Iščite po spletni strani
Blog
03.04.2023.

NAJLAŽJI ULTRABOOST DOSLEJ – DOŽIVITE VEČ ENERGIJE IN LAHKOTNOSTI V VSAKEM KORAKU Z NOVIMI ADIDAS ULTRABOOST LAHKIMI SUPERGAMI!

adidas predstavlja novega člana svoje najbolj znane franšize tekaških superg - Ultraboost Light. S stalnim ciljem, da svojo inovativnost dvignejo na višjo raven, oblikujejo popolno supergo za vse tekače in prejmejo pozitivne povratne informacije potrošnikov, so pri novem adidasovem modelu Ultraboost Light uporabili revolucionarni novi material – Light BOOST!

Ob desetletju od uvedbe TEHNOLOGIJE BOOST nova in izboljšana Ultraboost Light superga zdaj uporablja kar 30% lažji BOOST material kot prejšnji modeli, kar je povzročilo učinkovitejši tekaški čevelj, ki je zasnovan tako, da ponuja več moči, ultimativne amortizacije ter udobja in lahkotnosti.

Simon Lockett, direktor marketinga za kategorijo obutve pri adidasu je povedal: "Pri adidasu vemo,  da je tek individualen. Vsak tekač ima drugačen cilj in zato drugačne zahteve, posledično pa so različne tudi tekaške superge. Zato nenehno iščemo načine, kako izboljšati naše izdelke za adidasovo  tekmovalno skupnost. Zahvaljujoč naši revolucionarni inovaciji materiala – Light BOOST –  tekači obdržijo obstoječe prednosti teka, ki jim jih prinaša Ultraboost, vendar z dodatnim bonusom: lažjo silhueto."

Dr. Matthew Klein, glavni urednik in ustanovitelj Doctors of Running: "Tek z utrujenimi ali težkimi nogami je lahko neudoben, težke superge pa lahko igrajo veliko vlogo pri občutku nelagodja. Lažje superge bodo naredile tek učinkovitejši, kar pomeni, da lahko potencialno izboljšajo uspešnost tako tekaških začetnikov kot tudi profesionalnih tekačev.«

Novi model Ultraboost Light dviguje izkušnjo tekača na višji nivo in prinaša:

- Preoblikovani LEP: Linearna energetska točka, ki se nahaja na podplatu superg in je bila preoblikovana za optimizacijo koraka v skladu z novim materialom Light BOOST.

- PRIMEKNIT+ tkanina v zgornjem delu: izdelana za vrhunsko zračnost in udobje, supergi prinaša lahek zgornji del, ki se prilega po meri.

- Continental™ naravna guma: zagotavlja optimalen oprijem za samozavesten tek v  vseh vremenskih razmerah.

- 10% nižji ogljični odtis: nova Ultraboost Light superga uporablja nižji ogljični odtis v primerjavi s prejšnjimi  različicami.

Novo Ultraboost Light supergo lahko najdete v beli barvi, s sončno rdečo in centralnim črnim detajlom.

Če se odpravljate na tekaško progo in iščete ultra lahko tekaško opremo, vas v trgovinah Sport Vision kot tudi na spletu čakajo nove adidas Ultraboost Light superge!

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.