Iščite po spletni strani
Blog
19.05.2022.

Sport Vision BTC v Ljubljani - poslovalnica vredna vašega obiska

Sport Vision je vodilno podjetje na področju maloprodaje športne opreme v jugovzhodni in vzhodni regiji Evrope, kjer posluje že v 12 državah - Srbija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Slovenija, Črna Gora, Severna Makedonija, Albanija, Romunija, Bolgarija, Grčija, Češka in Slovaška - s sedežem podjetja v Beogradu. Na slovenski trg smo vstopili s prevzemom uveljavljenih športnih trgovin Tomas Sport 2 in do danes odprli kar nekaj novih trgovin, vključno z največjo Sport Vision poslovalnico v Ljubljani, Hali 12 znotraj BTC City-a.

Največja Sport Vision poslovalnica v regiji

Naša največja poslovalnica, ki se nahaja v prestolnici se razprostira na kar 1300m2, kjer lahko najdete ogromno ponudbo športnih izdelkov, kot tudi izdelkov za prosti čas. Ponosni smo na dejstvo, da naše police krasijo svetovno priznane blagovne znamke kot so Nike, adidas, Reebok, New Balance, The North Face, Helly Hansen, Under Armour, Converse, Colmar, Timberland in več kot 50 drugih znamk.

Tomas Sport 2 trgovine so slovele po širokem izboru superg in ostale obutve za najrazličnejše namene, s prevzemom pa se je ta paleta še bolj razširila in izboljšala. Trenutno vas v poslovalnici Sport Vision Hala 12 pričakujemo z VEČ kot 1.300 razstavljenimi supergami, ki se razprostirajo na VEČ kot 50 metrih vzdolž trgovine. Ne verjamete? Prepričajte se sami!

Izberite pravilno tekaško obutev s pomočjo tekaške steze

Ponudba raznovrstnih izdelkov pa še zdaleč ni edina lastnost s katero se lahko pohvalimo. Za kar najboljšo nakupovalno izkušnjo lahko pri nas vsako obutev, še posebej tekaško, za katero je pomembno da se prilega kot ulita, testirate na tekaški stezi tako s hojo, kot tudi tekom. Ker se zavedamo, da je nakup profesionalne tekaške obutve velik izziv, testiranje še kako pride prav.

Odkrijte ponudbo slovenskih nacionalnih športov

Slovenci slovimo po naši prečudoviti naravi. Prav to se odraža tudi v Hali 12, kjer je velik poudarek na pohodništvu in aktivnostim na prostem. Tudi sami smo veliki ljubitelji narave in razgibanega slovenskega terena, zato smo temu namenili kar dva oddelka izdelkov. Prvega pod imenom TREKING, najdete v pritličju, kjer se nahaja vsa pohodna oziroma treking oprema prestižnejših znamk, kot sta The North Face in Columbia (kmalu v ponudbi). Drugi oddelek pa se nahaja v 1. nadstropju, ki je v celoti namenjen pohodništvu in aktivnostim na prostem. Tam vas skozi celo leto pričakuje pester izbor oblačil in dodatkov, poleti kolesarstvo in pozimi smučarija – ni potrebno posebej poudarjati, da so to skoraj da že slovenski nacionalni športi!

Ženski oddelek s skrbno izbranimi izdelki

Ker tudi dekleta znotraj našega podjetja prisegajo na najrazličnejše vadbe kot so bootcampi, joga, pilates, tek, in splošen trening v fitnesu je to moč občutiti tudi v sami trgovini. Domišljeno urejen in okrašen je tudi naš ženski oddelek, prostor za katerega verjamemo, da se bodo pripadnice ženskega spola z veseljem zadržale kakšno minuto dlje kot po navadi. Skrbno izbrani izdelki za trening in ostale telesne aktivnosti, ki se morajo telesu prilegati kot druga koža pa bodo poskrbeli za varno in učinkovito vadbo.

»Fun zone« – točka za najmlajše

Nič zato, če nas obiščete s svojimi najmlajšimi. Pri nas spodbujamo šport pri vseh starosti, še posebej pri mladih talentih, ki nas bodo morda nekoč predstavljali na največjih svetovnih tekmovanjih. Da boste starši lahko v miru pregledali vso ponudbo in nabrali svoje najljubše izdelke, smo za vaše male športnike na otroškem oddelku postavili ''FUN ZONE'', točko kjer se lahko zamotijo z digitalnimi ali kreativnimi aktivnostmi.

Pridobite takojšnji popust

Ni lepšega občutka, kot videti zadovoljne stranke, ki se z veseljem vračajo k nam saj vedo, da bo za njih poskrbljeno tako, kot si to želijo. Zvestobo vedno z veseljem nagradimo. Vsi člani našega Sport&Bonus programa, z nakupom v katerikoli Sport Vision poslovalnici na svojem računu, zbirajo vrednost vseh nakupov. Večja kot je ta vrednost, večji popust lahko vnovčijo ob naslednjih nakupih. Pridobitev članstva je popolnoma hiter in enostaven postopek, kartica pa je brezplačna. Sliši se privlačno kajne? Zato ob obisku poslovalnice, pocukajte za rokav enega izmed naših prodajalcev in povprašajte o vseh podrobnostih programa zvestobe Sport&Bonus in zraven pridobite tudi takojšnji 5% popust. Poleg tega pa za vse naše športne navdušence redno pripravljamo tudi splošne ugodnosti in znižanja.

Kje točno nas najdete?

Sport Vision Hala 12 se nahaja v BTC City-ju, med modro stavbo Baby centra in rumeno stavbo Merkurja. Poleg naše poslovalnice, se v Hali 12 nahaja tudi izvrstna kavarna in slaščičarna Zvezda, pred katero vas čaka brezplačno parkirišče.

Namesto zaupanja na besedo, predlagamo, da nas obiščete in se sami prepričate o vsem napisanem! Pričakujemo vas odprtih rok in polni znanja, ki vam bo v pomoč pri izbiri in nakupu pravilnih izdelkov za vas.

Delček zapisnega pa si oglejte v spodnjem videu.

Se vidimo,

Ekipa Sport Vision

 

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.