Iščite po spletni strani
Blog
04.04.2023.

ADIDAS PREDSTAVLJA UCL PRO BALL ISTANBUL – URADNO ŽOGO ZA IZLOČILNE BOJE FINALE LIGE PRVAKOV 2022/23 UEFA

Sport Vision in adidas predstavljata UCL Pro Ball Istanbul - uradno žogo za izločilne boje finalov lige prvakov 2022/23 UEFA, žogo, ki praznuje kulturo in nogometno zgodovino kulturnega mesta.

Kraljevsko modro ozadje in zlato-srebrni detajli, ki so se zgledovali po barvah finalne žoge UEFA Lige prvakov 2004/05, so poklon enemu najbolj razburljivih povratkov, kar jih je tekmovanje kdaj videlo. Zlati detajli predstavljajo zgodovino in kulturo mesta, medtem ko so srebrne oznake bežen vpogled v želeni pokal lige prvakov, za katerega tekmujejo ekipe.

Ikonične bele zvezde vsebujejo enega od treh vzorcev, ki označujejo mostove, ki povezujejo Evropo in Azijo, medtem ko modro in oranžno senčenje na zunanji strani zvezd predstavlja oba kontinenta.

Poleg novega dizajna žoga vključuje vrsto adidasovih tehnologij visoke zmogljivosti, vključno z inovativno površinsko teksturo PRISMA, ki najboljšim evropskim igralcem ponuja še večjo natančnost ob stiku z žogo. Oblazinjenje zunanjih tekstur – dosledno na vseh uradnih adidas žogah za tekme UEFA Lige prvakov – ponuja varen oprijem in popoln nadzor, medtem ko termično vezana brezšivna konstrukcija zagotavlja vrhunsko zmogljivost.

V nadaljevanju trenutnega partnerstva adidasa z gibanjem Common Goal, bo 1% globalne neto prodaje nogometnih žog adidas podarjen pobudam, ki spodbujajo trajne družbene spremembe za manj oskrbovane skupnosti, kar pomaga ustvariti boljšo in bolj vključujočo prihodnost skozi nogomet. adidas je od leta 2001 ponosen uradni dobavitelj žog za tekmo Lige prvakov UEFA - beleži izjemno uspešno partnerstvo v moški in ženski konkurenci.

- Nova žoga je bila prvič uporabljena na igrišču v prvem krogu 16. kroga in se bo uporabljala v izločilnih bojih UEFA Lige prvakov 2022/23, ki predstavljajo vrhunec finalov.

- UCL Pro Ball Istanbul slavi mesto gostitelja finala letošnje sezone, Istanbul, in se pokloni zadnjemu finalu UEFA Lige prvakov, ki je tam potekalo poleti 2005. To je bil eden najbolj razburljivih finalov v zgodovini tekmovanja.

- 1% adidasove neto prodaje nogometnih žog bo odšlo v gibanje Common Goal, da bi pomagali spodbujati družbene spremembe in podpirati nogometne skupnosti, ki temeljijo na igralcih po vsem svetu.

Finale UEFA Lige prvakov 2023 v Istanbulu poteka 10. Junija 2023, žogo  UCL Pro Ball Istanbul pa lahko kupite v trgovinah Sport Vision in preko spleta.

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...