Iščite po spletni strani
Blog
05.04.2022.

Nov, večji in boljši Sport Vision!

Ljubitelji športa in športne mode, ne spreglejte! 6. aprila ob 19. uri svoja vrata v prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na Rudniku odpira nov, večji in boljši Sport Vision! Pričakujemo vas z vrhunsko ponudbo tekaških, trail, trening, nogometnih, košarkarskih, pohodnih modelov superg in superg za prosti čas ter tekstila svetovnih znamk primernega za vse omenjene priložnosti. Obiščite novi Sport Vision med 6. in 9. aprilom ter izkoristite otvoritvene ugodnosti. 

Trgovina Sport Vision v centru Supernova Ljubljana-Rudnik je ena izmed dvanajstih trgovin v Sloveniji. Je specializirana za prodajo priznanih balgovnih znamk športne obutve in tekstila kot so: Nike, Adidas, Salomon, New Balance, Icepeak, Under Armour, Jack Wolfskin, Converse, Mizuno, Asics, Mont, Merrell, in mnoge druge. Je ena izmed treh Sport Vision trgovin v Ljubljani, v kateri kupci lahko najdejo kotiček s poudarkom na pohodništvu. Prijazni strokovno usposobljeni prodajalci, vam bodo v vsakem trenutku znali svetovati, katera obutev je za vas prava, glede na namen uporabe. Poleg bogate ponudbe športne obutve in tekstila, pa v Sport Vision trgovini najdete tudi modno obutev in oblačila za prosti čas. Vsak mesec radi razvajamo naše stranke in obiskovalce ter jim v ta namen pripravimo ugodnosti in znižanja izbranih izdelkov. Strankam je na voljo tudi program zvestobe Sport & Bonus, ki članom zagotavlja popust odvisen od njihovih preteklih nakupov, vsaka novo včlanjena stranka v program zvestobe pa kot darilo prejme popust že ob prvem nakupu.

Se vidimo v prenovljeni, večji in boljši poslovalnici Sport Vision v centru Supernova Ljubljana-Rudnik!

Ekipa Sport Vision

 

 

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.
09.
May.
2023.
Blog
Predstavljamo vam naših najboljših pet blagovnih znamk, ki jih morate vključiti v svojo zbirko, če ste ljubitelji aktivnosti na prostem.
09.
May.
2023.
Blog
Današnji način življenja, nenehno pogledovanje na telefon, računalnik ali preprosto sedenje več ur na delovnem mestu med drugim ustvarja napetost in b...