Iščite po spletni strani
Blog
29.11.2022.

Kander - športna izkušnja na prostem brez kompromisov

DIZAJN, KI GRE V KORAK S ČASOM

Izkušeni oblikovalci predstavljajo novosti na področju outdoor obutve za odrasle in otroke, med ponudbo na naši spletni strani pa najdete tudi visoko kakovostne dodatke, na primer rokavice in steklenice. Vsak kos opreme je zelo funkcionalen, enostaven za pakiranje in prenašanje. Kander ničesar ne prepušča naključju. Tako ste lahko prepričani, da boste med svojim pustolovskim izzivom dobili najboljše.

Ko se kakovostni materiali srečajo z novimi tehnologijami, nastane športna oprema, ki bo zlahka kos vsakemu izzivu, ki ga postavite pred njo. Pri tem je poseben poudarek na obutvi, ki vam nudi varnost in oporo, a z diskretno lahkotnostjo in brezčasnim udobjem. Edinstven dizajn s skrbno oblikovanimi in strateško postavljenimi detajli vam omogoča brezskrbno in nemoteno doseganje vaših ciljev. Materiali so vodoodporni, vendar s popolnim ravnovesjem med zračnostjo in toploto, medtem ko se podplat nežno oprime površine, zaradi česar je vsak vaš korak varen.

Blagovna znamka Kander ne skrbi le za udobje in funkcionalnost športne opreme, temveč daje poudarek tudi estetskemu vidiku. Čevlji niso okorni in nerodni, zato jih lahko nosite tudi po mestnih ulicah, pri čemer se popolnoma zlijejo z vašim urbanim outfitom. Drzna kombinacija barv in materialov bo pritegnila tudi vaše najmlajše.

 

TEHNOLOGIJA OBUTVE, PO KATERI JE KANDER PREPOZNAVEN

VODOODPORNA tehnologija ohranja vaša stopala suha tudi v globokem snegu, pripomore pa tudi k lažjemu odbijanju blata in vode ter hitrejšemu sušenju zgornjega dela.

ZRAČNA MREŽICA ohranja stalno ravnovesje med zračnostjo in toploto v notranjosti čevlja.

GUMIJASTA KAPICA ščiti prste pred udarci na težje dostopnih poteh in povečuje udobje.

GRIPTECH tehnologija podplata zagotavlja odličen oprijem in do 20 % večjo oporo ter vzdržljivost na suhem in mokrem terenu. Največji oprijem na podlago je zagotovljen na sprednjem delu čevljev zahvaljujoč geometrijsko oblikovanemu podplatu.

VZDRŽLJIVI MATERIAL zgornjega dela čevljev prinaša neprimerljivo udobje, vzdržljivost in enostavno vzdrževanje iz sezone v sezono.

PREMIUM LEATHER je oznaka za posebne vrste usnje, ki se uporablja v proizvodnji obutve, odlikujeta pa ga udobje in izrazita športna eleganca.

HEEL COMFORT funkcionalnost na podplatu pod peto zagotavlja izjemen oprijem na podlago, kar prinaša bolj naraven stik s podlago, z zagotovljenim občutkom udobja.

SNOWPROOF tehnologija zagotavlja izdatno zaščito pred snegom, ki hitro pada s površine, kar olajša gibanje.

Kander nas uči, da pri športnih izzivih ni ovir. Po napornem delovnem tednu, nakopičenih opravilih in obveznostih ter posedanju pred računalnikom je narava najboljši zdravilec. V vsakem letnem času in v vseh vremenskih razmerah. Ni opravičila. Samo izzivi!

Športno obutev, oblačila in opremo znamke Kander najdete v vseh naših trgovinah in v spletni trgovini. Izberite modele, ki vam najbolj ustrezajo, po vašem okusu in ne skrbite za vrhunsko zmogljivost. Kander poskrbi za to.

Ekipa Sport Vision

 

 

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...