Iščite po spletni strani
Blog
15.09.2022.

TECI KOT PO OBLAKIH Z NOVIMI adidas SUPERNOVA 2

Tek je odlična aktivnost, ki v nekem trenutku preneha biti le šport in postane način življenja, vse to pa se zgodi v veliki meri zaradi hormona sreče, ki ga izločamo po dolgotrajni aerobni aktivnosti. Prav zato je treba tekaške copate za to aktivnost izbrati s posebno pozornostjo!

Izbira tekaških copat je za nekatere prava nočna mora, zato v trgovskem centru na hitro izberejo prve. Vendar te faze ne bi smeli zanemariti. Tudi če imate idejo, kakšen model tekaških copat želite, je pomembno, da pomislite na njihovo funkcionalnost.

Ko tečete s celim telesom, je to šport, pri katerem izgubljate največ kalorij, delate na kondiciji in sproščate duha. Toda vsi se strinjamo, kako težko je dejansko začeti teči bodisi na tekalni stezi ali po mestnih ulicah. Pomembno je, da na prvih nekaj treningih ne obupate, ampak tudi, da imate odlične tekaške copate. Zakaj? Nakup dobrih tekaških copat je odlična motivacija za še eno novo vadbo, še posebej, če izgledajo moderno in nudijo udobje.

Sport Vision Slovenija prinaša še bolj prilagodljive tekaške copate adidas Supernova 2 , ki so zasnovani za udoben tek na kateremkoli terenu. Z natančno uravnoteženo kombinacijo vmesn podplatov Bounce in Boost ter nove konstrukcije jezika in pete boste občutili udobje pri vsakem koraku.

Sodobni moški in ženski tekaški copati so namenjeni teku z boljšim nadzorom na daljših razdaljah, zagotavljajo podporo in optimalno udobje, zato so namenjeni tudi vsakodnevnemu treningu. Mrežasti zgornji del ima za natančno določeno opremo posebne ojačitve, vmesni podplat pa je napolnjen s peno in ima veliko reaktivnost, vrača energijo ob vsakem stiku s tlemi in omogoča neovirano aktivnost. Novi tekaški copati Supernova 2 so idealni, da dan za dnem presegate sebe in podirate osebne rekorde.

Izdelan je iz naravnih in obnovljivih materialov, zračen mrežast zgornji del zagotavlja popolno udobje pri nošenju, večji pretok zraka in vrhunski oprijem kar pripomore k večjemu udobju in fleksibilnosti pri teku.

Naj bo vaš tek tako lahek kot hoja po oblakih!

Če se pripravljate na tek in potrebujete kvalitetno tekaško opremo, vas nove adidas Supernova2 čakajo v trgovinah Sport Vision, kot tudi v spletni trgovini.

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.