Iščite po spletni strani
Blog
15.11.2021.

Črni petek ali Black Friday - nekoliko drugačen v Sport Vision

Letos je Črni petek ali bolj poznan izraz Black Friday, v Sport Vision nekoliko drugačen. Še preden ti razkrijemo, kaj je »drugačno,« za kar smo prepričani, da ti bo izzvalo nasmešek do ušes, si preberi nekaj mitov o Black Friday in od kod izvira.

Kaj je Črni petek oz. Black Friday in iz kje izvira?

Črni petek izvira iz Amerike in je največji nakupovalni praznik. Vsako leto sledi zahvalnemu dnevu, ki ga v Ameriki praznujejo četrti četrtek v novembru. V zadnjih letih je vse bolj priljubljen v svetu, kot tudi v Sloveniji. Samo ime Črni petek je posledica množice pešcev in vozil, ki  je ta dan prekrila ulice ter povzročila veliko nesreč in nasilja.
Čeprav je ozadje nekoliko negativno, je danes Črni petek odlična priložnost za ugodno nakupovanje, ki je skoraj nihče ne želi izpustiti. Po vseh teh letih pa so nastali tudi miti, ki ti jih v naslednjih nekaj vrsticah tudi razkrijemo.

#mit 1 – Nakupovanje na Črni petek se ne splača

Vsekakor ne drži. Najboljše možne nakupe lahko opraviš ravno na ta dan. Super ugodne ponudbe, ki jih ne smeš izpustiti.

#mit2 – Kaotično stanje v trgovinah


Zaradi slik in videoposnetkov, ki so zaokrožili na internetu, si je Črni petek prislužil ugled, da se v tem času trgovine spremenijo v bojno polje. Pa ni ravno tako. Vsaj ne na naših prostorih. Res je, da so trgovine v Sloveniji ob tem času bolj obiskane kot ponavadi, a slovenski trgovci poskrbijo za dodatno pomoč, ki zagotovijo red in tekoče nakupovanje v trgovinah.

#mit3 – Črni petek, z vsakim letom tone v pozabo in ubija praznično vzdušje

Ne drži, ravno nasprotno. Črni petek je vsako leto drugačen v smislu popustov, vsekakor ne izginja, k večjemu mu popularnost iz leta v leto strmo narašča. Prav tako ne drži, da »ubija« praznično vzdušje. V temu primeru lahko krivdo prevzamejo samo trgovci, ki že v mesecu oktobru pričnejo z božičnimi okraski in celotno božično euforijo, vsekakor pa ne Črni petek.


#mit4 – Spletni nakup zagotavlja enostavnejši nakup


Vsem je poznan večni boj med spletnim in fizičnim nakupom v trgovini. Vsekakor imata oba svoje prednosti in slabosti. Prva in glavna prednost fizičnega nakupa je, da izdelek takoj pomeriš in takoj oceniš ali je vreden nakupa medtem, ko je glavna prednost spletnega nakupovanja udoben nakup iz kavča, brez gneče. Prav tako so možne razlike v popustih, lahko pa tudi, da izbrani izdelek ni znižan na spletu ali v trgovini.

Vsekakor priporočamo, da v tem primeru prisluhneš sebi in se na podlagi tega, tudi odločiš kje boš opravil/a nakup. Spomnimo naj te, da je v Sport Vision brezplačna poštnina na vse nakupe.


(najnovejši) #mit3 – Covid in Črni petek nista primerna za obisk poslovalnic


V vseh Sport Vision poslovalnicah vas na samem vhodu pričaka razkužilo za roke, varnostna razdalja je tudi priporočljiva. Vsekakor si prizadevamo za čim boljšo uporabniško izkušnjo za vse obiskovale, zato te kot posameznika naprošamo, da prispevaš svoj del in nam pri temu pomagaš – ker brez tebe enostavno ne gre.

Črni petek 2021
 

Črni petek bo letos 26. 11. 2021, nakupovalna vročica pa ponavadi traja 3 dni. Ampak ne v Sport Vision. Letos je pri nas Black Friday, na višjem nivoju in prepričani smo, da bomo pospešili bitje tvojega srca. Največji nakupovalni »praznik« v Sport Vision te z NORIMI popusti razveseljuje skoraj CEL MESEC. Ja, dobro si prebral/a. Akcija Črni petek, z več kot 6000 izdelki, velja od 8. 11. in vse do 29. 11., s seboj prinaša popuste od -25% do -70%, ki veljajo na spletu in v vseh Sport Vision poslovalnicah.

Moška, ženska in otroška ponudba Črnega petka je vredna tvoje pozornosti, saj so znižani tudi modeli NOVE KOLEKCIJE, ki te bodo zagotovo navdušili.

Črni petek in iskane blagovne znamke

Priložnost, na katero čakaš skoraj celo leto, je končno tukaj. Iščeš obutev in oblačila za tek, košarko, nogomet, trening ali lifestyle modele? Sport Vision Črni petek ponudba te ne bo pustila ravnodušnega. Pohiti in svoje najljubše znamke nakupuj po ugodnih cenah in se tako dobro pripravi na hladnejše dni, ki so pred nami.

Nike, Adidas, New Balance, Under Armour, Hooka, Salomon, Icepeak, Helly Hansen, The North Face, Reebok, Puma, Ellesse, Merrell, Asics in ostale blagovne znamke zagotovijo, da narediš vtis na druge ter jih s sodobnimi in udobnimi modeli pustiš brez besed.

Dodatki prav tako služijo svojemu namenu. Popestrijo še tako klasičen »look«, zato jih ne spreglej in dodaj piko na i svojemu videzu.

Morda so tvoji najljubši modeli pravkar znižani, preveri tukaj.
 

Ekipa Sport Vision

Ali vam je bil ta članek v pomoč
Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jun.
2023.
Blog
Kot nekdo, ki se že več kot tri leta aktivno ukvarja s trail tekom, Anica z vami deli nekaj nasvetov glede opreme za enega najlepših &scaron...
09.
May.
2023.
Blog
Raziskave kažejo, da kar 72% ljudi nosi neustrezne superge, kar lahko privede do oteklih nog, bolečih mehurjev in deformiranih stopal.