Iščite po spletni strani
#ŽIVIMO ZA RAZISKOVANJE
#ŽIVIMO ZA RAZISKOVANJE
Gibanje na prostem
08.11.2023.
Gibanje na prostem

#ŽIVIMO ZA RAZISKOVANJE

PREDSTAVLJAMO VAM NOVO KOLEKCIJO ZA ZUNANJE AVANTURE BLAGOVNE ZNAMKE JACK WOLFSKIN
08.11.2023.

Vsaka pohodniška avantura je pot v neznano - nepredvidljiva, polna izzivov in predvsem zabavna dejavnost, ki prave ljubitelje narave in športa navdihuje, da premikajo svoje meje in preizkušajo svojo vzdržljivost. Prav zato že več kot štiri desetletja priznana nemška znamka za aktivnosti na prostem pomaga avanturistom po vsem svetu pri njihovih prizadevanjih, da se povežejo z naravo.

Kot vsako leto tudi letos Jack Wolfskin prinaša novo kolekcijo športnih modelov, posebej zasnovanih za pohodništvo. Modeli so na voljo v trgovinah Sport Vision in na spletu. Preden se odpravite v raziskovanje, vam razkrivamo vse prednosti najnovejše kolekcije.

Za sloganom We live to discover (Živimo za raziskovanje) se skrivajo desetletja truda in predanosti. Inovativnost in stremljenje k novim tehnologijam uvrščata to znamko v sam vrh proizvajalcev outdoor opreme. Minimalističen dizajn in visoka funkcionalnost sta nekaj, po čemer je Jack Wolfskin znan med outdoor avanturisti in ljubitelji športnega stila. Tako je tudi tokrat. Zahvaljujoč najsodobnejšim tehnologijam materialov, modeli iz nove kolekcije zagotavljajo optimalno zaščito pred vsemi vremenskimi vplivi, saj preprečujejo prodiranje mraza, odbijajo vodo in hkrati omogočajo zračnost. Dež, sneg, veter ali blaten teren – ni izzivov, ki jih ne bi mogli premagati na poti do cilja. Če ste eden tistih pustolovcev, ki so vedno v gibanju in radi raziskujejo neznana področja, verjamemo, da boste najboljšo podporo našli v kolekciji Jack Wolfskin outdoor.

Večplastno oblačenje je nekaj, na kar morate pomisliti vedno, ko se podajate na neraziskano gorsko pot ali na večurni sprehod po bližnjih gozdovih. Zato vedno izberite lahke in visokofunkcionalne plasti, ki uravnavajo optimalno telesno temperaturo in potenje. Kot enega izmed univerzalnih in nepogrešljivih kosov oblačil v vsaki omari izpostavljamo Jack Wolfskin jakno 3v1, ki jo lahko nosite na več načinov, odvisno od vremena. Notranjost jakne je podložena z mehkim flisom, zunanjost pa je zahvaljujoč tehnologiji TEXAPORE CORE odporna na vodo in veter. Ta model jakne se najbolje kombinira s hlačami, ki so posebej oblikovane za gibanje v naravi. Tokrat je poudarek na hlačah iz tkanine TEXASHIELD PRO SOFTSHELL OXFORD, ki je odporna na vremenske vplive, a hkrati dovolj lahka in zračna, da ne omejuje gibanja, temveč se zlahka prilagodi vsakemu gibu.

Dolgi sprehodi so lahko naporni, zato je pomembno, da čevlji, ki jih nosite, olajšajo vsak korak. Pri izbiri superg ali pohodnih čevljev izhajajte iz najpomembnejših postavk, kot so udobje, stabilnost in zaščita pred vsemi vremenskimi vplivi na poti. Vse to najdete v najnovejših modelih čevljev z vodoodbojno Texapore membrano v zgornjem in podplatu, ki zagotavlja maksimalen oprijem ne glede na podlago. Premagujte skalnate, strme in spolzke terene v enem od plitvih ali polglobokih modelov iz aktualne kolekcije.

Če želite biti pripravljeni na vse vremenske razmere, ne pozabite v nahrbtnik pospraviti s flisom podloženega kosa oblačila, na primer jopico, ki bo ohranjala optimalno telesno temperaturo, pa tudi kapo, ki vas bo dodatno zaščita pred mrazom.

Ko se podate na novo pustolovščino na prostem, bodite pripravljeni na raziskovanje. Prepustite se novim izzivom, razširite svoja obzorja in zaužijte naravo s polnimi pljuči. Ker ste ustvarjeni za gibanje! Pri tem vas bo podprla nova kolekcija Jack Wolfskin.

 

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

04.
Mar.
Gibanje na prostem
Odkrijte značilnosti petih najbolj vročih modelov Hoka obutve, ki navdušujejo svet športa.
14.
Dec.
Gibanje na prostem
Vaše avanture na prostem niso več omejene z nepredvidljivimi vremenskimi razmerami. Ponosno vam predstavljamo vrsto inovativnih tehnologij, ki so tu, ...
24.
Nov.
Gibanje na prostem
Zakaj ne bi še danes zgrabili nahrbtnika in se odpravili na pustolovščino na prostem? Strinjali se boste, da je tudi jesensko-zimska sezona čud...
29.
Sep.
Gibanje na prostem
V tem vodiču za izbiro prave obutve za šport na prostem primerjamo prednosti dveh vrst obutve za takšne priložnosti.
19.
Jul.
Gibanje na prostem
Narava je divja in nepredvidljiva, zato morate na kampiranje vzeti vse, kar vam bo olajšalo bivanje na prostem, ga naredilo prijetnega in seveda zabavneg...
09.
May.
Gibanje na prostem
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
27.
Dec.
Gibanje na prostem
Narava ponuja veliko več od aktivnosti na prostem. Povezava z naravo, svež zrak, dih jemajoče gorske pokrajine – gibanje na prostem je eden najbolj&sca...
21.
Dec.
Gibanje na prostem
Ko gre za aktivnosti na prostem, je zadnja stvar, ki si jo želite, biti zunaj pri temperaturah pod ničlo v mrzlih in mokrih oblačilih.
06.
Dec.
Gibanje na prostem
Seznam razlogov, zakaj se podati na avanturo, imenovano pohodništvo, je neskončen. 
05.
Dec.
Gibanje na prostem
Priljubljene dejavnosti na prostem resnično upravičujejo navdušenje. Poleg fizične aktivnosti prinašajo številne prednosti - zmanj&scaro...