Iščite po spletni strani
Kander - športna izkušnja na prostem brez kompromisov
Kander - športna izkušnja na prostem brez kompromisov
Gibanje na prostem
29.11.2022.
Gibanje na prostem

Kander - športna izkušnja na prostem brez kompromisov

29.11.2022.

DIZAJN, KI GRE V KORAK S ČASOM

Izkušeni oblikovalci predstavljajo novosti na področju outdoor obutve za odrasle in otroke, med ponudbo na naši spletni strani pa najdete tudi visoko kakovostne dodatke, na primer rokavice in steklenice. Vsak kos opreme je zelo funkcionalen, enostaven za pakiranje in prenašanje. Kander ničesar ne prepušča naključju. Tako ste lahko prepričani, da boste med svojim pustolovskim izzivom dobili najboljše.

Ko se kakovostni materiali srečajo z novimi tehnologijami, nastane športna oprema, ki bo zlahka kos vsakemu izzivu, ki ga postavite pred njo. Pri tem je poseben poudarek na obutvi, ki vam nudi varnost in oporo, a z diskretno lahkotnostjo in brezčasnim udobjem. Edinstven dizajn s skrbno oblikovanimi in strateško postavljenimi detajli vam omogoča brezskrbno in nemoteno doseganje vaših ciljev. Materiali so vodoodporni, vendar s popolnim ravnovesjem med zračnostjo in toploto, medtem ko se podplat nežno oprime površine, zaradi česar je vsak vaš korak varen.

Blagovna znamka Kander ne skrbi le za udobje in funkcionalnost športne opreme, temveč daje poudarek tudi estetskemu vidiku. Čevlji niso okorni in nerodni, zato jih lahko nosite tudi po mestnih ulicah, pri čemer se popolnoma zlijejo z vašim urbanim outfitom. Drzna kombinacija barv in materialov bo pritegnila tudi vaše najmlajše.

 

TEHNOLOGIJA OBUTVE, PO KATERI JE KANDER PREPOZNAVEN

VODOODPORNA tehnologija ohranja vaša stopala suha tudi v globokem snegu, pripomore pa tudi k lažjemu odbijanju blata in vode ter hitrejšemu sušenju zgornjega dela.

ZRAČNA MREŽICA ohranja stalno ravnovesje med zračnostjo in toploto v notranjosti čevlja.

GUMIJASTA KAPICA ščiti prste pred udarci na težje dostopnih poteh in povečuje udobje.

GRIPTECH tehnologija podplata zagotavlja odličen oprijem in do 20 % večjo oporo ter vzdržljivost na suhem in mokrem terenu. Največji oprijem na podlago je zagotovljen na sprednjem delu čevljev zahvaljujoč geometrijsko oblikovanemu podplatu.

VZDRŽLJIVI MATERIAL zgornjega dela čevljev prinaša neprimerljivo udobje, vzdržljivost in enostavno vzdrževanje iz sezone v sezono.

PREMIUM LEATHER je oznaka za posebne vrste usnje, ki se uporablja v proizvodnji obutve, odlikujeta pa ga udobje in izrazita športna eleganca.

HEEL COMFORT funkcionalnost na podplatu pod peto zagotavlja izjemen oprijem na podlago, kar prinaša bolj naraven stik s podlago, z zagotovljenim občutkom udobja.

SNOWPROOF tehnologija zagotavlja izdatno zaščito pred snegom, ki hitro pada s površine, kar olajša gibanje.

Kander nas uči, da pri športnih izzivih ni ovir. Po napornem delovnem tednu, nakopičenih opravilih in obveznostih ter posedanju pred računalnikom je narava najboljši zdravilec. V vsakem letnem času in v vseh vremenskih razmerah. Ni opravičila. Samo izzivi!

Športno obutev, oblačila in opremo znamke Kander najdete v vseh naših trgovinah in v spletni trgovini. Izberite modele, ki vam najbolj ustrezajo, po vašem okusu in ne skrbite za vrhunsko zmogljivost. Kander poskrbi za to.

Ekipa Sport Vision

 

 

Podobni članki

04.
Mar.
Gibanje na prostem
Odkrijte značilnosti petih najbolj vročih modelov Hoka obutve, ki navdušujejo svet športa.
14.
Dec.
Gibanje na prostem
Vaše avanture na prostem niso več omejene z nepredvidljivimi vremenskimi razmerami. Ponosno vam predstavljamo vrsto inovativnih tehnologij, ki so tu, ...
24.
Nov.
Gibanje na prostem
Zakaj ne bi še danes zgrabili nahrbtnika in se odpravili na pustolovščino na prostem? Strinjali se boste, da je tudi jesensko-zimska sezona čud...
08.
Nov.
Gibanje na prostem
Vsaka pohodniška avantura je pot v neznano - nepredvidljiva, polna izzivov in predvsem zabavna dejavnost. Preverite novo kolekcijo znamke Jack Wolfskin, ...
29.
Sep.
Gibanje na prostem
V tem vodiču za izbiro prave obutve za šport na prostem primerjamo prednosti dveh vrst obutve za takšne priložnosti.
19.
Jul.
Gibanje na prostem
Narava je divja in nepredvidljiva, zato morate na kampiranje vzeti vse, kar vam bo olajšalo bivanje na prostem, ga naredilo prijetnega in seveda zabavneg...
09.
May.
Gibanje na prostem
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
27.
Dec.
Gibanje na prostem
Narava ponuja veliko več od aktivnosti na prostem. Povezava z naravo, svež zrak, dih jemajoče gorske pokrajine – gibanje na prostem je eden najbolj&sca...
21.
Dec.
Gibanje na prostem
Ko gre za aktivnosti na prostem, je zadnja stvar, ki si jo želite, biti zunaj pri temperaturah pod ničlo v mrzlih in mokrih oblačilih.
06.
Dec.
Gibanje na prostem
Seznam razlogov, zakaj se podati na avanturo, imenovano pohodništvo, je neskončen.