Iščite po spletni strani
Spremembe v času izrednih razmer
Spremembe v času izrednih razmer
Novice
16.03.2020.
Novice

Spremembe v času izrednih razmer

16.03.2020.

To, da so Sport Vision poslovalnice zaradi varnosti vseh nas do nadaljnjega zaprte, že veste. Ste vedeli, da lahko še vedno naročate preko naše spletne trgovine? Opozorili pa bi vas radi, da je tudi pri spletnem nakupovanju v času izrednih razmer prišlo do nekaterih sprememb:

  • plačilo s plačilno kartico

Kljub temu, da naša spletna trgovina omogoča tudi plačilo po povzetju, vas v trenutnih razmerah spodbujamo k plačevanju s plačilno kartico. Na ta način se lahko izognete stiku s predstavnikom dostavne službe, prav tako pa zmanjšate tudi možnost prenosa virusa preko gotovine.

  • dostava na »varno mesto«

Svetujemo vam, da se s predstavnikom dostavne službe dogovorite za brezkontaktni prevzem paketa oziroma za dostavo na t. i. »varno mesto«. To pomeni, da vas paket lahko počaka na domači terasi, garaži, dovozu, predpražniku, ipd.

  • zamude pri dostavi

Zaradi varnosti je število zaposlenih v naših poslovalnicah trenutno močno okrnjeno, zaradi česar se lahko zgodi, da bo občasno prihajalo do zamud pri dostavi. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo potrpežljivost in razumevanje.

  • osebni prevzem v poslovalnici trenutno ni na voljo

Obveščamo vas, da v trenutnih izrednih razmerah možnost prevzema naročenih paketov v poslovalnicah ni mogoče. Tako lahko na izdelke, ki jih boste naročili preko spleta, počakate v objemu varnega domačega naslonjača.

  • varen način prevzema naročenih paketov

Ko prevzamete paket, ga odložite zunaj. Pojdite v kopalnico in si skrbno umijte roke z milom, jih obrišite in razkužite, nato se vrnite k paketu, ga odprite in iz njega zložite naročene artikle. Embalažo zavrzite in si za tem ponovno skrbno umijte roke, jih obrišite in razkužite.

  • podaljšan rok za vračilo artiklov

Vsak stik z uslužbenci dostavne službe v teh dneh pomeni priložnost za prenos okužbe. Ker je varnost na prvem mestu, vam za artikle, naročene od vključno 16. marca 2020, podaljšujemo obdobje možnosti vračila ali menjave do ponovnega odprtja poslovalnic. O natančnem datumu, do katerega boste lahko zamenjali artikle, vas bomo obvestili sproti glede na razmere v državi.  

  • reševanje reklamacij

Skladno z Uredbo vlade RS o zaprtju trgovin in omejitvi gibanja trenutno reklamacij ne rešujemo. Potrudili pa se bomo, da bomo vsako reklamacijo rešili v čim krajšem času po odpravi ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa. 
 

Ekipa Sport Vision vam svetuje:

  • Ostanite zmerno aktivni in s tem povečuje svojo odpornost. Namesto treninga v družbi prijateljev ali v zaprtih prostorih, izberite domači trening ali pa se v naravo podajte sami oziroma v družbi najožjih družinskih članov, s katerimi živite. Z rekreacijo ne pretiravajte, svoje odgovorno početje pa delite na družbenih omrežjih s ključnikom #ostanidoma, da s tem k odgovornemu početju spodbudite tudi ostale. Skupaj lahko rešimo življenja!
  • Doma se oblecite v udobna športna oblačila.  
  • Za sprehod, tek ali lažji pohod v naravi se obujte pametno. S tem boste zmanjšali možnost poškodb, zaradi katerih bi lahko v teh dneh še dodatno obremenili naše zdravstveno osebje.
  • Čas doma izkoristite za čiščenje garderobne omare in sestavljanje novih outfitov.
  • Spremljajte naša družbena omrežja, spletno stran in novice, kjer vas bomo obveščali o ugodnostih, s katerimi vas bomo na svoj način nagradili in vam popestrili dneve, preživete v samoizolaciji.

Če kdaj, se združimo zdaj. Pa ne dobesedno! Še naprej ohranjajmo varno razdaljo in se združeno borimo proti virusu. Mislimo drug na drugega, upoštevajmo nasvete vlade in zdravstva in ostanimo pozitivnih misli.

Podobni članki

19.
Sep.
Novice
Odločili smo se, da od sedaj častimo poštnino pri vseh nakupih. Preberite več!
19.
May.
Novice
V današnjem blog zapisu preberite zakaj bo poslovalnica v Sport Vision vredna vašega obiska.
04.
May.
Novice
Si organizirana in energična oseba, ki obožuje šport in išče nove priložnosti? Nadaljuj z branjem in postani del naše eki...
05.
Apr.
Novice
Ljubitelji športa in športne mode, ne spreglejte! 6. aprila ob 19. uri svoja vrata v prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na...
16.
Nov.
Novice
PRE:OBLIKOVAN. RE:SETIRAN. PRE:ROJEN. MONT. Odkrijte vse o naši novi znamki v ponudbi.
15.
Nov.
Novice
Letos je Črni petek ali bolj poznan izraz Black Friday, v Sport Vision nekoliko drugačen. Še preden ti razkrijemo, kaj je »drugačno,« za k...
12.
Oct.
Novice
Za vas smo preizkusili WAVE SKY 5, model, ki ga uvrščamo med najkvalitetnejše blažene nevtralne tekaške copate. Želeli smo izvedeti kaj ...
30.
Sep.
Novice
MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO TO JESEN ZAGOTOVO NOSILI Jesen počasi trka na naša vrata.  Videli smo poletne trende in se počasi po...
10.
Sep.
Novice
Samo v Sport Vision poslovalnicah lahko izkoristiš popust ''2=20, 3=30''. Preberi kaj to pomeni!
10.
Aug.
Novice
Predstavljamo vam vrhunske izdelke iz naše ponudbe, ki so trenutno znižani. Hitro jih pospravite v svojo nakupovalno košarico!