin, ...
29.
Sep.
Gibanje na prostem
V tem vodiču za izbiro prave obutve za šport na prostem primerjamo prednosti dveh vrst obutve za takšne priložnosti.
19.
Jul.
Gibanje na prostem
Narava je divja in nepredvidljiva, zato morate na kampiranje vzeti vse, kar vam bo olajšalo bivanje na prostem, ga naredilo prijetnega in seveda zabavneg...
09.
May.
Gibanje na prostem
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
27.
Dec.
Gibanje na prostem
Narava ponuja veliko več od aktivnosti na prostem. Povezava z naravo, svež zrak, dih jemajoče gorske pokrajine – gibanje na prostem je eden najbolj&sca...
21.
Dec.
Gibanje na prostem
Ko gre za aktivnosti na prostem, je zadnja stvar, ki si jo želite, biti zunaj pri temperaturah pod ničlo v mrzlih in mokrih oblačilih.
06.
Dec.
Gibanje na prostem
Seznam razlogov, zakaj se podati na avanturo, imenovano pohodništvo, je neskončen.