Iščite po spletni strani
ADIDAS PREDSTAVLJA UCL PRO BALL ISTANBUL – URADNO ŽOGO ZA IZLOČILNE BOJE FINALE LIGE PRVAKOV 2022/23 UEFA
ADIDAS PREDSTAVLJA UCL PRO BALL ISTANBUL – URADNO ŽOGO ZA IZLOČILNE BOJE FINALE LIGE PRVAKOV 2022/23 UEFA
Novosti
04.04.2023.
Novosti

ADIDAS PREDSTAVLJA UCL PRO BALL ISTANBUL – URADNO ŽOGO ZA IZLOČILNE BOJE FINALE LIGE PRVAKOV 2022/23 UEFA

04.04.2023.

Sport Vision in adidas predstavljata UCL Pro Ball Istanbul - uradno žogo za izločilne boje finalov lige prvakov 2022/23 UEFA, žogo, ki praznuje kulturo in nogometno zgodovino kulturnega mesta.

Kraljevsko modro ozadje in zlato-srebrni detajli, ki so se zgledovali po barvah finalne žoge UEFA Lige prvakov 2004/05, so poklon enemu najbolj razburljivih povratkov, kar jih je tekmovanje kdaj videlo. Zlati detajli predstavljajo zgodovino in kulturo mesta, medtem ko so srebrne oznake bežen vpogled v želeni pokal lige prvakov, za katerega tekmujejo ekipe.

Ikonične bele zvezde vsebujejo enega od treh vzorcev, ki označujejo mostove, ki povezujejo Evropo in Azijo, medtem ko modro in oranžno senčenje na zunanji strani zvezd predstavlja oba kontinenta.

Poleg novega dizajna žoga vključuje vrsto adidasovih tehnologij visoke zmogljivosti, vključno z inovativno površinsko teksturo PRISMA, ki najboljšim evropskim igralcem ponuja še večjo natančnost ob stiku z žogo. Oblazinjenje zunanjih tekstur – dosledno na vseh uradnih adidas žogah za tekme UEFA Lige prvakov – ponuja varen oprijem in popoln nadzor, medtem ko termično vezana brezšivna konstrukcija zagotavlja vrhunsko zmogljivost.

V nadaljevanju trenutnega partnerstva adidasa z gibanjem Common Goal, bo 1% globalne neto prodaje nogometnih žog adidas podarjen pobudam, ki spodbujajo trajne družbene spremembe za manj oskrbovane skupnosti, kar pomaga ustvariti boljšo in bolj vključujočo prihodnost skozi nogomet. adidas je od leta 2001 ponosen uradni dobavitelj žog za tekmo Lige prvakov UEFA - beleži izjemno uspešno partnerstvo v moški in ženski konkurenci.

- Nova žoga je bila prvič uporabljena na igrišču v prvem krogu 16. kroga in se bo uporabljala v izločilnih bojih UEFA Lige prvakov 2022/23, ki predstavljajo vrhunec finalov.

- UCL Pro Ball Istanbul slavi mesto gostitelja finala letošnje sezone, Istanbul, in se pokloni zadnjemu finalu UEFA Lige prvakov, ki je tam potekalo poleti 2005. To je bil eden najbolj razburljivih finalov v zgodovini tekmovanja.

- 1% adidasove neto prodaje nogometnih žog bo odšlo v gibanje Common Goal, da bi pomagali spodbujati družbene spremembe in podpirati nogometne skupnosti, ki temeljijo na igralcih po vsem svetu.

Finale UEFA Lige prvakov 2023 v Istanbulu poteka 10. Junija 2023, žogo  UCL Pro Ball Istanbul pa lahko kupite v trgovinah Sport Vision in preko spleta.

Podobni članki

03.
Apr.
Novosti
adidas predstavlja novega člana svoje najbolj znane franšize tekaških superg - Ultraboost Light. S stalnim ciljem, da svojo inovativnost dvigne...
27.
Mar.
Novosti
Odlične novice, ki so v začetku leta prišle na dan na ustvarjalni delavnici blagovne znamke ASICS, so razkrile inovativno in tehnološko najbolj...
15.
Sep.
Novosti
Kdo pravi, da tek ne more biti užitek?
25.
May.
Novosti
Pomlad je pravi čas za avanture na prostem - narava se prebuja in vabi k raziskovanju. To sezono s ponosom predstavljamo najnovejšo blagovno outdoor z...
15.
May.
Novosti
Tudi to pomlad smo prisluhnili vašim potrebam in svetovnim trendom ter za vas pripravili mešanico udobja, modernega dizajna, intenzivnih barv in k...
19.
Apr.
Novosti
New Balance FuelCell Rebel v2 tekaške superge bodo poskrbele, da bo vsak vaš trening najboljši do tistega trenutka. Samo preberite si ve...
31.
Mar.
Novosti
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
29.
Mar.
Novosti
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
16.
Mar.
Novosti
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?
11.
Mar.
Novosti
Iščete stabilnost, maksimalno udobje in mobilnost med vsakim visoko intenzivnim intervalnim treningom (HIIT)? Priporočamo superge Nike Air Zoom SuperR...